O očkování vakcín proti rakovině děložního čípku

23.02.2012 00:17

 

 janoch.borec.cz/nemoci/ockovani_HPV.html

Z celého světa je hlášeno mnoho úmrtí i závažných neurologických poškození.

Ve světě se již dosti mluví o nebezpečnosti vakcín proti rakovině děložního čípku. Z celého světa je hlášeno mnoho úmrtí i závažných neurologických poškození. Ovšem že tyto informace se šíří neoficiálně, na alternativních webech, a hlavně samy postižené rodiny se snaží šířit informace na webu a varovat ... Můžete si tam přečíst svědectví, vidět postižené dívky na videu ... Big Pharma vše popírá a snaží se zákeřně šířit vakcinace do rozvojových zemí, vlády to podporují. 
V Česku zatím rodiče jásají, že mohou udělat něco pro své děti, neváhají platit horentní sumy ... není divu, při veškeré mediální propagaci. 
I já znám bohužel jednu holčinu, co byla aktivní veselou dívkou. Nechali ji očkovat, a teď je z ní troska, která nemůže ani chodit do školy, stále je nemocná, má křeče a nevím co ještě, občas v nemocnici ... Rodiče si neumějí zdravotní stav dítěte vysvětlit, s vakcínou ho nespojují, ta je přece "zdravá". 
Pokud máte rádi své dcery, chraňte je jak můžete před trojicí zločinců Cervarix, Gardasil a Silgard, i když naše média je vychvalují! Přečtěte si podrobnější informace.

Z posledních zpráv o těchto vakcínách: Indie zastavila zkoušky vakcíny proti HPV po smrti 6 dívek. V USA jich zemřelo 67, vláda nedělá nic.

Hrůzy způsobené vakcínou Gardasil vyráběnou společností Merx and Comp., a vakcínou Cervarix od výrobce GlaxoSmithCline (GSK) pokračují - v Indii během pokusného očkování nedávno zemřelo na jeho následky šest mladých dívek. Tyto dvě vakcíny proti lidskému papilomaviru (HPV) měly v USA podíl na úmrtí nejméně 67 dívek, avšak u amerických úřadů to nevyvolalo žádnou jinou reakci než tajit to před veřejností. Další dívky si stěžovaly na bolesti břicha, epilepsii, bolesti hlavy a brzkou první menstruaci. Ženské aktivistky se obávají dopadu na mentální zdraví dívek, u kterých se zatím neprojevily známky potíží. Ale v Indii 6 úmrtí donutilo vládu, aby okamžitě zastavila pokusy s vakcínami.

Vedoucí Komunistické strany Indie Brinda Karat se ptá: "Jak mohla vláda založit studii na podání tří injekcí dívkám, když se chystala rozhodnout pro masivní multicentrální dávkovací studii k zjištění, jestli budou stačit dvě dávky?"

Aby mohl být lék podán dětem, řekla Karat, musí projít několika klinických zkouškami, zahrnující 3 stadia klinických zkoušek na dospělých.U Gardasilu byla uskutečněna pouze jedna zkouška s malým vzorkem 110 dívek,které byla vyřízena po měsíci vakcinace a které zjištovalo pouze imunitní odezvu po očkování, říká Karat. Vakcína byla také schválena pro ženy nad 27 let bez jakýchkoliv zkoušek. Karat také uvažuje o mnoha porušení etických pravidel během zkoušek vakcíny.

„V Indii byly povoleny klinické zkoušky (Fáze III) dvou vakcín proti lidskému papilomaviru (HPV), jmenovitě Gardasilu a Cervarixu, než bude uděleno povolení k dovozu a k prodeji,“ řekl státní ministr pro zdraví a rodinu S. Gandhiselvan ve zprávě pro indický parlament. Avšak z důvodu úmrtí doporučil všem státům, aby okamžitě zastavily vakcinace.

