NASA potvrzuje, že je v kontaktu s mimozemskými rasami a pouze se o tom „zapomněla“ zmínit

13.02.2017 23:07

NASA potvrzuje, že je v kontaktu s mimozemskými rasami a pouze se o tom „zapomněla“ zmínit

Podle posledních zpráv, Trish Chamberson, oficiální mluvčí z NASA, potvrdila existenci mimozemského života a tvrdí, že mimozemské rasy navštěvují planetu Zemi po tisíce let.

Mluvčí NASA potvrzuje existenci mimozemšťanů. Během dvouhodinového briefingu Chamberson potvrdila, že početné teorie, které byly před nedávnem zavrhovány jako nepodložené spekulace okrajových nadšenců, se vlastně zakládají na realitě. Chamberson v průběhu interview uvedla hned několik senzačních tvrzení včetně toho, že mimozemšťané, známí jako šediváci, navštěvují Zemi již tisíce let a že možná sehráli jistou roli v konstrukci některých monumentálních staveb jako jsou pyramidy v Gíze a různých dalších staveb rozesetých po celém světě.

Kontakt s mimozemšťany? Je o nich tolik filmů, dokumentů a televizních programů, že jsme si mysleli, že nyní již o tom všichni vědí.

Chamberson dále pokračovala potvrzením mnoha teorií o mimozemských těžebných pracích na objektech sluneční soustavy. Zmínila, že jedna z těchto těžeb se uskutečňuje na odvrácené straně Měsíce a že různé planety sluneční soustavy jsou pro ně hodnotné z hlediska minerálních zdrojů. Nakonec dodala, že mimozemšťané započali těžbu na Jupiteru, což vysvětluje proč kolem něj můžeme náhle spatřit množství nových prstenců.

Omluvte nás. Tak nějak jsme předpokládali, že o tom již všichni věděli.

Chamberson se také zmínila o tom, že NASA je v pravidelném kontaktu s nejméně čtyřmi různými a zcela oddělenými mimozemskými rasami z rozličných míst v galaxii. Tvrdí, že veškerý kontakt s mimozemskými druhy je přátelského charakteru. Ačkoliv si mimozemšťané s lidstem nevypěstovali žádný konflikt, Chamberson dodává, že vyjádřili znepokojení ohledně výroby a testování nukleárních zbraní, které by mohli být příčinou nedozírných následků ne pouze pro život na Zemi, ale také pro různé rasy a národy v celé galaxii.

Mimozemšťané jsou vlastně neškodní a jejich zájem se soustředí pouze na přírodní zdroje planety.

Nicméně Chamberson se zdržela promluvit o tom, že mimozemštané jsou odpovědní za únosy lidských bytostí. Řekla, že mimozemšťané jsou naprosto neškodní a jejich jediným zájmem na Zemi jsou její přírodní zdroje.

Byli jsme tak zaneprázdněni sestrojováním jejich technologií, že jsme na to jednoduše zapomněli. Mají dokonce i základnu na odvrácené straně Měsíce a právě probíhá jejich těžba na několika planetách sluneční soustavy. Právě s tím začali i na Jupiteru, jak můžete také usoudit podle jeho nových prstenců. I přesto je to vše v pořádku, je to dobrá parta. Moc toho nenamluví, ale vždy si stěžují na naše atomové zbraně. Trdí, že pokaždé když jsou spuštěny, ovlivňují paralelní vesmíry.

 

přeložila: raja

zdroj: 1

zdroj _ - https://tadesco.cz/nasa-potvrzuje-ze-kontaktu-mimozemskymi-rasami-se-tom-zapomnela-zminit/

 

 

—————

Zpět