Milí přátelé, - 26.8.2014

27.08.2014 12:38

 

Milí přátelé,

v novém svém poselství Mistr Hilarion poukazuje na dobu v níž se stále více ocitáme a radí používat fialový plamen a k pročišťování našeho Bytí. Také je vhodné denně obalovat fialovým plamenem celou Zemi. Hovoří o pravdě a potřebě jejího vyjadřování. Ochrání nás to od různých léček. Je potřeba chránit své energetické pole  před energiemi druhých lidí, je třeba nespoléhat se na druhé, jejich názory, ale následovat svou intuici, být na sebe hrdý a přijímat vědomá rozhodnutí.

V letošním roce jsme zveřejnili množství zásadních Kryonových poselství či sdělení, naposledy to s názvem "Cestování duší", které je ve dvou částech. Všechna tato poselství a informace tam obsažené, mají skutečně vysokou vibraci a v toku našeho lineárního času, kdy se postupně pak také přidávají další a další informace,  osobní zkušenosti a prožitky života, pak dochází k posunům našeho Vědomí do vyšších úrovní Života / Bytí.

Čas od času přichází Kryon s poselstvím v němž stručně shrnuje předávané informace pro připomínku aktuálních souvislostí ve vývoji života  na planetě.Je tomu tak i v tomto případě nyní zveřejňovaného poselství s názvem "Shrnutí pro Rusko" s tím, že opět, i toto poselství je zveřejňováno ve dvou částech tak, jak bylo ve dvou dnech předáno. Toto poselství bylo předáno jednak v Rusku a pak je třeba říci, že již před více jak rokem. Nicméně, pokud si to pozorně přečtete, zjistíte, že tento časový odstup nám dává příležitost i podívat se na předávané zprávy s využitím našeho osobního vibračního a životního posunu a také s využitím zkušenosti všeho toho, co se skutečně na planetě za tu dobu odehrálo a děje. A jakkoliv, do značné míry, je toto poselství shrnutím již sděleného, i přesto můžete zažít nová probuzení, nová uvědomění, tak jako jsem to zažil i já a ne jednou.

V rámci tohoto svého, opravdu krátkého (nezvykle) poselství (5 stránek), Kryon velice stručně, na několika řádcích shrnuje, opakuje, informaci o vzniku života na planetě a vzniku naší současné rasy vč. dalšího vývoje. Hovoří o pozadí těchto událostí, odkrývá aktéry těchto dějů, těch, které způsobily, že na planetě zůstala z celého množství druhů "lidí", jen naše rasa. Hovoří o plánu tohoto kosmického testu i o Gaii, její roli. Hovoří o jeho cyklech, o konci toho 4.cyklu, který připadl na prosinec 2012 a pak hovoří o změněné energii, do níž jsme se octli a proč v r. 2013. A že to bude pokračovat. Hovoří o onom 36tiletém časovém okně (mluvil na toto téma i dost podrobně v předchozích poselstvích), jehož druhou půlku jsme začali žít, a jejíž odpočítávání probíhá a v níž musíme uskutečnit další výrazné změny. Hovoří o tom, co se děje nyní a co to znamená. Že je to celé pomalý proces, který jsme my způsobili. A tak si užijte toto krásné Kryonovo poselství s názvem "Shrnutí pro Rusko, 1. část, které Kryon předal skrze Lee Carrolla.

A jako vždy ve druhé polovině měsíce, zveřejnila energetická vizionářka Solara onen známý malý fragment z celého měsíčního Surfreportu. Tentokrát má název "Zvýšená pravdivost"Solara v něm hovoří o měsíci srpnu jako o měsíci vysoké intenzity, o měsíci zhmotňování, kdy budeme dělat mnoho rozhodování a mezi tím i tak zásadní, která mohou měnit život. Srpen požaduje vědomí pravdivosti - vůči sobě, vůči, světu, vůči životu - i jasnou a rozhodnou akci. Říká, že ej to měsíc, kdy dojde k významným změnám a mnohé závoje se odkryjí a rozpustí se další vrstvy iluzí. A pochopitelně nabádá být silnými a držet vizi Nového Světa, Nové Země.

Všichni, pokud jste prošli semináři Evy Puklové, či jste četli knihy Barbary Marciniak nebo Barbary Hand Clow anebo, v neposlední řadě, sledujete poselství od Kryona, víte, že v jisté historické době byla Země navštívena, v daném případě Plejáďany, kteří lidstvu tehdy předali svou DNA obsahující prvek, část Boha.Zaseli sémě duchovnosti. A to doslova, neboť k tomu docházelo "zcela přirozenou cestou". Tohle bereme tak nějak v klidu, zvl. když víme, že jsme toho produktem.
Šokující však může být, když se s něčím takovým setkáme v naší současnosti. Poslechněte si následující video, v němž se můžete seznámit s příběhem mladé Mexičanky, které se toto přihodilo před celkem nedávnou dobou a dítě, které se pak narodilo má dnes asi 35 let. Poslechněte si co se dělo, jaké byly její zkušenosti, pocity, myšlenky po této události a také jaké schopnosti se pak projevovaly u její dcery, která se narodila.  Nejde o záznam vyprávění, jde vlastně o audio záznam čtecího zařízení ve video formátu. Předlohou je překlad uveřejněný v textové podobě a který, bohužel nebyl dokončen. Má název "
"PŘÍPAD RAFAEL" aneb pravdivá akta "blízkého setkání třetího druhu", která měla navždy zůstat skrytá v trezorech mexické vlády"
V tomto případě, na rozdíl např. od manipulací Anunnaků či jiných entit, šlo spíše, jak vysvítá ze sdělení těch bytostí, o obnovení schopnosti rozmnožování na jejich planetě. Ale i tak šlo o násilnou činnost.

"Případ Rafael" , asi 53 minut, český zvuk  

Kdo si o případu raději přečte, nalezne 1. část článku ZDE.  Části 2 - 5 pak se aktivují vždy na spodní části stránky.

Petra Nel uveřejňuje nyní své horoskopy pro dekády, takže se občas trošku míjíme, co se týká vydání mailu. Dnes tedy máme k dispozici její astrologický rozbor situace pro období 22.8. až 31.8., tedy období, které je již v plném proudu. A vše to, co Petra Nel popisuje již všichni zažíváme. Tak nyní tedy k tomu prožívanému určité vysvětlení a možná i návod jak na to. Ale stručně by se dalo říct - bez násilí, srdcem, a od ničeho neutíkat. Žijeme v období krizí a jedna další je na scéně jako možnost hloubějšího sebepoznání a silnějšího propojení se se svou duší a svojí tvořivou vnitřní silou.

Před pár dny zveřejnil na svém blogu velmi zajímavý článek astrolog, filozof i terapeut Antonín Baudyš. Článek pojmenovaný "Síla, která nevítězí" pojednává o situaci na Ukrajině. Ale při výkladu se vrací obloukem trochu zpět do minulosti, aby upozornil na souvislosti. Sami dnes dobře všichni víme, že to, co se děje dnes, bylo připravováno, vznikalo "včera". obecně řečeno. Prostě, nic nevzniká samo od sebe a vše má jisté souvislosti, které je nutné objektivně vidět. A to, v tom článku je vloženo. Hodnotí bez skrupulí všechny souvislosti, jak se mozaika skládala, kdo stojí v pozadí, kdo se chce jak maskovat a proč. A upozorňuje na to, co se v současné době již děje, tajně, bez vědomí občanů, jaké je zde nebezpečí. Ale netvrdí, že vše je ztraceno a poukazuje na to, co můžeme, dle jeho názoru, dělat.

Před asi 2 týdny jsem posílal článek, shrnutí jednoho psychologického výzkumu, že 95% lidí má tendenci se chovat jako ovce - nechat se strhnout davem. Dnes Vám posílám jiný článek na podobné téma "ovcí", ale z druhé strany. O tom, jak jsou ničeni a dehonestováni ti, kteří s davem nejdou a odporují "vyvolenému establishmentu", nadřízeným apod. Je to o zneužití psychiatrie systémem, dodejme systémem starého matrixu. Článek má název "Si normálny, ak si poslušný ovčan". Je to velmi krátké, půl stránky, stojí to za přečtení.

Jistě chceme všichni žít dlouhé a harmonické životy, tedy i při plném tělesném a duševním zdraví. Jednou z důležitých skutečností utvářejících zdravé tělo, je strava, její složení a péče o stav "vnitřku" těla, potažmo stav trávicího ústrojí, stav našich střev. Ta se totiž zanášejí, usazují s ev nich hnijící pozůstatky a ty nás intoxikují. Proto je třeba provádět i očistu střev, nejen si umývat pravidelně ruce..:). Autorka článku o této problematice, který přikládám a který má název "Imunita přichází zevnitř" doporučuje jeden ze způsobů. Já např. mám pozitivní zkušenost s jogínskou metodou zvanou šankhaprakšalána (výplach střev fyziologickým roztokem). Ale kdo má potíže s hemeroidy, by k tomu spíše neměl přistoupit.

Psal jsem také o dvou článcích o situaci v USA. V jednom jsem informoval o tom, že byl svolán Národní Konvent, shromáždění jednotlivých států USA, který má prakticky absolutní pravomoci. V dalším článku byla informace, že Kongres USA odhlasoval podání žaloby na Baracka Obamu za překročení pravomocí a přezírání zákonodárných orgánů USA. V tomto týdnu se objevila zpráva, že jeden us soudce k tomu vystoupil veřejně a prohlásil, že by B. Obama mohl být odsouzen až na 10 let.