Podle zpráv byly zkoušky naprosto neetické a nezákonné, a nebyly ničím jiným než zneužitím znevýhodněných lidí z rozvojového státu ze strany farmaceutických společností. Protože mnoho žen v industrializovaném světě se dovídá o nebezpečích očkování proti HPV a odmítá je, Big Pharma se obrátila do jiných států a snaží se naočkovat celý svět svými nebezpečnými injekcemi. 
Webové stránky TruthAboutGardasil.org věnované odhalování skutečných nebezpečí spojených s očkováním proti HPV také praví, že farmaceutické společnosti provádějí klamnou reklamu v jiných zemích, a jdou dokonce tak daleko, že lživě prohlašují, že tyto vakcíny jsou povinné v USA, Francii a Austrálii.

„Toto považujeme za porušení lidských práv a žádáme USA, aby se ujaly vedoucí role v ochraně základních lidských práv a žádaly projednání v kongresu, řekla Rosemary Mathis z organizace TruthAboutVaccines.org.

Nicméně Systém oznamující  nepříznivé účinky vakcín (VAERS) v USA dosud oznámil 67 úmrtí na očkování proti HPV, a existuje velké množství zpráv o závažných, život ohrožujících vedlejších účincích, ale úřady s tím nic nedělají. Takže je nepravděpodobné, že by USA udělaly cokoli, co by zabránilo prodeji  tohoto jedu  jako léčiva po celém světě.

Pravda o vakcínách

Odhalování pravd postupuje! V posledních dnech se množí zprávy z různých částí světa o zastavení očkovacích kampaní. Alex Jones v novém videu shrnuje fakt, že organizace a vlády různých zemí již byly nuceny přiznat pravdu o vakcínách a ta se stala dokonce mainstraimovou zprávou! Lidé se stále více přesvědčují o škodlivosti vakcín, nechtějí se dát očkovat. Globální vládci mají na nás připraveny ještě další hrůzy, ale další odhalení budou rychle následovat. Informujte všechny, co znáte! Přát el é, letos máme šanci zachránit své životy. Dobrá zpráva je, že jsme publikovali tento rok spoustu článků a dokazovali jsme, že základ vakcín proti chřipce obsahuje toxické látky a může způsobit neurologické poruchy a jiné problémy, a lidé začali věřit nám, a ne veřejným médiím placeným Big Pharma, které vám lžou.

Také vystoupil hlavní vyšetřovatel Světové zdravotnické organizace WHO, lékař, a řekl, že jsou veškeré důkazy, že výrobci vakcín jsou placeni politiky v Evropě i v USA, a že vakcíny jsou nebezpečné, a mohou způsobit těžké poškození zdraví. I britský hlavní lékař řekl v interview významnou věc, řekl: Ano, prodej vakcín byl uměle vyvolanou panikou. Dále britská vláda musela zastavit očkování proti H1N1 u dětí do 5 let a připustila, že způsobují u nich 10násobný nárůst epileptických křečí. Vláda Finska také vystoupila s tím, že vakcíny působí závažné neurologické poruchy, jako narkolepsii. Na celém světě se lidé probouzejí.

V minulém roce jsme zaznamenali i rekordně nízký počet lidí, kteří se nechali očkovat proti běžné chřipce. A oni letos dali běžnou i prasečí chřipku do jedné vakcíny. Máme i rekordně nízkou chřipkovou sezónu. Reálné studie ukazují, že onemocnění v mnoha případech vyvolává právě vakcína. Jeden člověk z mé rodiny řekl: Já jsem nikdy neměl chřipku, než jsem se nechal očkovat. To mě málem zabilo. Něco podobného se stalo i mé matce.

Dámy a pánové, my máme dokumenty vládní, dokumenty Rockef el lerovy nadace, od 60. let až dodneška, které ukazují, že vyrobili chřipkovou vakcínu, do níž přidávají chemikálie a hormony, které mají způsobit neplodnost. Připouštějí, že to dělají. V diskusích přitom tvrdí, že jde o čisté a bezpečné vakcíny. Rozšiřují tyto vakcíny po celém světě za účelem skryté sterilizace, v rámci programů OSN. Je to v dokumentech Rockefellerovy nadace. A teď je z toho mainstraimová zpráva ve všech médiích!

