Milí přátelé, - velká škola , Ego I. jangové, VELKÁ MEDITACE NA BLANÍKU – 21.9.2014

04.08.2014 10:40

 

Milí přátelé,

dnes mám pro vás všechny 3 důležité informace. Takže jednu za druhou, chronologicky:


1) Předpokládám, že jste všichni postřehli, ostatně jsem již posílal příslušnou informaci 10.6., že máme pro konání seminářů nové místo. A bude se tam konat neúprosně se blížící Duchovní škola Transformace, neboli tzv. velká škola.  Ta je plánovaná a bude se konat od 14. do 17.8.  Tématem bude hloubkové očištění anunnackých energií.

Nové místo je asi 6 km od Mladé Boleslavi. Je to bývalý lovecký zámeček Podčejk. Na mapě ZDE

Autem je příjezd v podstatě po dálnici na Mladou Boleslav (nebo opačně od Mladé Boleslavi na Prahu) a v obou směrech by mělo jít o výjezd směr Mělník. Pak směr Krnsko a Strenice. Situaci můžete vidět také na mapě, odkaz výše. Ti, kteří jezdí vlakem či autobusem, pls, spojte se s Hankou a ona Vám vysvětlí, kde budete čekat na "přívoz"... Něco podobného jako při cestě do Skokov.


2) V srpnu se bude konat seminář Ego I - Jangové. Je plánován od středy 20.8. do 24.8. Opravujeme středu na čtvrtek, jako obvykle. Takže seminář Ego I - Jangové se bude konat ve dnech 21.8., 18:00 hod.  - 24.8. v Týně nad Vltavou (u Milky).



3)    VELKÁ MEDITACE NA BLANÍKU – 21.9.2014
 
V meditaci se propojíme s duchovní bytostí České republiky a s velkými osobnostmi české historie. S jejich pomocí a s pomocí bytostí světla budeme aktivovat duchovní vědomí českého národa.
 
Sraz v 11 hod. na náměstí v Louňovicích. Přijďte v hojném počtu.
S láskou Eva Puklová




A to je dnes vše.

Přeji všem klidné dny a prímový, blížící se víkend

Láďa

—————

Zpět