Milí přátelé, 13.9.2014

14.09.2014 14:18

Milí přátelé,

1)  jak víte, zvl. ti, co docházejí na úplňkové meditace či na semináře, již delší dobu byl žádán seminář, ten tzv. čistící den, dříve nazývaný "tabulkové čištění".  Konečně se to podařilo a "ČISTÍCÍ DEN" neboli seminář zaměřený k očišťování temných a nízkých energií se bude konat 23.9. od 12:30 do asi 17:30 hod., jako obvykle v Aurasomě, Gorazdova 18, Praha 2. Přijďte pokud možno včas.



2)  Dále pak chci připomenout naše dvě meditační akce.

A)  Jednak jsme 3. září vyhlásili velké meditování za mír na planetě a to na národní úrovni, kdy meditujeme společně denně ve 21:00 hod. (nebo individuálně v osobním čase, když to někdy nevyjde) a současně jsme se připojili ke globální, celoplanetární meditační týdenní akci, kterou zorganizoval COBRA a v jejímž rámci meditace probíhá vždy v neděli v 17:00 hod SELČ.

Více informací k akci, jak meditovat, s jakou náplní, najdete na našich stránkách ZDE

ZAPOJTE SE VŠICHNI. ČÍM VÍCE NÁS BUDE MEDITOVAT, TÍM SILNĚJŠÍ VLNU POZITIVNÍ, LÁSKYPLNÉ ENERGIE ROZŠÍŘÍME PO SVĚTĚ A TÍM KVALITNĚJŠÍHO VÝSLEDKU DOSÁHNEME  A TAKÉ I DŘÍVE.

Pokud všichni meditujeme ve stejný okamžik, vytváří se velmi silné soudržné rezonanční pole, které může opravdu začít přeměnu naší kolektivní reality. Vědecké studie potvrdily pozitivní vliv hromadných meditací na lidskou společnost, takže každý z vás, kteří se budete podílet na této meditaci, můžete skutečně pomoci transformaci lidských životů po celém světě.

k TOMU TAKÉ SE PODÍVEJTE NA TOTO KRÁTKÉ VIDEO    (25 MIINUT)

B)  A druhou akcí, kterou zde chci připomenout je VELKÁ MEDITACE NA BLANÍKU, přičemž budeme aktivovat duchovní vědomí českého národa. Tato meditační akce se koná 21.9. 2014 na Blaníku. Sraz účastníků je v 11:00 hod. v Louňovicích.  Článek na webu k tomu je ZDE.




3)  Poslední informace je jen pro účastníky seminářů Evy Puklové, kteří již dostatečně pročistili své Bytí a lze tedy předpokládat, že při provádění semináře "Hloubkové čištění anunnackých energií a manipulací" nebudou mít obtíže a problémy. Ať již charakteru, že narážejí na přehršel různých bloků či dokonce, že by došlo k tělesným nežádoucím reakcím. Napište mi a já vám pošlu odkaz na záznam z proběhlého semináře s pokyny.

Přeji vám pěkný víkend, byť nám meteorologové hlásí, že bude spíše propršená, ale i to je občas třeba.

Láďa

—————

Zpět