A vrchol všeho: 90% vakcín užívaných v USA a v Evropě je vyrobeno v Číně. Čína se stala signatářem této politiky, mezinárodních smluv, aby se potraviny a léky užívaly jako zbraně za účelem redukce populace. Odtud pochází i melaminem kontaminované mléko a plasty s bisefenolem A. 

Je to situace jako v noční můře. Je to strašná dehumanizace, kdy se jako zbraň užívají i léky. Je to tak hrozné, a je těžké pro lidi si to připustit. Ale výzkum a fakta to vše dokazují.

A dobrá zpráva je, že rekordní počty lidí odmítají nechat se očkovat. A rekordní počty lidí zjišťují, jak smrtelné to je, a jedna vláda za druhou, od Anglie po Austrálii, od Finska po Indii musí úplně zastavovat nebo omezovat nové vakcinace, protože lidé nyní už chápou, jak je to nebezpečné. Protože je s tím spojen obrovský nárůst úmrtí a poškození. Začínáme vítězit. Začínáme se prosazovat. 

Nadace Billa Gatese dává peníze Monsantu a dalším, aby vytvořili farmakologické plodiny, aby pěstovali vakcíny uvnitř potravy, abyste neměli šanci jim uniknout. Bill Gates se teď zabývá geneticky vytvořenými moskyty, kteří vás naočkují. "Nadace se obrací k očkování. Zkoušky začaly před pár měsíci." Vypustíte komáry z nádoby, a oni vám naočkují ty věci. To není legrace, to vás chtějí přinutit, abyste vstoupili do systému nové eugeniky.

Pokaždé, když se globální elity sejdou, nejsou to filantropické organizace, a nemluví o ničem jiném než kontrole populace. Jsou tím úplně posedlí. Když přijdou navštívit Velký Kaňon, nechtějí, aby tam bylo hodně lidí. Chtějí mít všechnu vědu a technologii pro sebe. Nikoliv pro c el ou populaci. Je to vrcholná forma lakoty, závisti, kontroly. Je to politika totálního monopolu nad lidstvem. Jste pomalu zabíjeni, používali na to rakovinu, degenerativní choroby, a teď i vakcíny, fluorid sodný, a všechny ty chemikálie. A my máme jejich vlastní dokumenty, které to dokládají. 