K otázce pyramid připojuji ještě odkaz na kompletní. 5tidílný seriál kanadské TV, "Pravda o pyramidách" správněji ale asi "Kód pyramid". Dávám to sem s vědomím, že to nelze vidět najednou, je toho fakt dost. Nicméně si můžete, v případě zájmu, zhlédnutí jednotlivých částí toho skvělého cyklu naplánovat a postupně je shlédnout.

Jak se uvádí v úvodu - kontroverzní cyklus kanadské profesorky Carmen Boulterové. Kontroverzní jistě především proto, že se svým pojetím odklání od zažitého materialistického přístupu k dějinám a tím i k egyptským pyramidám a vidí a předkládá jiný názor, založený na započítání Vědomí a jeho energetické podstaty.

Pravda o pyramidách - všechny díly trvají asi 44 minut každý, v českém znění 
Doporučuji všechna videa  sledovat na celé obrazovce monitoru.

1. Pás klidu
2. Vyspělá technika
3. Posvátná kosmologie
4. Člověk obdařený duchovní silou
5. Nová chronologe

A řekl bych, že doporučuji si to stáhnout a uložit na CD nebi DVD, jelikož toto zveřejnění by mohlo způsobit, že videa budou zablokována. Jako se to již několikrát stalo. Prostě tam vzroste silně návštěvnost, což upoutá "něčí" pozornost a šup, dojde k zablokování.

Pro odlehčení od všech těch náročných materiálů, ale také po náročném dni, posílám úžasné video, které mi až vyrazilo dech. Název mluví sám za sebe:   Slon maluje obrázek slona

Dnes také upozornění na akce přátel. Tentokrát avízo na konstelace, které připravuje Marcela Pešková.

A na závěr odkazy na včerejší  tzv. úplňkovou meditaci, tentokrát při Novoluní..:).

Meditace to byla výživná. Jejím námětem byla určitá vnitřní inventura neboli stav jak jsme svými aktuálními vnitřními postoji nastaveni a abychom pak mohli při zjištění přijmout nějaké opatření a změny.
Užitečné bude i si poslechnout povídání před meditací neb uslyšíte různé, dosud neslyšené informace. V povídání po meditaci zase uslyšíte vysvětlení k mnoha různým situacím, které se lidem v meditaci zobrazily. ALE, aby to bylo vůči sobě opravdu poctivé, tak toto povídání si poslechněte až po provedení meditace. Přeji příjemné a užitečné meditování.

1) Povídání před meditací, asi 25 minut
2) Meditace, . 50 minut
3) Povídání po meditaci, 34 minut

A to je dnes vše.  Další mail opět v úterý, za týden, již v září, 2.9. 2014.


Přeji harmonii v duši

Láďa

 

 

Mistr Hilarion

Poselství pro týden 24.8. 2014 – 31.8. 2014

Milovaní,

čas, jak  ho znáte, plyne, a každý z vás pocítil, že se samotný čas  zastavil a potom se náhle zrychlil. Přicházíte do bodu, kdy se vaše tělesné procesy  intenzivně přenastavují tak, aby se vaše fyzická těla lépe proměňovala, obnovovala a regenerovala v souladu s energiemi vyšších dimenzí, v zájmu  postupování procesu vzestupu. To vám pomůže přijímat do éterického pole více světla a  jedině to ovlivní každou buňku, aby se regeneroval celý váš lidský operační systém. To vám pomůže procítit  a zahájit vaše záměry na začátku každého dne, abyste se naladili na esenci celistvosti a mladistvé dokonalosti, zatímco prociťujete a obklopujete se  fialovým plamenem. Věnujte co nejvíce času jak  můžete, vizualizaci a obklopujte celé vaše aurické pole fialovým plamenem. Když to všichni uvidíte vnitřním zrakem, soustřeďte se na to a udržujte jak jen můžete;  když to budete praktikovat denně, nesmírně vám to pomůže ve vašem procesu čištění. Věnujte čas také tomu, že před zahájením tohoto cvičení  si budete vizualizovat  Zemi, obklopenou nádherným fialovým paprskem.

Ve všem vyjadřujte svoji pravdu. Nyní je doba, pokoušející vás k tomu, abyste utlumili své světlo, abyste se zalíbili druhým. Když budete vyslovovat svoji pravdu, může to urazit ty, kteří jsou zvyklí zalíbit se druhým, aby získali jejich souhlas, ale teď je důležité udržet si vlastní integritu tím, že budete zcela čestní k sobě samým. Když jste k sobě  dokonale čestní, není možný žádný zmatek ani iluze a vyhnete se léčkám v podobě svedení z cesty vaší služby světlu. Dlužíte sami sobě, abyste byli k sobě pravdiví. Nemusíte být při tom hrubí, můžete k druhým hovořit s láskou a soucitem. Někdy je pravda vyslovena s výbuchem vzteku, a tehdy je důležité si uvědomit, že ten, kdo mluví, je pod vlivem transformující se energie kundalini stoupající  z jejich kořenové čakry a tato energie je vskutku velmi silná. Proto doporučujeme, aby se každý z vás denně  uzemňoval, protože to pomáhá udržovat rovnováhu a stabilitu. Když je tato energie na vzestupu, vytváří to pocity napětí  a  vznětlivosti, a když klesá, přináší pocit radosti, proto vám chůze a procházky pomohou zklidnit se a vyvážit vaše aurické pole.

 

Když se naladíte na Zemi pod vašimi chodidly, dá vám to stabilitu  ve všech oblastech vašeho života.  Když je úroveň energie ve vás  velmi vysoká, můžete  vyjádřit svoji kreativitu tím, že ji  aktivně projevíte, což vám může pomoct přizpůsobit se energiím klidu a harmonie. Otevřete se psaní poezie, malování, channelování, komponování, zpěvu anebo dokonce prozpěvování. Dovolte, aby se vaše  kreativní energie vyjádřila v jakékoliv formě a brzy se budete cítit šťastnější a radostnější.  Když jste v radostném rozpoložení, proudí do vašeho vědomí  kreativní myšlenky, které jsou  výbuchem  inspirace, expanze a blažených synchronicit. Následujte své vnitřní vedení a signály, což učiní z vašeho života úžasné dobrodružství objevování. Svět  je jako mušle - najděte v ní vzácnou perlu! 

 

Ti, kdo již dlouho jdou duchovní cestou, budou pociťoval obnovu a osvěžení, klid, harmonii a radost. Když budete chránit své energetické pole a nebudete stahovat energie od druhých, můžete si tento stav udržet, bez ohledu na to, co se kolem vás děje. Udržujte si otevřené srdce a mysl a zůstávejte soustředěni na to, co si přejete vytvořit a dosáhnout. Mějte trpělivost a víru v to, že jste propojeni s nejvyšší vibrací, která je pro vás v této době bezpečná. Udržujte si láskyplný postoj a radujte se ze své cesty, protože vesmír vám pomůže manifestovat vaše sny. Místo  spoléhání se na to, co říkají druzí, následujte svou vlastní intuici  a pocity, protože to je vedení které k vám přichází  od vaší vlastní duše. Ať je před vámi jakákoliv překážka anebo výzva, vězte, že to pro vás dobře dopadne. Začněte přijímat vše, čím jste a jací jste, a uvidíte, jak se váš život mění  dokonalým a božským způsobem.

 

Vyhýbejte se tomu, abyste byli chyceni do vnějšího zdání a do rozptýlení života, nalezněte pravou podstatu,  pravou esenci toho, co si přejete a přijměte, že vše je ve stavu  božského  řádu. Ujasněte si, jaké jsou vaše vlastní hranice a kde končí a kde začínají hranice druhých. Mějte své emoce a nechte druhé, aby měli své, protože to je důležité pro zdravý pocit sebeúcty. Buďte hrdí na vše co jste dosáhli  a oslavujte každé malé vítězství. Čiňte vědomá rozhodnutí, což vytváří a udržuje ve vašem životě rovnováhu, a to následně vytváří podmínky a možnosti vedoucí k nejlepšímu naplnění vašeho dosavadního života.

Do příštího týdne …
Já JSEM Hilarion 

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti
 www.therainbowscribe.com 
 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.

 

 

 

Shrnutí pro Rusko, 1. část
 Tento živý channeling byl předán v ruském Chabarovsku* 16. května 2013

Zdravím Vás, drazí, já jsem Kryon z Magnetické služby.

Toto je mimořádný čas. Čas, o kterém jsme mluvili - o potenciálu, že by mohl nastat. Dnes večer i zítra vám chci pomalu ukázat, co se děje. Někteří z těch, co toto poslouchají, nemluví vaší řečí a pro ně je toto shrnutí, ale my vždy představujeme i nové skutečnosti. A toto jsme nikdy neprezentovali tímto způsobem. Toto je souhrn všeho, co se dělo.

Některé věci, které vám dále ukážu, mohou být kontroverzní, protože to může jít proti tomu, co vás učili, možná to bude proti tomu, co si antropologové myslí, že znají. Vaši vědu řídí objevy, takže oni mohou znát jen to, co znají. Za deset let od této chvíle se změní to, co vědí.  Pravdou vědců je to, co vědí v okamžiku svých objevů. Vědecká pravda se dále pohybuje, vyvíjí. Duchovní pravda zůstává neměnná. Nakonec dojde k objevům, které potvrdí to, co vám teď řeknu. Musíte vědět, co se odehrálo. Proto to chci pomalu projít a vyprávět vám krásný příběh o překrásné planetě. Země nevznikla náhodou, Země byla další planetou v řadě testů. Ve vaší Galaxii je vždy jedna planeta, která je v dané etapě planetou svobodné vůle.

