NASA potvrzuje: lidé jsou schopni Super lidských schopností Použití těchto starověkých Technik!

06.11.2016 20:22
hira ratan manek

BUMERANG SE VRACÍ ZPÁTKY. DÍL 2. ALUŠKA VRACÍ ÚDER.

NASA potvrzuje: lidé jsou schopni Super lidských schopností Použití těchto starověkých Technik! Díváním se do slunce!!!!!

54:54

tm: nyní sami pochopíte, proč nemají „vědci“ zájem abyste se dívali do slunce!!!!! Primitivové a podpindosníci se tomu vysmívají a udělují bludné balvany!!!!

NASA potvrzuje: lidé jsou schopni Super lidských schopností Použití těchto starověkých Technik!

Překlad: milá skvělá víla slunce – katrin- z našich řad…..

zimní víla slunce

První díl najdete ZDE: https://www.prvopodstata.com/2016/10/22/bumerang-se-vraci-zpatky-dil-1/

Už jste někdy snili o tom, že budete na více místech najednou? Ano, je tu řeč o super-lidských schopnostech! Tyto schopnosti mohou být získány dodržováním určitého protokolu známého jako „sun-gazing“ nebo-li zírání do Slunce. Tato metoda byla před nedávnou dobou potvrzena i samotnou organizací NASA! Mnoho zastánců této metody, která byla mimo jiné praktikována  Egypťany, Aztéky, Tibeťany, Mayi , indickými jogíny (nejedná se tak o žádnou novinku), zaznamenávají nejen blahodárné léčivé účinky na celý organismus a vyléčení běžných neduhů, ale mimo jiné i získávání super-lidských schopností jako například pokročilou telepatii nebo dokonce i žití bez touhy po hmotné stravě.

 Co to vlastně je? 
Sun-gazing životní i stravovací styl, jako například vegetariánství nebo veganství. Zírání do Slunce spočívá v tom, že se díváte do Slunce v dobu, kdy na Zem dopadá nejméně UV paprsků- při východu a západu. Lidé žijící tímto způsobem mají určitá pravidla, která by před začátkem praktikování této metody měla být osvojena:
Zaprvé, člověk má sun-gazing praktikovat do hodiny po východu nebo hodinu do západu Slunce. Tímto se vyhnete poškození Vašich očí. Zadruhé, měli byste být bosi a chodit po místech, na kterých budete v přímém kontaktu se Zemí (trávník, hlína, bahno, písek…).
Také musíte první den začít s pouhými deseti sekundami a každý den navyšovat interval o dalších deset sekund. Podle zdrojů je sun-gazing po dodržení těchto pravidel zcela bezpečné. 


Také jste o dívání se do Slunce mohli někdy v minulosti slyšet jako o jevu HRM, který se připisuje Hiru Ratanu Mankovi, který se dobrovolně zapojil do programu vedeným společností NASA, aby potvrdil, že získal skoro až nadpřirozené schopnosti nejedením pevné stravy. Díky jeho odhodlanosti jsme měli možnost tento zázrak uzřít. Tým, který byl sponzorován institucí NASA, a skládal se z doktorů medicíny z Pennsylvania University, pozoroval Hiru 24/7 po dobu sta dní. NASA opravdu potvrdila, že Hira byl bezpochyby schopen během této doby žít hlavně ze slunečního svitu za občasné konzumace podmáslí a vody. Hira Ratan Marek prý žije tímto stylem již po dobu jedenácti let.
Další známým případem je muž z Ukrajiny Nikolaj Dolgoruki. Před nedávnem se o něm zmiňovali na stránkách Pravda.ru . Sám sebe nazívá „pojídačem Slunce“. Podle svědectví jedné dívky, která přijela na místo, kde Nikolaj žije, byla sama překvapena, jak tento muž vypadá dobře a že nemá žádné propadlé tváře a strhaný výraz, jaký si myslela, že mít bude. Naopak uviděla usměvavého muže v oranžovém, který se pohyboval tak lehce, jako by se ani nedotýkal země.
  Více o tomto muži si můžete přečíst zde:

Ukrainian man eats only sunshine and lives by the law of flowers

nikolaj dolgorukij

Obrázek 1 Nikolaj Dolgorukij

snimek-obrazovky-2016-10-23-v-12-23-05

snimek-obrazovky-2016-10-23-v-12-23-22

Obrázek 2-3 Hira Ratan Manek


Co se děje s naším tělem během sun-gazing?
Během prvních třech měsíců sluneční energie proudí Vašimi oky až do traktu hypotalamu (část mezimozku též nazývanou jako podhrdlí).
Trakt hypotalamu je cestou k zadní části sítnice, která pak vede do mozku. Po nějakém čase se mozek stává aktivovaným díky energii obdržené ze Slunce. Jako první zaznamenáte úlevu od nervového napětí a obav, jelikož obavy jsou výsledkem energetického otisku jídla, které konzumujeme. Jelikož naše strava také získává energii ze Slunce, tak že zírači do Slunce vlastně konzumují tuto energii přímo z primárního zdroje, aniž by zatěžovali organismus trávicím procesem. I když hlad se postupem času vytratí přirozeně zcela sám, tak se doporučuje jíst pravidelně mezi fázemi sun-gazingu, dokud náš apetit přirozeně sám nezmizí. 
Dalším z mnoha benefitů praktikování této metody je zvednutí Vašeho sebevědomí. To získáte díky tomu, že se budete umět snáze vypořádat s Vašimi problémy, jelikož nebudete vnitřně vypjatí. 
Každý z nás má alespoň nějaké náznaky psychózy. Během prvním měsíců „civění do Slunce“ byl oznámen nával konstruktivní energie i u osob, které byly předtím sužovány úzkostmi. To se stane během třech měsíců, kdy již budete do Slunce koukat okolo patnácti minut denně.
 Také se prokázalo, že negativní vlastnosti, které byly určité osobě připisovány, byl pouze výsledek deficitu slunečního svitu. Strach, vztek, žárlivost a jiné negativní vlastnosti údajně u těchto lidí zcela vymizely a byly nahrazeny vnitřním klidem a určitým druhem poznání.