Lidé a viróza HPV 

Lidé a HPV mají komplexní a zajímavý vztah. Některé kmeny HPV jsou známé tím, že způsobují obyčejné bradavice a rakovinu děložního čípku, ale HPV má více než 130 kmenů. Infekce virózou HPV je sice důležitým faktorem ve vzniku rakoviny děložního čípku, ale jen málo žen s infekcí HPV dostane rakovinu děložního čípku. Do svých padesáti let až 80 % žen prodělá pohlavní infekci HPV. Podle odhadu výzkumného ústavu Centers for Disease Control každoročně asi 6,2 miliónů amerických mužů a žen dostává nové infekce HPV. Srovnejme toto číslo s údaji o národním výskytu rakoviny děložního čípku. V roce 2003 americký National Cancer Institute odhadl počet případů rakoviny děložního čípku na 253 781. V roce 2002 umřelo na tuto nemoc v spojených státech 4 000 žen. I když to není samozřejmě nepatrné číslo, představuje jen malý zlomek těch nakažených virózou. U většiny lidí je HPV asymptomatická, tedy bez příznaků, a donedávna nebyla většina případů odhalena. Vypadá to tedy tak, že „normální” je být nakažený HPV, ale nemít následkem toho ani bradavice ani rakovinu. Opakuji: v drtivé většině případů je HPV neškodný společník. Vztah mezi virózou a hostitelem je komenzální, tedy viróza neškodí a není poznatelná. U 80-90 % infikovaných jednotlivců se imunitní systém vypořádá s virózou sám, což se není možné dozvědět v bulvarizovaných českých médiích, kde píší rozsáhle o rakovině a pak uvádějí statistiku, že jí 80-90 % lidí nepodlehne. Nepíšou přímo, že by těch 10 nebo 20 % dostalo rakovinu, ale je snadné tomu takhle rozumět. Správný výklad statistiky je například ten, že těch nešťastných 10-20 % bude mít nepříjemné pohlavní bradavice. 
„ I když HPV je potřebná pro rakovinu děložního čípku, není dostatečnou příčinou jejího vzniku. Čili, musí byt přítomné jiné společné faktory, aby se infekce HPV v děložním čípku vyvíjela do rakoviny," konstatuje Nubia Mun“oz v článku lékařského žurnálu Vaccine. Například, Světová zdravotnická organizace poznamenává, že až 30 % případů úmrtí na rakovinu děložního čípku je přímo způsobeno kouřením. Tvrzení, že HPV způsobuje rakovinu děložního čípku, je podle ní podobné jako konstatovat, že mít africké předky způsobuje anémii srpových buněk. Je to přílišné zjednodušení, které nebere ohled na jiné faktory. Jako další přiklad tohoto principu uvádím, že třeba chřipka je viróza, která se přenáší vzduchem, ale není jisté, že když jsme byli spolu v místnosti s někým nemocným nebo když na nás na zastávce MHD někdo kýchnul, že musíme také onemocnět. Kdo podlehne, pravděpodobně má sníženou obranyschopnost jinými faktory, napřiklad stresem, únavou nebo nedostatkem vitamínů.

Hliník, podivně rychlé schvalování a jiné nejasnosti 
V současné době jsou nabízené dvě vakcíny proti HPV: Gardasil produkovaný Merck & co, a Cervarix produkovaný GlaxoSmithKleinem. Gardasil je kvadrivalentnou vakcínou, tedy obsahuje čtyři kmeny HPV. Dvě jsou nejčastěji spojené s rakovinou děložního čípku a dvě s vznikem pohlavních bradavic. Bivalentní Cervarix obsahuje ty dva kmeny HPV, které jsou nejčastěji spojené s rakovinou děložního čípku. 
Gardasil FDA schválila podle urychleného protokolu zvaného „prioritní revize“, které trvají pouhých šest měsíců nebo ještě méně. Tento zvláštní protokol má být přitom uplatňován pro léky, které mají “potenciál poskytnout významný zdravotnický přínos” a nikdy dříve nebyl aplikovaný na vakcínu. Doposud všechna veřejně přístupná literatura o Gardasilu je plně financovaná jejím výrobcem. Jiné výzkumy, zatím bez možnosti přístupu veřejnosti k dokumentům, byly nejpravděpodobněji vedené výrobcem v jeho laboratořích. 
Obě vakcíny obsahují hliníkový hydroxid, který funguje jako pomocná látka stimulující imunitní reakci. Při klinických zkouškách na Gardasilu FDA dovolila Mercku použít reaktivní placebo s hliníkem jako kontrolu místo placeba se solním roztokem. Taková reaktivní placeba ve vakcínách mohou zdánlivě zvýšit jejích bezpečnost po dobu zkoušky. Přestože pomocné látky obsahující hliník jsou již používané řadu let, nebyly nikdy testované na bezpečnost ve vlastních klinických zkouškách. Jedna dávka Gardasilu obsahuje 225 mcg hliníku, což je množství všeobecné dobře tolerované, ale Merck a FDA nikdy neuvedly, kolik hliníku vlastně bylo v placebu. Ví se, že hliník může způsobovat dlouhodobé zdravotní problémy. Tento kov se hromadí v mozku a je spojen mimo jiné s Alzheimerovou nemocí, s vadnou mineralizací a osteomalacií. 
Cervarix má také své komplikace. Vedle hliníku obsahuje nový typ aditiva: buňky získané z hmyzu. Když se vakcína vyrábí, viróza se musí kopírovat v prostředí jemu přátelském. Normálně jsou buňky používané k tomuto účelu získané z kvasinek, ale občas, když se vhodný typ kvasinek nenajde, buňky jsou odebrané ze zvířecího druhu. Výrobci Cervarixu vyřešili některé problémy souvisejí s virózou použitím hmyzových buněk na replikaci. V minulosti vakcíny, které byly vyrobené se zvířecími buňkami, kontaminovaly některé virózy a jiné infekční agenty. Cervarix nyní podstupuje další vyšetřování americkou FDA, ale je již schválený v Austrálii a v Evropě.