Je velice těžké vysvětlit, proč by to tak mělo být. V tuto chvíli pouze řekneme, že v tuto chvíli je to částí většího systému. Antropologové vám řeknou, že trvalo miliony let, aby vznikly lidské bytosti a tak to i je. A já bych vám o tom rád vyprávěl. Miliony let… ale pak se něco stalo přibližně před 200.000 lety… a to není tak dávno. Když se podíváte na historii lidstva a historii Země, není to tak dlouho. Před 200 tisíci lety, stejně jako u všech druhů živočichů, existovalo množství druhů lidí, na rozdíl od dneška. Něco se stalo, záměrně se něco stalo.

Písma svatá jsou plná těchto příběhů. Že se lidské bytosti rozvinuly do takové míry, že vám začaly být podobné. Jejich DNA byla téměř stejná, jako vaše. A právě tehdy se něco stalo. V Písmu je psáno, že lidstvo bylo probuzeno poznáním duality. Vy to nazýváte tmou a světlem. 

Domorodí obyvatelé mají své příběhy o stvoření a Písma mají svoje. Ale všechny jsou ve skutečnosti stejné. Lidská bytost, jako jste vy, se procházela v krásné metaforické zahradě, v zahradě Země, a náhle došlo k odhalení, ke změně. A toto je začátkem lidské rasy. Metafyzicky a esotericky, to je to, kdy jste dostali Boha v sobě“. Ale aby se to mohlo stát, drazí, vaše DNA se musela změnit a tak se to i stalo. Tuto informaci v Písmu nenajdete a antropologové stále hledají tento chybějící článek. Pochopte, lidská bytost má 23 chromozomů, vše živé, z čeho jste se měli vyvinout, jich má 24. Dva chromozomy se nějak spojily do jednoho, což dává 23 chromozomů.

Před 200 tisíci let vás navštívili ti, kterým říkáme rodiče spirituality. Toto je kontroverzní informace. Ano, existuje vzestoupená planeta v souhvězdí Sedmi sester (Plejády – pozn. překl.). Oni jsou s vámi v propojeném stavu. To oni před 200 tisíci lety změnili vaši DNA. O tom se ve vašem Písmu nepíše. Svatá písma jsou psána v metaforách. Je tam mluvící had a zahrada. Je tam volba mezi dobrem a zlem. Ale tak to přesně nebylo. Trvalo to dlouho. Ale doba před 200 tisící lety je tím bodem, kdy začalo osévání lidstva božstvím uvnitř. A trvalo dalších 100 tisíc let do vzniku společnosti, a než se zformovalo místo zvané Lemurie. A tady také začíná náš příběh. 

Člověče, uvědomuješ si, že chybějící článek se nachází na jiné planetě? Nevyvinuli jste se z ničeho na této planetě. Před 100 tisíci lety zůstal na Zemi jen jeden druh člověka. Před 200 tisíci lety existovalo až 27 druhů. Mimochodem, antropologové si toho všimli. Je v rozporu s intuicí, že napříč celou evolucí má zvířecí druh zvaný člověk pouze jeden typ (druh) sebe. A pokud se podíváte na vývoj života na Zemi, tak toto nedává ani lineární smysl. Ale dává to duchovní smysl. Přišli jste připraveni k testu. Tehdy jste obdrželi Vyšší Já. Tehdy se zapnuly hodiny k tomuto testu. A před 104 tisíci lety jsme začali odpočítávání. Dali jsme vám 4 tisíce let čas do začátku prvního cyklu kolébání (Země). Toto vám teď pečlivě vysvětlím. Seřídili jsme naše hodiny, ve vztahu s kolébáním Země, na 26titisíciletý cyklus, který nazýváte precese rovnodennosti. Dvacet šest je numerologicky osm. Osmička je číslem manifestace a my jsme vám dali 4 plné cykly k tomu, abyste změnili planetu, anebo ne. Pokaždé, když byl ukončen cyklus kolébání, jsme měřili energii planety. Těch měření nebylo zas tak moc. A pokaždé jsme naměřili nízkou energii.

Ve skutečnosti se lidstvo několikrát snažilo zničit samo sebe. A toto je složité vysvětlit. Neudělali jste to zbraněmi, ani vás tu nebylo zase tak moc. Ale dělali jste to vědomím.

V průběhu prvního, druhého i třetího cyklu jste stavěli zdi kolem měst, nesjednocovali jste se. Docházely vám zdroje a tak jste napadali své sousedy. Lidé byli rasou dobyvatelů. Moji drazí, to není zas tak nečekané. Již dříve jsme vám dali příklad toho, co se stane s lidmi, když se nachází částečně ve tmě – bojí se. Nevidí a nemohou vidět své sousedy takové, jací jsou.

Umíte si představit množství času, které bylo potřeba k tomu, aby se rozvinul jazyk, kterým mluvíte? Proč je tolik řečí na planetě? Jsou kompletní, se svými vlastními zvuky, gramatikou, abecedou. Víte, jak dlouho to trvalo? Deset, dvacet, třicet tisíc let. A víte, že toto se mohlo stát jen tehdy, když lidé začali stavět zdi a nechtěli nikoho pouštět ani ven ani dovnitř. Báli se. To je způsob, jakým lidstvo začínalo, ale také tak zůstalo. Takže při prvním, druhém i třetím cyklu bylo vše stejné. Konec čtvrtého cyklu nastal 21. prosince 2012. Starodávné národy to věděly. Můžete to vidět v jejich kalendářích. Propočítali to, co nazýváme fraktály času. Viděli, jak to přichází. Mnozí o tom mluvili, ale nerozuměli tomu. Mayové viděli, že toto přijde. Věděli, že přijdou takové změny, že budou muset ukončit jeden kalendář a začít nový.

A toto je hluboké. Dávní obyvatelé měli proroctví, že pokud lidstvo projde tímto bodem v roce 2012, tak bude na planetě nové vědomí. To byl čtvrtý cyklus. Před padesáti lety se to pořád ještě nedělo. Lidstvo stále pokračovalo stejným směrem. Právě prošlo válkou a zdálo se, že směřuje k další. 

A všechny ty roky, skoro sto tisíc let, to vypadalo, že lidstvo uvízlo. Lidská přirozenost byla dobře známá. Dokonce dnes, když se zeptáš, jaká je lidská povaha? Odpověděli byste: dobývání (kořistění), žárlivost, nenávist a měli byste pravdu, ano, tak to i bylo. Pak se věci začaly měnit. Začali jste se posouvat k poslední části této precese. A mezitím, jak se kolébání centrovalo, aby mohla započít další etapa, došlo k zarovnávání vašeho Slunce s centrem Galaxie.

A teď se nacházíte v šestatřicetiletém okně, ve kterém jsou energie jiné. Před osmnácti lety začala polovina tohoto cyklu a od teď za osmnáct let z této energie vyjdete. Já jsem sem přišel před 23 lety. Mému partnerovi trvalo 4 roky, než pochopil, kým doopravdy je a další rok, aby se se mnou propojil. A pak začalo těch 18 let, o kterých teď mluvím. A za těchto 18 let se úplně všechno změnilo. Můj partner na to upozorňoval, stará duše, ty to cítíš.

Existuje rovnováha mezi temnotou a světlem. A když vám to řeknu, vy víte, že mám pravdu. Temnota měla vždy navrch. V lidské rase se vše vyvíjelo k barbarství, jak se jeden choval hrubě k druhému, a to se teď mění. Já vám říkám toto: vy jste teď v  roce 2013 a historie planety právě začíná. Říkal jsem to již mnohokrát a vy to potřebujete slyšet znovu.

Uplynou tisíce let, a až se pak historici ohlédnou zpět, řeknou, že rok 2013 byl začátkem doby osvícení a čas před ním se bude nazývat epochou barbarství. Tak jiné to bude.

My měříme změny v pokoleních a děláme to z určitého důvodu, protože tady se odráží cyklus zrození a smrti, kdy lidská bytost vyroste a porodí další lidskou bytost, a kdy mají mladí možnost se změnit… A teď se vše začíná komplikovat.

Nyní přivádím ještě jednoho energetického hráče na pole vědomí – je to Gaia. Země dostala své vědomí, které je vaším pomocníkem, v té samé době, kdy vy jste dostali „Boha v sobě“Práce planetárního vědomí spočívá v tom, aby zrcadlila vaše vědomí. Pokud by si lidstvo zvolilo nižší vědomí, Gaia by spolupracovala. Pokud by se lidstvo snažilo vzájemně se zničit, Gaia by spolupracovala. Pokračovali jste v tom i v posledních 100 letech a Gaia vám v tom pomáhala. Je to kontroverzní. Myslíte si, že byste jinak čelili pandemiím? To jen Gaia spolupracovala, když viděla, co děláte.

Na planetě je teď víc lidí, než kdy dříve. Pro nemoc je nyní mnohem snazší dostat se z jednoho konce světa na druhý. Může se to stát za půl dne. Za posledních 50 let tu bylo třikrát to, co jste považovali za začátek pandemie a Gaia s tím nespolupracovala. Navzdory všemu a k velkému překvapení mnohých biologů, oni umřeli, ale baktérie se nepředala, nedošlo k pandemii – navzdory veškeré logice.

