letní meditování na Vyšehradě

24.08.2014 19:04

 

Ahoj ,

pro ty, kteří by se chtěli přidat k dalšímu letnímu meditování na Vyšehradě mám dobrou zprávu ;-)

 

–       potkáme  se v úterý  26.8.2014 v 18,20 hod.  na Vyšehradě, nebo, pokud by nebylo dobré počasí  v  na adrese V občanském domově 5, Praha 4

 

 

Pokud budete mít někdo chuť a čas  se přidat, bude to určitě příjemné setkání – případná úprava termínu je možná a proto stačí napsat, nebo zavolat. Tématem našeho setkání bude pokračování v komunikaci s bytostí hojnosti a peněz a vůbec pohled na peníze, jako na energii tvoření, zkusíme se podívat na bloky v přijímání hojnosti a peněz.

Setkáváme se v 18,20 hodin u horní brány a rozcházíme se většinou večer cca 22 hod, ale je na každém,kolik má času a kdy půjde domů. Vezměte si sebou něco na sezení, dobrou náladu,občerstvení a podle počasí i něco teplejšího na sebe „uložíme“ se  někde do trávy a ze zkušeností už víme, že večer bývá  chladněji. V případě špatného počasí se přesuneme kousek od Vyšehradu ke mně domů. Pokud máte někoho známého, kdo by se chtěl přidat, určitě ho vezměte sebou (přepošlete prosím pozvání) – Vyšehrad je opravdu veliký a místa je tu dost ;-). Pro případ, že bychom se někde hledali při kládám můj telefon ( t.725 738 108).

 

v případě nepřízně počasí si prosím ověřte místo setkání  ;-)

 

 

krásný den přeje J

 

Bohdan

  

—————

Zpět