Bezpečí a efektivita v předpubertálním věku a věk zkoumaných dívek 
Když FDA schválila Gardasil v červnu 2006, bylo to s doporučením, aby vakcína byla podána ženám a dívkám od 9 do 26 let. A to navzdory skutečnosti, že v klinických zkouškách byly očkovány jenom dívky od 15 let. I když společnost Merck tvrdila, že provedla i menší výzkum na Gardasilu s dívkami od 10 do 15 let, aby se zjistila imunitní reakce této věkové kategorie, nebyly dívky sledovány dále než 14 dnů po podání vakcíny. Tento výzkum nebyl publikován, a proto není dostupný veřejnosti ani pro recenzi odbornými zdravotníky a vědci. 
FDA ale nemá zrovna nejlepší úspěch v hodnocení bezpečnosti nových výrobků, a tím klesá i její pověst a mravní nedotknutelnost. Nejkřiklavějším příkladem je nedávný debakl s analgetikem Vioxxem. Vioxx (také vyrobený Merckem) byl lék pro osteoarthritidu a akutní bolest určený k podávání na lékařský předpis. Byl stažen z prodeje v září 2004 kvůli významně vyššímu riziku srdečního záchvatu nebo mrtvice při jeho použití. Vlastně tato rizika byla natolik zvýšená, že výzkum byl zrušen dříve, než bylo možné ho dokončit a teď Merck čelí tisícům soudů poškozených pacientů a jejich rodin. Je nasnadě otázka, kolik informací Merck anebo FDA kryly během schvalovacího procesu pro Vioxx v roce 1999. Ještě relevantnější, ale méně známý příklad selhání FDA byl, když děti v pubertálním věku začínaly brát antidepresivum Prozac. Prozac i jiné drogy tohoto typu byly předepsané mladistvým na různé diagnostiky od poruch nálad přes bulimii. S rostoucím znepokojením z vedlejších účinků Prozacu mezi mladými pacienty byly zahájeny početné výzkumy. Nejposlednější z nich byl vydán v Archives of General Psychiatry v roce 2006. Jeho výsledky potvrdily to, co se mnozí dlouho domnívali: ve srovnání s placebem je užívání Prozacu spojeno se zvýšeným počtem případů sebevraždy. Deprimovaní mladiství, kteří brali Prozac, spáchali častěji sebevraždu než podobní pacienti, kteří nebrali žádné léky. Nicméně FDA stále doporučuje Prozac pro pediatrické i dospělé pacienty. Tyto skutečnosti nejenom ukazují důvěryhodnost FDA jako problematickou, ale zároveň názorně ilustrují, jak droga, jejíž úspěch je dokázán u dospělých, nemůže byt automaticky pokládána za vhodnou pro děti a mladistvé. 
Již v létě 2007 bylo zaznamenáno 1637 stížností na nepříznivé učinky očkování Gardasilem u VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System), národní databáze pod správou FDA a CDC (Centers for Disease Control) v spojených statech. Mimo jiné, stížnosti jsou na bolesti hlavy a svalů, dále na omdlévání, zachvaty, paralýzu, syndrom Guillain-Barré, hlášena byla 3 umrtí. Jinde na světě jsou pry zaznamenané i jiné podobné adverzní události u očkovaných pacientek.