Společnost, která cestuje jako vy a na planetě je tolik lidí… přemýšlejte, jak rychle by se tyto věci mohly šířit. Zamysleli jste se někdy nad tím? Myslíte si, že je to jen náhoda nebo anomálie? Myslíte si, že je to díky vysoké vědě? Zeptejte se biologů. Oni si dělali velké starosti, ale nic se nestalo. Vyprávím vám o těchto věcech, abyste viděli jejich vývoj.  Za posledních osmnáct let jste se změnili a všechna stará proroctví se zhroutila.  

Víte, jaké proroctví platí v tuto chvíli? Je jediné, je jednotné a nepochází z Písma, od proroků ani od věštců. Teď na planetě platí pouze jedno jediné společné proroctví, a to pochází od vašich předků, od domorodců planety. Oni viděli, jak to přichází. Obrovský potenciál posunu. A vy jste v něm.

Teď takzvaně otočíme list a budeme mluvit o vás. Používám termín stará duše. Tím označuji lidskou bytost, která byla na Zemi už mnohokrát. V každém životě jste měli příležitost duchovně se o sobě něco dozvědět. Právě to metaforicky vytváří probuzení světla na planetě. Čím víc se stará duše naučí, tím víc této světelné (osvícené) energie bude aplikováno do krystalické mřížky planety. To mění vědomí Gaii a ona s tím začne spolupracovat. A to se také stalo.

Časový milník pro dokončení vašeho testu byl 21. prosinec 2012. Podívejte se, jaká byla stará proroctví: konec lidstva, apokalypsa… někteří říkali, že budou lidé hromadně přemístěni a planeta bude restartována. To viděli všichni, kromě tzv. domorodých obyvatel. A teď tu sedíte, moji drazí, pátý měsíc roku 2013 a nic z toho se nestalo. Jen vám chci prostě připomenout, že se nic z toho nestalo. A tak proroctví strachu odešla, už neplatí. I přesto budou někteří lidé stále šířit tyto informace. Tak to bude vždy. Vždy bude nějaká kapsa se strachem, která se vám bude chtít ukázat.

Teď vám povím o starých duších, protože s nimi teď mluvím. To jsou ti, co poslouchají toto poselství a to je víc než 90% lidí v této místnosti. Řekl jsem víc než 90% v této místnosti. Strávil jsem tolik času na této planetě. Vy už jste byli všude. Všichni jste se postupně účastnili tolika karmických skupin, drazí! A v průběhu každého cyklu jste se učili, učili a učili. Někdy jste se museli skrývat, někdy vás našli ti, co si mysleli, že jste zlo, že jste čarodějnice, protože jste měli léčebné tinktury, protože jste měli dobré spojení s Duchem, protože jste mohli přiložit ruce a způsobit změnu, protože jste mohli dělat kouzla a to se temnotě nelíbilo.

Stará duše, ty víš, kdo jsi, právě proto tu sedíš. Ale něco ti chci říct. Přišli jsme sem, abychom vám blahopřáli k tomuto roku, kdy sejete semena míru a probuzení na Zemi.

Stará duše, již jsme o tom mluvili dříve. Toto je těžká doba, ne proto jaká je, ale je těžká kvůli změnám probíhajícím ve vašem těle. Staré duše teď procházejí rekalibrací své biologie. Mnoho z vás má v tomto čase velké množství problémů se zdravím, protože se jejich tělo rekalibruje. Ono se musí změnit, rovnováha tmy a světla se změnila. Vaše buněčná struktura, společně s DNA, se uvnitř změnila. Začínáte se probouzet do těchto neočekávaných energií, staré duše, a možná se vám zdá, že vás nečekají změny k lepšímu, ale není to tak. Tyto změny přijdou. Chci vám dát radu, kterou jsem v tomto roce dával již mockrát. 

Vše, co se nyní s vámi děje, je změna. Ono se to mění často ve strachu. Proto bych chtěl, abyste použili zralost své Akáši, vytáhli ji a podívali se na její moudrost, abyste oslavili tento posun a změny. Vězte, že skutečně probíhá rekalibrace temnoty a světla. Temnoty ubývá a světla přibývá. To bude mít následky. Ložiska strachu a dramat se v tomto roce ještě ukáží zřejmým způsobem. Nemohou uvěřit tomu, že prohrávají ve válce mezi temnotou a světlem. Budou k vám natahovat svoje ruce a budou vás strašit, protože vyhráváte.

Drazí moji, toto je pomalý proces. Víte, že semínka rostou pomalu, nemůžete sedět a vidět, jak rostou. Ale můžete přijít za týden a uvidíte rozdíl. Může to trvat několik generací. Ale stará duše, ty jsi toho součástí. Právě teď v tomto městě, v této veliké zemi probíhají obrovské změny a my chceme, abyste zůstávali vyzrálí, moudří a beze strachu. Tento rok vám bude připadat jako rok úplňku. Vše se trochu a mění.

Zítra vám povím o Gaie. O některých dalších věcech na planetě, které procházejí rekalibrací. Jedna z těch velkých je rekalibrace vašeho vztahu s Bohem. Tyto věci se mění z jednoho důvodu – překročili jste milník. Proto tu jsem. Viděli jsme, jak to přichází. Jinak bych tu nebyl. Drazí, odvedli jste dobrou práci, vydržte. Rozumějte tomu, co se děje kolem. Vnímejte duchovní logiku ve všem, o čem jsem vám dnes vyprávěl. Pochopte, že jste toho velkou součástí a Bůh to ví. Jsou to staré duše, které mohou způsobit změnu na planetě. Toto je váš čas. Na to jste čekali. Více vám o tom řeknu zítra. Toto je dnešní poselství. Je to dobrý čas, být teď naživu, stará duše, a tak to je.

Kryon

Zdroj: MP3 nahrávka (36 minut) - www.kryon.com - "A Summary for Russia"

* Chabarovsk – viz Wikipedia

Poznámka ke kopírování:

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Lena V. pro www.transformace.info a pro www.kryon.webnode.cz. Korektura překladu Marie Kuchařová (www.posvatnesrdce.cz a www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Originální MP3 nahrávka je také volně k dispozici, ale není určena k veřejné produkci (rádiové vysílání apod.).

 

 

 

MALÝ FRAGMENT SOLAŘINA REPORTU NA SRPEN 2014

ZVÝŠENÁ PRAVDIVOST

 

Srpen začíná s rostoucím napětím pod povrchem, což vytváří rostoucí pocit tlaku. Tyto energie napětí, stresu a intenzity se vytvářejí jako skryté kapsy a po celém světě se v nich dělají praskliny a otvírají se, což vede ke mnoha zhroucením a průlomům. Některé situace se blíží ke kritickému bodu, ve kterém se má objevit dramatická změna. Srpen je jeden z měsíců „Udělej nebo prolom“, ve kterém se může stát absolutně cokoli, takže vždy musíme být připraveni na Nečekané. Pořád musíme být Nanejvýš Pozorní a přitom udržovat své zaměření na rození Nového Světa.

 

Zrychlený srpen je plný Rychlých akcí, ve kterých je možné mnohého dosáhnout! Během této doby se bude zdát, jakoby zkrátka den neměl dost hodin na to, aby se všechno stihlo. Srpen vyžaduje víc úsilí, víc akce a abychom na sebe vzali více zodpovědnosti. Budeme dělat mnoho rozhodnutí, od malých po ty co mění život. Po celý měsíc bude onen tvořivý vír července ještě silnější. To vynese z hloubi na povrch naše dlouho spící talenty. Budeme hledat řešení různých situací. Tato řešení budou nalezena tím, že se budeme dívat na obrovsky expandovaná místa Mimo Mapu. Zároveň začnou být mnohem víc vidět naše Nové Směry a Pravá Místa.

 

Měsíc srpen umocní a zvýší vědomí Pravdivosti. Pokud v našich životech ignorujeme prvky, které nejsou na svém Pravém Místě, bude nám to připadat jako skřípání nehty po tabuli. Můžeme vstoupit do bazénu zrychlujících se energií, které jsou tu zvláště nyní, abychom popohnali sebe i svět dopředu. Mnoho z toho, co  se děje uvnitř i vně nás, probíhá roky a roky, ale právě teď je to nanejvýš zřejmé a je možné to hluboce pocítit, protože Pravdivost má velmi odlišný a jasný zvuk, a sílí.

 

Zvýšená pravdivost přeložená v Jasnou, Rozhodnou Akci je klíčovým tématem srpna. Už déle nemůžeme pasivně čekat, až k nám věci přijdou; Musíme začít akci a zrodit naše Nejdivočejší Sny. Toto je měsíc zhmotňování, ve kterém začnou mnohé věci být více REÁLNÉ. Naše dlouhodobé projekty začnou být mnohem více schopné života a zakotvené ve hmotném. Když jsme ve styku s lidmi, není to rozhovor o ničem; mluvíme o reálných věcech. To proto, že jsme ve velmi reálné době. Reálná doba si žádá, abychom byli reálnými lidmi. REÁLNÝMI a PRAVDIVÝMI.

 

Jízda na Větrném koni je opravdu intenzivní. Může také být velmi únavná, stejně jako vzrušující. Přestože se toho hodně udělá, je tu neustálý pocit naléhavosti, jako by se nesměl ztrácet čas. Zdá se, jako bychom měli zakódovaný v naší buněčné bance tajný termín, ve kterém se musíme dostat na svá Pravá Místa. Víme, že čím dříve se tam dostaneme, nastanou kvantové mega skoky, jeden za druhým. A my opravdu tuto schůzku s osudem nechceme zmeškat.