Studie také prokázaly, že během prvních třech až šesti měsíců začnou mizet i fyzická onemocnění. Uvádějí, že během třiceti minut dívání se do Slunce, se všechny barvy obsaženy ve slunečním záření dostanou až k mozku .Barvy jsou dle odporníků na barevné terapie výborným pomocníkem v léčbě různých onemocnění, která jsou způsobena nedostatečným přísunem jedné nebo více barev. Každá barva je pevně spjata s určitým orgánem nebo tělním systémem . Třeba onemocnění jater je způsobeno nedostatkem zelené, onemocnění ledvin je následkem deficitu červené a srdce je spojováno se žlutou barvou… 
Jako podpůrný a zrychlující prostředek k uzdravení se pomocí barev můžete použít vizualizaci, při které si budete představovat, jak se Vaše tělo celé uzdravuje.
 Po šesti měsících nepřerušovaného procesu se již Vaše energie, nabytá díváním se do Slunce, nezpracovává na léčbu fyzického onemocnění, nýbrž nastává období, kdy začínáte získávat Vaše „nadpřirozené“ schopnosti.



Co se děje potom?

Okolo sedmého měsíce Vaše dávka slunečního svitu bude třicet pět minut a Váš apetit bude pomalu opadat. Dle expertů zabývající se stravováním ze slunečního záření, jídlo není jediný pilíř ke správnému fungování lidského organismu- konzumace slunečního svitu Vám tuto energii též dodá. 
Po devíti měsících se veškeré chutě na jídlo, jeho vůně, jeho chuť a všechno to škrundání v břiše, vymizí. Ti, kteří to již dotáhli do této fáze uvádějí znatelnou změnu toho, jak se jejich mozek cítí- prý jako kdyby byl zcela nabitý.
 Po devíti měsících dívání se do Slunce dovršíte maxima 44 minut sun-gazingu denně. Nyní je doporučováno „sklopit zraky“ a věnovat opět větší pozornost Zemi.
 Šest dní v týdnu (v řadě) byste měli chodit bosí čtyřicet pět minut. Tímto způsobem se Vám aktivuje šišinka mozková. Odborníci se shodují, že každý bod na chodidle je spojen s určitým orgánem a žlázou. Chozením a masírováním těchto bodů si je aktivujete.

chodidlo s body

Praktikující uvádějí, že chozením naboso se Sluncem dopadajícím na Vaší hlavu, je vytvořeno jakési magnetické pole okolo Vašeho těla, které dobíjí Vás i Váš mozek.
 Právě ono chození bosky po Zemi je ta část procesu, kde ty pravé zázraky začínají. Šišinka mozková se čím dál více aktivuje a s její aktivací se výrazně zvyšuje paměť i intelekt. Šišinka má také na starosti již zmiňovanou telepatii a dokonce i možnost levitace!
  Pokud jste se již dostali do tohoto bodu a chodíte bosky po dobu čtyřiceti pěti minut šest dní v týdnu, tak nyní můžete přestoupit již do „udržovací fáze“, kdy Vám bude stačit takto chodit tři nebo čtyři dny v týdnu, které poslouží k tomu, abyste Vaše nabyté schopnosti neztratili.

Jsou zde i nějaká rizika?
Jak asi víte, tak nás doktoři, optici a další lidé varovali před přímým díváním se do Slunce, jelikož si takto můžeme poškodit sítnici. Pravdou však je, že pokud je vše praktikováno tak jak má, tak nehrozí žádné poškození očí ani zraku. Lidé, dívající se do Slunce již několik let, si nechali pro zajímavost lékařsky zkontrolovat stav jejich zraku.

Výsledky prokázaly, že žádnou oční vadou ani poškozením očí netrpí.

Přesto se však doporučuje si nechat oči zkontrolovat před začátkem zírání do Slunce, abyste znali stav Vašich očí a mohli tak lépe poznat případné vylepšení zraku.

Tak si to shrňme…

Mějte na paměti, že opravu musíte začít s pouhými deseti vteřinami dívání se do Slunce první den! (nechcete to přeci přepálit hned na začátku a ještě tak ublížit Vašim očím). Postupně každý den navyšujte interval o dalších deset sekund. 
Po zhruba devadesáti dnech pravidelného dívání se do Slunce budete na čtyřiceti čtyřek minutách. V tomto bodě byste měli setrvat a začít chodit bosí čtyřicet pět minut denně šest dní v týdnu. 
Pokud jste se již dostali až tak daleko, tak chození necelou hodinku bosky venku za to prostě za to prostě stojí! Odměna v podobě schopnosti telepatie a dalších schopností je dost lákavá!

Pokud se o této metodě chcete dozvědět více, tak se můžete podívat na tyto stránky, kde si můžete objednat knihu, která Vás „zasvětí“ do tajů dívání se do Slunce:

https://www.sungazing101.com/?hop=occultop



Nebo se můžete podívat na tento zajímavý dokument:


https://youtu.be/m60latH_UFc
Přeji Vám hodně zdaru na cestě k znovu získání Vašich schopností!!!

Zdroje:

https://guardianlv.com/2013/05/nasa-confirms-super-human-abilities-gained/

https://www.sungazing101.com/?hop=occultop

https://www.pravdareport.com/science/mysteries/28-08-2006/84110-sunlight-0/

 

 

—————

Zpět