Gardasil a prevence u gynekologa: jeden krok dopředu, dva zpátky? 
Jak již bylo zmíněno, rakovina děložního čípku je možným, i když nepříliš pravděpodobným následkem infekce HPV. Rakovina děložního čípku ale zpravidla není rychle pokračujícím invazivním typem rakoviny a většinou reaguje příznivě na léčení - jen málokdy znamená smrtelnou diagnózu. Je sice pravdou, že velká většina žen s rakovinou děložního čípku má i HPV. Na druhé straně, jen nepatrný zlomek těch infikovaných žen onemocní na rakovinu. Většina úmrtí je kvůli nedostatečnému odhalení a léčení. Nejdůležitější faktory v prevenci rakoviny děložního čípku jsou stále každoroční vaginální Pap stěry u gynekologa a snižování jiných rizikových faktorů (např. kouření.) V odborném žurnálu Vaccine Anna-Barbara Moscicki konstatuje, že nejkritičtější krok v carcinogenesi není nakažení se, ale ten další krok, v kterém pokračuje do klinicky významných lézí. Jinak řečeno, není důležité, že máte HPV; důležité je co se bude dít dále a to je velmi vhodné téma pro další bádání. 

Pravidelné kontroly vaginálním Pap stěrem dokázaly snížit úmrtnost na rakovinu děložního čípku od šedesátých let minulého století o nejméně 75 %. Ve srovnání s jinými testy na jiné rakoviny jsou Pap testy považovány zdravotníky za jedny z nejlepších z hlediska funkčnosti ochrany. Nebylo vůbec snadné prosadit jako normu každoroční testování Pap stěrem, a s očkováním proti HPV může dojít k zániku této dobré praxe. Srovnejme statistiky úmrtnosti na rakovinu děložního čípku ve spojených státech a v zemích, kde je úmrtnost na tuto nemoc velmi vysoká. V Haiti, nejchudší zemi západní polokoule, má rakovina děložního čípku na svědomí půlku všech úmrtí na rakovinu. V USA tvoří 2,5 % a důvod lze najít právě v pravidelných kontrolách. 
Mediální kampaně pro “vakcínu proti rakovině” mohou falešným pocitem bezpečí zlákat ženy od správného režimu prevence. A toto pojetí jisté ochrany není jenom nepravdivé, ale také nebezpečné. Gardasil chrání proti čtyřem z více než 130 kmenů virózy HPV (a Cervarix proti dvěma). A samozřejmě nechrání před jinými sexuálně přenosnými chorobami. Je optimisticky předpokládáno, že jeho pomocí lze předcházet maximálně 70 % případů rakoviny děložního čípku. Ale co když ženy infikované HPV budou zanedbávat kontroly u gynekologa ve víře, že jsou chráněné Gardasilem? Celkově bychom čekali zvýšení úmrtnosti na rakovinu děložního čípku a možná také na jiné gynekologické a sexuálně přenosné nemoci. Zatím samozřejmě ještě nebyly provedené výzkumy, které by potvrdily nebo vyvrátily tuto domněnku.

Letos bude vakcína proti běžné chřipce obsahovat i H1N1. Je dokument, že před 10 lety vědomě přidali do vakcín krevní produkt, který působí hemofilii, aby způsobili úmrti jako na HIV. Všechno to je součástí eugenických programů. 

Zločiny Big Pharma jsou již proslulé. Musí být odhaleny a přivedeny ke spravedlnosti. Jsou to takové otáčecí dveře, mezi Big Pharma, GMO a vládou, kde si vzájemně předávají funkce. Nejenom zde, ale ve všech velkých zemích. Ti, co byli ve společnostech, jsou pak ve vládě, a pak jdou zase zpátky do těch společností. Zneužívají své moci, aby zničili spoluobyvatele své planety. To je součást eugenických programů. 