 

I když jsme plně zavázáni jízdě na našem Větrném koni do našeho správného cíle a nechceme zastavit, dokud nebudeme na našem Správném Místě, někdy je nutné, abychom měli čas na vstřebání, uzemnění, ukotvení, nebo jednoduše zhroucení. Proto jsme občas vrženi do silného stavu Kvantové Hloubky a nemůžeme ničeho dosáhnout. Tyto „Dny mimo Čas“, kdy nemáme žádné nové vstupy ze světa kolem nás, nás chrání, abychom nebyli příliš rozhození nebo opilí na mol z toho, že najednou jdeme v neustálém větrném víru intenzity do příliš mnoha směrů.

 

Toto je měsíc Zvýšené Pravdivosti, kdy jsme mnohem více Autentičtí a Reální než kdy dříve. Očekávejte, že spadnou mnohé závoje a odkryjí a rozpustí v nás i ve světě ještě více vrstev iluzí. Masky padají ve velkých řadách a velkou rychlostí ve všech oblastech našich životů.

 

Tento měsíc proběhnou významné změny. To, co jsme dělali začátkem měsíce může být docela jiné, než to, co děláme na konci měsíce. Naše priority, to co jsme na začátku měsíce cítili jako důležité, nemusí být stejné jako to, co cítíme jako důležité na konci měsíce.

 

Vlákno naší Zvýšené Pravdivosti je mnohem silnější než dříve. Tak také to, co naše Jedna Bytost tká po celém světě. Zůstaňme Nanejvýš Pozorní, velmi Pravdiví a tvořme Nový Svět!

 

Solara

www.nvisible.com

 

Toto je velmi malý fragment Solařina kompletního Surf Reportu na srpen 2014. Celý Surf Report a týdenní Updaty jsou dostupné po zapsání v angličtině, němčině, portugalštině, ruštině a španělštině na INVISIBLE MERCADO.

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Markéta N. (www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

 

 

Horoskop na období od 22. 8. – 31. 8. 2014
Být tím, kým JSEM

 

Mars se dostává do konjunkce se Saturnem ve Štíru do 7. 9., energie se dostává pod silnou kontrolu řádu a systému. Je omezena fyzická energie a objeví se únava a vyčerpání, pokud se energie nevede zacíleně a konstruktivně. Mars symbolizuje energii, vůli, ego, prosazení a agresivitu, to vše má projít zralostí a moudrostí Saturna. Získáme to přes omezení, houževnatost řešit podstatné věci a již neuhýbat. Jen tak se můžete dostat kupředu.

Objevují se vám komplikace, překážky, zastavování a nemoce? Tam před něčím uhýbáte. Jaké bolesti se chcete vyhnout? Podívejte se, co jste v minulosti nedořešili a utekli od toho, místo toho abyste se postavili tomu čelem a hledali řešení. Přiznejte si bolest a projděte skrze ní. Těžkosti jsou nám dávany, abychom se vyvíjeli, ne, abychom utíkali.

Pokud utečete, jednou vás vaše bolest dohoní a to v silnější situaci.

Nyní díky konjunkci Saturna s Marsem ve Štíru máte k dispozici velkou sílu proniknout až k podstatě problému, kde je kořen příčiny bolesti a máte schopnosti velké transformace. Chcete-li ji odhalit, pak je potřeba se rozhodnout a postavit se čelem. Pak žádejte, ptejte se, modlete se, aby vám bylo odhaleno. Přijde k vám člověk, který vám s tím pomůže. Přijde sen, který vysvětlí. Přijde znamení, které přinese uvědomění…Využijte všechny dostupné techniky.

Prozřetelnost podporuje veškerý vývoj k poznání a odhalení, co vás svazuje a trápí.

Potřeba je velká touha po odhalení, houževnatost a nezlomnost v hledání, tak dlouho se ptát a klást otázky… Protože ten, kdo se ptá, je připraven na odpověď. A pak se musí s důvěrou odevzdat vyšší moudrosti, že odpověď, poznání, pomoc přijde v té chvíli, kdy se odevzdáte náruči vyšší vůle. Stejně tak jako malé dítě s rozbitým kolenem do matčiny bezpečné náruče.

Nejdříve je potřeba vytvořit kroky, pracovat, rozhodnout se a výsledek odevzdat.

Můžeme konjunkci přirovnat k mistru karate. Vědomé použití každé části těla a pak zastavení pohybu, dostání se do klidu a energie pracuje dále sama a následně po zastavení, znova vědomě rozpohybovat tělo k přesnému vědomému účelu. Vím, jak a proč používat energii.

V negativním aspektu se energie projeví jako nezlomná zášt, nenávist, krutost a pomstychtivost. To se projeví tehdy, když potlačíte emoce, bolest, zranění a odmítnete ji (bolest). Když ji zavřete do svého sklepení, kde jako divoká šelma bude řvát, pak navenek se projeví zákeřnost, tvrdost, pasivita, sebelítost vůči sobě a bezcitnost vůči druhým.

Venuše je v kvadratuře s touto konjunkcí a objeví se hodně osudových událostí ve vztazích. Vztahy procházejí velkou katarzí. Venuše v konjunkci s Černou Lunou ukazuje na téma: být odmítnut, či odmítnout. Ve skutečnosti je to o sebepřijetí. Ženy budou působit až fatálně, objevuje se velmi silná přitažlivost a objeví se hodně nevěr na základě jen pudu. Pokušení. Zkouška lásky, jak obstojí skutečné city. Dynamická tvůrčí energie vynese hodně skrytého, až se budete divit, co ve vás je.

Vše povede k tomu, aby lidé, kteří mají být spolu, byli spolu, a kteří nemají, aby se jejich cesty rozešly.

Slunce vstupuje 23. 8. do znamení Panny. Ta, která potřebuje mít jasno.

Slunce je cesta, přes jakou energii se udržet na cestě. Je to cesta jasnosti, čistoty, panenské energie, pravdivosti, střízlivosti a dokonalosti. Chtějte co nejvíce, mějte vznešené ideály, vize, myšlenky, které překračují vaši malomyslnost, vaše malé já, chtějte jen to Božské, čisté, požehnané…..

Slunce vytváří opozici s Neptunem v Rybách, často budeme mít pocit zastřenosti, závoje, který nejde prohlédnout. Snadno člověk podlehne iluzi a domněnkám. Opatrně na nejasné informace, domněnky, pokud něčemu nerozumíte, přímo se zeptejte u zdroje. Nenechte se zmást a svést z cesty. V této době má velmi silný vliv alkohol, návykové látky a léky – působí mnohonásobně více.

Je to o úniku z reality a nechtít řešit. To je snadná cesta, která ale nic nepřinese, jen vás to povede k zabloudění a ke ztracení se, k sebezapomnění.

25.8.nastává novoluní v Panně. Sabiánský symbol novoluní:,, Dva andělé strážní.“

Klíčová myšlenka: Neviditelná pomoc a ochrana v období krize.

I když to nebere vědomí jako fakt, je člověk obklopen duchem jako ryba vodou. Andělé, dévové a podobné bytosti jsou zbytostnělými formami ducha. Každá jemnohmotná bytost má své místo a účel. Mají vědomí, ale nejsou „svobodnými“ v lidském smyslu – to jest, nemohou svobodně být tím, čím nejsou. Jsou tím, kým jsou, znají své místo, oblast působení, respektují a ctí hierarchii jemnohmotného světa a znají své schopnosti. Jsou nástroji Ducha nejvyššího.

Symbolika novoluní ukazuje na potřebu si uvědomit, že nás jemnohmotný svět obklopuje, a že v době krize a nejen tehdy, můžeme požádat o pomoc, podporu, sílu, energii. Když odevzdám, jak mi mají pomoci a k čemu to má vést? Pokud toto neodevzdáte, nemůže vám být pomoženo.

V době krize o to více bychom měli pracovat se světlem, modlit se, meditovat, promlouvat s Bohem a udržovat v sobě čistotu emoční a mentální. Tak snadněji náročnou dobou projdete.

„Ať mé lidské je prosvětleno čistým vědomím a ať  usadí se toto čisté vědomí v každé mé buňce.“

My často požadujeme od jemnohmotného světa hmotné věci, řešení situací, a když se dostatečně pročistíme, pozvedneme, vše ostatní přijde samo, vše se vyřeší.

Lidé to chtějí většinou opačně, a pak se stále stojí na místě a nic se děje. „Proč se nic nemění, když tolik na sobě pracuji, medituji, modlím se ….?“ Protože stále chcete jen to lidské, až budete chtít to božské a začnete proto pracovat, změní se okolnosti vašeho života.

Ten, kdo má velké božské ideály a sny, dostává velkou božskou pomoc, ten, kdo má malé lidské chtění, dostává nízkou energii, která odpovídá jeho přáním.

V době krize, náročného období jsme více vedeni ke své duši, aby začala využívat svoji sílu.

Buď spadnete do role oběti a vše se jen zhorší a nebo krize s vámi zacloumá natolik, že se dostanete k síle své duše a následně k propojení s Velkým Duchem. Tady máte svobodnou volbu: být tím, kým nejste nebo se probudit a začít být tím, kým jste.

Posílám světelné obejmutí, ať lidské je prostoupeno božským.