Když dlužíte pár centů za mytí auta, pošlou na vás IRS, že máte dluhy. To je ten systém, vyšetřovatelé se zabývají hloupostmi, jak je to hrozné, že sportovec si vzal steroidy. Ale když někdo lhal v Kongresu, řeknou jenom: to není správné. Bývalý tajemník přiznal, že lhal, že peníze nešly na hypotéky, byly to miliardy z peněz daňových poplatníků. A co ty miliardy dětských mozků zničené vakcínami? Proč se mluví o Rogeru Clemensovi? Proč slyšíme o nezaplacených centech za umytí auta? Aby to v novinách vypadalo, že vláda potírá zločin. Protože energie vyšetřovatelů se má vyplýtvat na tyhle drobnosti, aby to vypadalo, že vláda potírá zločin, a zakryla své vlastní zločiny.

Laurel Brishel Prichard (Alburquerque, Nové Mexiko)

Moje dcera byla naprosto zdravá, než dostala první očkování Gardasilu v 18 letech, 23. března 2008. Do 24 hodin po očkování si začala stěžovat na hrozné bolesti zad , která trvala asi týden. Poté začala s únavou, bolestí břicha , problémy s viděním a celkové tělesné bolesti. Ona měla první záchvat do týdne po těchto příznakách. Dostala druhrou dávku 6. května 2008 a zhoršily se příznaky, a tak se plně Grand-mal, tonicko-klonické záchvaty. Začala mít takél migrénu, třes a modřiny.

Cassie Summers (Missouri)

Po obdržení třetí vakcíny Gardasil byla hospitalizována 4 krát a měla podle mého názoru zbytečné operace, bylo jí diagnostikováno pankreatitida, gastrointestinální poruchy, měla zápal plic třikrát, a také trpí různými symptomy včetně extrémní nevolností a zvracení,musela dostávat umělou výživu, měla únavu, závratě, bolesti hlavy, přecitlivělostí na světlo a zvuk, rozmazané vidění, pocity necitlivosti a brnění v nohou a silnou bolest v břichu. Moje milující aktivní dcera milující zábavu, je nyní oslabená nemocí a bolestí.

Steffanee Richardson (Hallsville, Missouri)

Moje dcera Steffanee začala nemoci poté, co dokončila své tři Gardasil očkování, první bylo v roce 8 / 2008, druhé v 11/2008 a poslední očkování měla na 02.1.2009. Její vážné zdravotní problémy začaly 2. února 2009 a od tohoto okamžiku se věci začaly kazit. Za tu dobu měla čtyři ER University of Missouri, Columbia a Mayo Clinic v Minnesotě. Měla mnoho příznaků včetně:.. bolesti hlavy, záchvaty paniky, nemohla dýchat, cítila jak se jí hrdlo zavírá, mozek mlha, únava, silné bolesti kloubů a svalů a křeče, bolest kolenou opravdu hrozné, nízkou energetickou hladinu, epileptické záchvaty, záškuby, neurologické poruchy s pohyby svalů, které jsou nekontrolovatelné, škubání končetin a celého těla .

Tereza Bohn - věk 21 (Marlborough, Massachusetts)

Před podáním Gardasilu, jsem neměla žádný předchozí známé onemocnění nebo poruchy chování, neměla jsem problémy kromě občasné migrény. Neměla jsem vůbec komplikace s IUD nebo s menstruačním cyklem do podání prvního očkování Gardasilu (Lot 1758U) dne 28. dubna 2008. Mezi moje příznaky dnes patří: 30 liber nevysvětleného úbytku hmotnosti a moje vlasy začali vypadávat ve shlucích, mám také velké migrény. Zažila jsem náhlé prudké bolesti po celém těle, které jsou nejintenzivnější v mém břiše také v hlavě a v nohou.

 

a mnoho dalších dívek zde...https://truthaboutgardasil.org/injuries/

Video: Teorie očkování - Anita Petek Dimmer

janoch.borec.cz/nemoci/ockovani_HPV.html

—————

Zpět