S láskou Petra Nel

https://www.astrologiepetranel.cz/category/horoskop/

 

 

 

Síla, která nevítězí

Antonín Baudyš

 

 

Příběh síly, která nezvítězí. Všichni silní neustále prohrávají. Britové za kolonialismu. Nacisté. Sověti po válce. Američané po berlínské zdi. Pokaždé vyjdou s nepořízenou. A znovu to zkoušejí. Cítit se silnější, povolanější a přitom používat triky. Asi aby nám zrcadlili naší neochotu hrát zcela čistě. A náš vlastní sklon klamat sami sebe. Mohli by být spokojení a skvěle si žít. A oni se namísto toho roztahují po planetě jako švábi. A čekají na svůj konec. Který vždycky přijde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Už to tu jednou bylo: Írán

Spojené státy hecovaly okolo roku 2006 na plný plyn válku proti Íránu. Noviny byly plné Íránu. Nebezpečí z Íránu. Jaderné zbraně v Íránu. Ahmadinedžád byl tehdy stejným metafyzickým zlem jakým je nyní Vladimir Vladimirovič. Na třetího největšího exportéra ropy na planetě bylo už roku 1995 uvaleno embargo na mezinárodní obchodování. Druhému největšímu dodavateli zemního plynu na planetě bylo hned po 11. září podsouváno, že podporuje Al-Kaidu, prokazatelně založenou a financovanou právě Američany. V roce 2007 vyšlo najevo, že Spojené státy financují proti Íránu partyzánskou válku. Zohýbané výroky prezidenta Ahmadinedžáda se z něj snažily dělat antisemitu. Írán se západní agresi pravděpodobně skutečně snažil odvrátit pořízením jaderných zbraní, jelikož v současném světě jenom ony mohou stát ochránit před napadením. Dosáhl tím však pravého opaku: pravě vývoj jaderných technologií se stal Západu tím nejvhodnějším důvodem, jak před svojí veřejností ospravedlnit útok na surovinovou velmoc.

 

Sedm zemí, během pěti let

Podzim 2006 měl být datem útoku na tuto středoasijskou zemi. K přepadení Íránu nakonec nedošlo, podle jedněch informací se Ahmadinedžádova vláda domluvila s Rockefellery na spolupráci. Podle jiných informací byl Ahmadinedžád od počátku tichým spolupracovníkem Západu, který měl tvořit napětí a napomoci velké válce, ve které by byl Izrael obětován a přemístěn úplně jinam. Co je pravda je těžké rozmotat. Zájmů a her je mnoho. Vidíme však dnešek: Írán a Spojené státy společně operují proti islamistům. Kteří ještě donedávna operovali v Sýrii, štědře placeni Západem a Saudy, cvičeni Mossadem, řízeni z členské země NATO, Turecka. To, že se válka proti Iránu nerozeběhla, bylo pro mnohé z nás velkou úlevou. Mezitím generál Wesley Clark, známý jako velitel operace v Jugoslavii, poskytl rozhovor reportérce Amy Goodman, ve kterém generál popisuje plán svých nadřízených, že po Afghanistánu a Iráku má být napadena a zničena i Sýrie, Libye, Libanon, Somálsko a Súdán. Popisuje jak se dozvěděl, co si o tom sám myslí, nejde o podvrh, Wesley Clark byl prezidentský kandidát za demokraty, žádný outsider tedy.

Libyi Západ již úspěšně rozmlátil. A nikdy ji nespraví. Útok na Sýrii se měl odehrát loni v létě na základě zcela neprůkazných analýz syrských YouTube nahrávek. Sýrie se však ubránila díky ruskému námořnictvu, které se v místě zamýšleného útoku tvrdohlavě pletlo v cestě. V té chvíli však Západ pochopil, že musí změnit strategii. Že nikdy nedobude nikoho, dokud se budou Rusové stavět do cesty. Počty vojsk a techniky zatím poskytují Západ takovou převahu, že dokud Rusko nedokončí svůj plán na přezbrojení armády, zůstává relativně nechráněné.

 

Hazard s evropskými obyvateli

Západ se rozhodl pro velmi hazardní hru, protože Rusové deklarovali veřejně a jednoznačně svoje odhodláni použít své jaderné zbraně v případě napadení ze strany Západu. Straším? Nestraším. Tak to prostě je. A tyto nepříjemné pravdy náš tisk nenapíše. Protože pak byste mohli svoji naivní podporu válce odvolat. Jinými slovy, Západ se přestal ohlížet na bezpečí či početní stavy svého vlastního obyvatelstva. To, že se Západ stal tak dalece cynický, jsme se domnívali, že platí pouze ve vztahu k obyvatelům Afriky, Asie a Latinské Ameriky. Ale že jsou Spojené státy s Velkou Británii ochotné obětovat i evropské obyvatelstvo, to je novinkou. Dosud byli bombardováni pouze obyvatelé Předního Východu a Severní Afriky. Jako Evropanům nám to bylo srdečně jedno, z našeho krev netekla. A na Jugoslávii před patnácti lety jsme zapomněli. Od letošního roku jsou však opět bombardováni obyvatelé Evropy, je-li celá Ukrajina Evropou. Zatím se to mnoha Evropanům zdá být také jedno, ale mnozí se probouzejí z dosavadního snu o naší nevinnosti.

 

Devastace jako vítězství

Novinkou je také to, ze Západu nejde v jeho válkách o vítězství, ale že i pouhá devastace a rozvrat jsou pro Západ zadostiučiněním, jak dokazují případy Sýrie, Libye, Iráku a Afghanistánu. Mimochodem, žádná z těchto čtyř zničených zemí nesouvisela ani s 11. zářím, ani s terorismem, ani s ohrožením Evropy nebo Spojených států. Obnova kterékoliv z těchto zemí bude trvat desítky let a volné finanční prostředky či morální síly pro jejich obnovu nemá v této chvíli na planetě nikdo. Možná si vzpomenete, že toto byla operační filozofie Lva Trotského. "Čím hůře pro obyvatele, tím lépe pro revoluci." Který ji pravděpodobně načerpal během svého foundraisingového pobytu ve Spojených státech během roku 1917.

 

Válka se naplánuje a pak se vytvoří důvod

Novinkou však není, že je Západ schopen své války připravit a realizovat v úctyhodně krátké době. Válka proti Afghánistánu, mimochodem na pokyn energetických korporací, musela být připravena dlouho před 11. zářím, a řízenou demolicí tří budov Světového hospodářského centra byly pouze vytvořeny záminky pro invazi. Konsorcium společností ExxonMobil, Texaco, Unocal, BP Amoco, Shell, a Enron, investovalo minimálně 35 miliard dolarů do ropných a plynových polí v Kazachstánu. Ale protože by je transport ropy a plynu přes Rusko vycházel draho, musely vést energovody přes Afghánistán. Naftaři podpláceli mocně Taliban, aby byl s tímto plánem svolný. Enron postavil v Dabholu o Bomabaje největší investici do Indie všech dob, elektrárnu na zkapalněný plyn. Který měl pokrýt pětinu indické spotřeby elektřiny. Až na to, že protože se dodávky plynu opozdily, elektrárna vyráběla elektřinu z ropy a byla tak o 700 procent dražší, než byly dosavadní ceny elektřiny v Indii. Bylo nutné najít levný zdroj zemního plynu. Jinými slovy, ovládnout Afghanistán pro zprůchodnění plynovodu z nalezišť Kazachstánu. To jen na okraj, aby ctěný čtenář viděl, jak války skutečně vznikají. A v současných operacích na Ukrajině a v chystané válce proti Rusku to není vůbec jinak.

 

Potřeba spektakulární záminky

Doba přeci jen pokročila, už nežijeme v šedesátých letech, kdy k vyhlášení války Vietnamu stačila zpráva o potopení dělového člunu Maddox v Tonkinskem zalivu. Člun nebyl ani napaden, natož potopen. Dokonce palba směřovala naopak jednosměrně na vietnamské čluny. Prostě účelový výmysl. Wikipedie příznačně dodnes tvrdí, že Maddox byl potopen, ukazuje i fotku z osudného boje, ač NSA v roce 2005 odtajnila skutečnou verzi příběhu. Ve dvacátém prvém století je zapotřebí vymýšlet záminky mnohem spektakulárnější a pro všechny viditelné. Navést dopravní letadla na mrakodrapy či dopravní letadlo sestřelit. Avšak světová veřejnost je pseudoteroristickými událostmi již poněkud otupena. Stejně jako příběhy o zbraních hromadného ničení po jejich znovuvyprávění v Iráku, Íránu a Sýrii (vše mezi lety 2003 a 2013) na veřejnost příliš nezabírají. Rusové, kteří pro vojenskou konfrontaci se Západem nejsou vojensky ani ekonomicky připraveni, se nenechávají vyprovokovat. Dokonce ani když ukrajinská vojska odpalují směrem na ruské pohraničí balistické rakety, které na straně ruských radarových systémů mohou spouštět raketovou odvetu. NATO potvrdilo, Deutsche Welle odvysílala, divili se tomu i redaktoři CNN.

 

Ukrajinské autorství sestřelu dokázáno

Zatím to vypadá, jako že jediné, co k válce schází je záminka. Takže se nechejme překvapit, zda Západ nevymyslí nějakou bizarní story. Abychom věřili, kdo jsou hodní a kdo zlí chlapci. Malajský boeing po měsíci už nikoho nezajímá, média dala po měsíci řevu o Putinově raketě ruce pryč. A přitom se na veřejnost konečně dostal důkaz o původci neštěstí. Poměrně logický důkaz, se kterým nenadělá nikdo nic. Boeing byl sestřelen ukrajinským pilotem. Nejspíš kromě toho i raketou země-vzduch, ale prostor pod pilotní kabinou byl prokazatelně rozstřílen 30 mm rychlopalným kanónem. Což u letové výšky boeingu v 10 kilometrech připadá v úvahu jedině skrze stíhací letadlo. Rebelové jsou tak jako možní pachatelé zcela mimo hru. Ukrajinský Suchoj Su-25, na který upozorňoval letištní dispečer José Carlos Sanchéz, stejně jako záznamy ruských radarů, tímto kanonem vybaven je. Očitá svědectví o dalším vojenském letadle přítomném na místě nehody, odvysílala 25. června i BBC. Reportáž byla poté z archivu BBC smazána, ale objevila se na youtube. Závěr expertní skupiny vynesl na veřejnost člen týmu, bývalý německý kapitán Lufthansy, Peter Haisenko. Pozorovatelé OBSE následně tento Haisenkův závěr potvrdili. Avšak i když se dokáže, že bylo všechno jinak, než jak politici a média papouškují, válečná a mediální mašinérie jede naplno dál. Všechno ostatní už je totiž připraveno. Ke spuštění velkého divadla totiž skutečně už chybí jenom dostatečně důvod pro veřejnost. Ukrajinští představitelé i představitelé britské armády prozatím operují se záměrem navrátit Krym Ukrajině. Důvod je to však slabý, a dokud není k dispozici jiný, silnější, divadlo se konat nemůže. Jinými slovy, šance že se válce vyhneme zatím trvá.

 

Západ chystá válku

Nikdo z nás to nechce říci nahlas, ale náš kontinent se připravuje na válku. Je to viditelné, a předstírat, že se to neděje, aby to nedopadlo, se mi příčí. Naše státy chystají potichu válku a nás občany nechtějí vyplašit. Postavit nás pak před hotovou věc je mnohem jednodušší. Počítají s tím, že nestihneme protestovat a pak už se nezmůžeme vůbec na nic. Vybrané oddíly NATO se přemisťují k polsko-ruské hranici. V polském Štětíně má brzo vzniknout nové velení NATO tzv. mnohonárodnostních jednotek Severo-východ. Americké tanky jsou přemisťovány do Norska. V Čechách má v září proběhnout letecké manévry NATO a s načasováním, které se nejeví jaké náhodné, se schvaluje novela zákona o branné povinnosti. Přehled o počtu manévrů, které USA konají v Evropě se můžete přesvědčit zde. Veškeré manévry však se sebou nesou možnost přiblížení personálu a techniky. Na sedmdesáté výročí SNP přistálo prvních 70 vojáků USA na Slovensku. V Polsku jsou narychlo dokončovány stavby lazaretů a rozšiřovány kapacity nemocničních lůžek. V členských zemích Západní i Střední Evropy je veřejnost vtloukáno do hlavy, že Rusko má expanzivní chutě a prezident Putin, že je novým Hitlerem, jak se "diplomaticky" vyjádřila Hillary Clintonová, donedávna ministryně zahraničí Spojených států. EU zcela vážně navrhuje potlačování protestů vojenskou silou. Obama podepsal dekret schvalující zadržení každého s příznaky onemocnění dýchacích cest, tedy s podezřením na nákazu Ebolou. Evropa se chystá na válku, na kterou nemá ani lidi, ani prostředky, ani z ní nemůže nic získat. Dělá tak podle všeho pouze ve vleku iniciativy Spojených států, které na rozdíl od nás o svém byznis plánu pro Ukrajinu má zcela jasno. Pro pořádek, jde skutečně a především o plyn.

 

Diplomacie nám dává šanci

Ukrajina, Polsko, Slovensko a Pobaltské republiky se stávají nárazníkovým pásmem. Proto tyto země v poslední době tlumí rétoriku kde mohou, aby ožehavou situaci, kterou si nepřály, diplomaticky zmírnily. V širším ohledu do nárazníkového pásma spadá i Maďarsko, Česká republika a Německo. Němci tuto okolnost poněkud pochopili a společně s Francouzi se pokoušejí s Ruskem a Ukrajinou dohodnout urovnání sporů. Buďme jim za to vděční. Nakolik to není jen manévr na získání času. Kostky jsou však již vrženy. Termínem zahájení vojenských operací může být podle dosavadních zpráv již přelom září a října letošního roku. Máme časový prostor na to, situaci změnit. Není třeba protestovat nebo proti něčemu bojovat. Situaci můžeme změnit čistě jejím pochopením. A svojí neochotou podílet se na vojenských operacích, nakolik jsme podle narychlo schvalované novely branného zákona všichni muži mezi 18 a 60 rokem příslušníky aktivní zálohy. Celý plán může selhat na to, že v plánované operaci nebude, kdo by bojoval. Pravidelné jednotky podle všeho nestačí. A civilisté se nebudou chtít na bojích podílet. Američané během války ve Vietnamu reagovali na povolávací rozkazy, buď že uposlechli, že utekli do Kanady, anebo že se nechali zavřít.

 

Existuji i jiné scénáře

Ještě ale není pozdě. Může se seběhnout mnohé. Je více scénářů, které mohou nastat. Spojené státy se obávají, že Německu by se líbilo připojit se do aliance BRICS, sdružující zatím Brazílii, Rusko, Indii, Čínu a Jižní Afriku. Vyloučení petrodolaru ze světových obchodů může mít rychlé konsekvence. Ve hře je i možnost zatčení George Bushe a jeho spolupracovníků, v Evrope Tonyho Blaira a na Blizkém Vychodě Benjamina Netanjahu, vzhledem k verdiktu Komise pro válečné zločiny v Kuala Lumpur, která tyto politiky během soudu v jejich nepřítomnosti uznala vinnými z válečných zločinů vůči civilnímu obyvatelstvu. Jakože Izrael se v současné době hodně snaží získat ochranu před obviněními ze svých zločinů u Spojených států. Elity Japonska, Číny a Korey mezitím společně přemýšlejí o tom, jak největší armádu světa po předpokládaném kolapsu ekonomiky Spojených států zapojit do kontrolované služby planetárni bezpečnosti, pod asijskou taktovkou. Aby nedošlo ke stejné situaci, jaká nastala po obsazení Iráku Američany, kdy desetitisíce propuštěných příslušníku baasistické armády ze dne na den přešly do civilu ale i do neviditelného odboje. Říká Benjamin Fulford, kterého asijské zájmové skupiny používají jako svého mluvčího pro západní svět. Obrovské finanční prostředky, které jsou v současnosti nesmyslně investovány do bezpečnostních a silových struktur by mohly být s odstraněním amerického nebezpečí použity k rozvinutí mechanismů, které by dovolily překonat hlad a otřesnou bídu na mnoha místech planety. A lidstvo posunout k jeho nové kapitole.

 

Zdroj: https://baudysjr.blog.respekt.ihned.cz/c1-62666890-sila-ktera-nevitezi

 

 

 

Si normálny, ak si poslušný "ovčan"

 

 
   

Určitá časť vedcov je podobne ako novinári/presstitúti rovnakou skupinou duchovných prostitútov, ktorí poslúžia a vyhovejú vo všetkom za štedrú odmenu zákazníkovi – mocenskému systému. Psychiatri v bývalom Sovietskom zväze vyhoveli všemocnej komunistickej strane a ľudí, ktorí prejavili nespokojnosť s režimom a nebáli sa kritizovať pomery v krajine, označili za bláznov a umiestnili ich v psychiatrických liečebniach. Mohli skončiť aj horšie – v gulagu či v novodobej forme pracovného tábora.

 

Trhokrati s frázami o demokracii nemajú, zatiaľ, vo svojom arzenáli pracovné tábory, ale psychiatri im poslúžia na označenie nepohodlných osôb, ktoré ako čierne ovce vytŕčajú z davu a rušia pokojný konzum väčšiny ovčanov.

 

Nepriatelia demokratúry sú blázni a konšpirátori, pretože nikto „normálny“ by predsa nekritizoval tak dokonalý a humánny systém, v akom žijeme po celom globalizovanom svete. „Zdravo uvažujúci“ ľudia predsa dôverujú ekonomickým a politickým elitám a nehľadajú v ich konaní zištné záujmy na úkor všetkých ostatných spoločenských štatistov, ovčanov, voličov.

 

Podľa najnovšieho vydania Diagnostického a štatistického manuálu duševných porúch, publikovaného Americkou psychiatrickou asociáciou, ľudia, ktorí odmietajú považovať nariadenia vedúcich predstaviteľov za normálne, sú duševne chorí. Psychiatri označili vzdor proti zaužívaným normám za chorobu pod názvom opozičná vzdorovitá porucha - ODD. Nový manuál duševných chorôb ju definuje ako vzorec neposlušného, nepriateľského a vzdorovitého konania. Z toho vyplýva, že takmer každé správanie sa človeka vnímané niekým iným ako neprijateľné a čudné, môže byť označené ako symptóm ODD. Vládni lokaji v USA zašli tak ďaleko, že označili tých, ktorí spochybňujú systém a konanie jeho predstaviteľov, za ľudí trpiacich politickou paranojou, teda typom duševnej choroby.

 

Psychiatri by skôr mali venovať mimoriadnu pozornosť a diagnostikovať aj s odporúčaním náležitej formy liečby ľudí, ktorých definoval už začiatkom deväťdesiatych rokov Miroslav Dolejší, autor analýzy 17. novembra 1989: „Našim úhlavným nepriateľom je luza. Ľudia bez cti, bez svedomia, spodina, ktorá sleduje výhradne len svoj osobný prospech. Táto mravná zberba vystupuje pod akýmikoľvek zástavami, vyznáva akékoľvek heslá či programy, ak má z toho zisk, moc, bohatstvo, popularitu.“

 

Ak hovoríme o luze, tak je úplne jedno, či jej príslušník má vyštudovanú Harvardovu univerzitu alebo ukončil nanajvýš základné vzdelanie, morálnymi kvalitami sú na tom rovnako – či už lúpia na ulici, sedia v parlamente alebo v dozorných radách koncernov.                   

 

Zdroj: naturalnews.com



 

Imunita sídlí ve střevech

Věra Ovečková

 

Náš imunitní systém je nastaven zvládnout jakoukoli nákazu. Pod jednou podmínkou, že bude fungovat naplno. Naše těla jsou ale oslabena „chemií“, která se na nás hrne odevšud – voda, vzduch, potraviny. Jsou ale oslabena i přehnanými nároky na hygienu. Tudíž se u dětí, když se právě základ pro zdravou a silnou imunitu tvoří, imunita dostatečně nerozvine. Základem imunitního systému jsou bílé krvinky. Pokud jich je v našem těle málo, je to jako slabá nevyzbrojená armáda proti silné vyzbrojené – virům a bacilům, které naše tělo stále napadají. Naše imunita prohraje a my onemocníme. Bílé krvinky ale zmobilizují všechny síly organismu, začnou se množit a nakonec nevítané hosty porazí. To v případě, že podpoříme svoji imunitu přírodními léčivy a necháme prostor přirozené inteligenci těla poprat se s nemocí. Důležité je dopřát tělu odpočinek, aby mohlo všechny síly použít na obranu.

 

Co ale většina lidí dnes udělá? Pod ekonomickým tlakem neulehne do postele k odpočinku, ale aby mohli fungovat, zaženou vnější projev chemickými léky. Ty jenom potlačí symptomy, navíc častokrát ještě blokují přirozené množení bílých krvinek, tedy přirozenou obranu. Lidé se diví, že se to letos po nich ale tluče, že už několik týdnů nejsou zcela fit a nemoc se opakuje a vrací.

 

Začněme posilovat svoji imunitu a přirozenou obranyschopnost těla. Mnozí si ale řeknou: „Jak na to? Celý týden v jednom kole, ani se nezastavím, já už na nic nemám čas … “ Řešení je v celku jednoduché a může jej do svého denního rytmu zařadit každý. Naopak, velmi brzy zjistíte přísun energie. Je třeba začít očistou střeva. Střevo není hladká trubice, jíž by procházelo natrávené jídlo – tzv. trávenina, ale je plné vychlípenin, kterým se říká klky. Klky zvětšují povrch střeva a umožňují vetší vstřebatelnost živin z tráveniny. Živiny se vstřebávají skrz vlásečnice, jimiž jsou klky hustě protkány, do krve. Krví jsou rozváděny po celém těle. (viz obr.)


 

 

Problém nastává, když máme střevo zanesené a zalepené nastřádaným balastem z potravy. To se potom prvotně do těla dostávají toxiny a živiny projdou nezužitkovány ven, protože se skrz ten balast vůbec k vlásečnicím nedostanou. (viz obr.) Takže nejprve je třeba pročistit střevo. Na to jsou různé kůry, ale některé jsou až nebezpečné. Ve střevech nám sídlí mnoho bakterií, které potřebujeme k dobrému trávení. Právě některé očistné kůry jsou tak silné, že zbaví tělo i těchto dobrých bakteríí, které se obnovují velmi dlouho, v některých případech se neobnoví vůbec. Je třeba dobře zvážit, jakou očistnou kůru použijeme.

 

Já sama už dlouhou dobu používám chlorellu. Její čistící schopnost je vysoká a zároveň žádným způsobem nepoškodí střevo ani jeho funkci. Ba naopak. Chlorofyl, který obsahuje, hojí drobné záněty i poranění zevnitř střeva, o kterých ještě ani nemusíme vědět.

 

Takže hurááá do očisty. Víte, že dospělý zhruba čtyřicetiletý člověk, který svá střeva ještě nepročišťoval, může v nich mít usazeno zhruba deset až dvanáct kilogramů nečistot? A právě tyto nečistoty jsou jedním z důvodů oslabené a špatně fungující imunity. Dokonce se kvůli toxinům může ve střevech vytvořit zánět nebo až nádor.

 

Dalším důvodem je špatná výživa, v níž je nízký nebo žádný podíl živé stravy. Některé druhy enzymů, které jsou potřeba k trávení a ke správnému chodu organismu, si tělo neumí vyrobit, ale musí je přijmout ze stravy. Tyto enzymy obsahuje jen živá strava – čerstvé ovoce a zelenina tepelně neupravená. Enzymy se ničí již při velmi nízkých teplotách.

 

Velkým omylem je si myslet, že zaneřáděný organismus se slabou imunitou dám dohromady během jedné očistné kúry. To leda chemické léky dokáží velmi rychle utlumit problém (přechodně se cítíme lépe), ale v žádném případě neřeší příčinu. Všechny přírodní postupy řeší příčinu a tím pádem trvá mnohem déle, než se celý organismus uvede do souladu. Teprve potom nám začne imunita fungovat naplno.

 

Nakonec malé shrnutí. Nejdříve očista střeva (ta by se měla průběžně opakovat co čtvrt roku, nejdéle půl roku), zdravá výživa (méně jídla objemově, o to ale kvalitnější včetně některých doplňků stravy) a duševní pohoda. Potom teprve pocítíme sílu obranyschopnosti vlastního těla.

 

Není třeba se nákazám vyhýbat, je třeba posilovat přírodní a přirozenou cestou vlastní imunitní systém do té míry, aby dokázal tělo před jakoukoliv nákazou ochránit.

 

Zdroj: https://www.2012rok.sk/wp/strava-a-ocista/25476-imunita-sidli-ve-strevech

 

 

Přátelé,
zdravím vás v posledním prázdninovém týdnu. Za pár dní začne opět pro většinu z nás více
pracovní část roku a ta nás zcela jistě nezapomene konfrontovat s "programy", které nás řídí z
našeho podvědomí mnohem víc, než o dovolených. Do jaké míry si sebe vážíme i se svými
"nedostatky", do té míry nás budou respektovat i ostatní kolem nás. Chceme-li tedy pozvednout
kvalitu svého života, nezbývá než přehodnotit právě tyto mechanismy a uvolnit negativní emoce s
nimi spjaté, a říci sobě "ano" se vším, co k nám patří.
Protože kdykoli jsme v životě (především v dětství) nebyli přijati takoví, jací jsme byli, vyvolalo to
v nás bolest a tu jsme uložili právě do podvědomí.
Cesta z bludného kruhu existuje-krok za krokem odkrývat vrstvy takto uložených mentálněemocionálních
informací (traumat) a uzdravit je.
K tomu vám mohou posloužit i semináře provázené systemickými konstelacemi, které velmi
přehledně a srozumitelně ukazují, že tyto programy přejímáme zcela nevědomě od svých předků a
bez jakéhokoli zpochybnění následujeme i ve svém životě.
Proto si vás dovoluji pozvat na celodenní seminář v sobotu 27.9. na téma
Partnerské vztahy - cesta k lásce
protože partnerský vztah je jedním z velmi mocných nástrojů naší proměny a velmi intenzivně
upozorňuje na mnohé stíny, které jsme ukryli právě do svého podvědomí. Více o semináři zde.
Ještě tento měsíc - čtvrtek 28.8 se můžete zúčastnit večerního semináře v Maitrei:
Čas:18.00-21.00
Cena: 300Kč
Kde: Maitrea, Týnská ulička 6, Praha 1
Září - večerní seminář:
Kdy: 12.9.2014 - pátek
Čas: 17.00 - 21.00¨
Kde: Dayal, Vyšehradská 43, Praha 2
Cena:400Kč
Říjen - večerní semináře:
Kdy: 16.10.2014
Čas: 17.00-21.00
Kde: Maitrea, Týnská ulička 6, Praha 1
Cena: 400Kč
Seminář je určen ženám.
Více informací: https://www.maitrea.cz/akce/co-je-a-co-neni-laska-systemicke-konstelace
Kdy: 31.10.2014 - pátek
Čas: 17.00 - 21.00¨
Kde: Dayal, Vyšehradská 43, Praha 2
Cena: 400Kč
A na závěr jedno povzbuzení-tak, jak to vnímám já sama ze svého života: buďme více věrni
impulsům svého srdce (jinými slovy-buďme víc ve spojení se svým vlastním úhlem pohledu) a
neřešme dopředu, jak na nás bude naše okolí reagovat.
Důvěřujme svým pocitům a učme se z nich. Dopřejme si jít svojí vlastní cestou (buďme v pohybu)a
mějme odvahu nést odpovědnost za "chyby",(=zkušenosti) kterých se na ní dopustíme. Jen tak se
můžeme posunout ke spokojenějšímu životu.
To je pro dnešek vše. Opatrujte se a těším se na viděnou:)!!
Marcela
--
Marcela Pešková
Rozvoj osobnosti - Rodinné konstelace
Tel.: 728 824 289
www.caspromen.cz

 

—————

Zpět