Je to tu: Dorazila energie z Vesmíru ... Nová AKTUALIZACE 23.06.2014 18:35 reakce

23.06.2014 21:39

Je to tu: Dorazila energie z Vesmíru ... Nová AKTUALIZACE 23.06.2014 18:35 reakce

Daleko důležitější je energie, mnohými lidmi viditelná energie, která může být pro lidi velice konstruktivní a opravná pro organismus. Nebo taky destruktivní a pro organismus po určité době i smrtelná. Dostala název a je měřena v jednotkách Bovis.
 Aktualizaci najdete vždy ve spodní části článku!

 

Vzhledem k tomu, že jsem byl požádán jirkou na dotaz od čtenářky jankafa a prosbu, abych vysvětlil co vlastně za energie na planetu Zemi přicházejí, a také vysvětlil bovis jednotky. Co to vlastně je za energie a jaký mají původ. Velice rád to učiním, I když to pro mnohé nebude asi s pochopením jednoduché.

Celý vesmír je jedna jediná energie.  Energie je nehmotná. Je v podobě záření. A toto záření může být v mnoha podobách. (Neplést s radioaktivním zářením).

Okolo nás existují v atmosféře zásadně dva druhy iontů. Pozitivní a negativní.  A protože nás ve škole učili přesně pravý opak, je nutné si uvědomit následující.  Veškeré pozitivní ionty jsou pro člověka nebezpečné až smrtonosné. Naopak negativní ionty jsou pro člověka životadárné a zdraví podporující. Buňky v těle mají negativní energie a jsou zdravé. Nemocné buňky začínají mít mnoho pozitivních nábojů.

Pozitivní je vždy levotočivé, čili destruktivní, naopak negativní je vždy pravotočivé, čili konstruktivní. (neutronová bomba vysílá neutrony levotočivé – smrtící, opakem jsou zařízení na opravu těla pravotočivé neutrony-životadárné a rekonstruktující=opravující).

V kancelářích u wifi zařízení se hromadí destruktivní pozitivní ionty a lidé jsou většinou vyřízeni a nemocní. Rovněž tak klima způsobuje přebití kanceláří pozitivními ionty. To stejné platí o klima v autě, pokud nemá na vyrovnání iontů aktivní ionizátor. Náboj v kancelářích s těmito zařízeními je kolikráte měřen kolem  50.000 pozitivních iontů na kubický centimetr ccm.

 

Vysvětlení iontů.

Pro ty z nás, kterým už středoškolská chemie vyprchala z hlavy připomeňme, že ionty jsou atomy, které získali nebo ztratili elektron. Negativně nabité ionty se v přírodě vytvářejí během výměny energie, třeba přeměnou světla v hmotu – lesy a veškeré stromy a květiny. Při srážce atomů taky dochází k tvoření negativních iontů – jako např. vodopády, blesky a vlnobití a je jim přisuzován blahodárný vliv na zdraví člověka, počínaje léčbou deprese a konče posílením imunitního systému. Když srovnáte zatuchlý vzduch v nějaké kancelářské budově podporovaný umělými vonnými esencemi (kde nejsou téměř žádné negativní ionty), většinou jen  pozitivní (destruktivní) ionty. Naopak můžeme počítat s uklidňujícím účinkem vzduchu na mořském pobřeží, regenerační účinek negativních iontů Vám je tedy naprosto jasný.

Japonci již dávno začali propagovat kúry s negativně nabitými ionty – pro příklad uveďme vzdušné filtry (instalované v kancelářích za účelem osvěžení vzduchu a inspirování konstruktivního myšlení). Něco o iontech si můžete přečíst ZDE.

Například orgonity jsou také tvůrci vysoce negativních iontů a je to způsobeno vysokým atomovým číslem kovu a nízkým atomovým číslem pryskyřice či umělé hmoty. Orgonity také způsobují konstruktivní atmosféru v  bytech či kancelářích a všem je vřele doporučuji.

Když jsme si vysvětlili ionty, pro snažší pochopení dále psaného tématu, můžeme nyní přistoupit k energiím, které jsou všude, ale není jim věnována skoro žádná pozornost. Řekl bych záměrně se o nich nehovoří, protože by lidem mohli odhalit mnoho konstruktivních souvislostí.

Hmota je 6 kráte komprimovaná energie.  Jak to stvořitel nebo architekt udělal, prosím neptejte se mně.

Daleko důležitější je energie, mnohými lidmi viditelná energie, která může být pro lidi velice konstruktivní a opravná pro organismus. Nebo taky destruktivní a pro organismus po určité době i smrtelná. Dostala název a je měřena v jednotkách Bovis.

Měření energie u různých předmětů, míst, vody, potravin a mnohého jiného kdysi odhalil fyzik jménem A. Bovis. Nejsou to energie hmoty. Jednotky těchto kvant energie byly pojmenovány právě po něm.Naopak hmota přitahuje určité druhy energií, které ji ale nejsou vlastní. A můžeme říci těmito druhy energií hmota, místo, člověk a další předměty či pokrmy “září-vyzařuje”.  Je to něco podobného jako antény či rezonátory, které přitahují určitý druh energií.

 

Bovis jednotka                         Rezonanční předmět jménem hmota

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1500-1600                                 žádná životní síla,  exitus, vyzařuje mrtvý člověk.

2000                                          křižovatky, kříž na kostele,  destruktivní zóny (geopatogení)

3000                                          destilovaná voda

5960                                           zdravá pitná voda z vodovodního řádu

6500                                           střední hodnota fyzické energie člověka v Evropě

6000-7000                                   zóny které jsou zdravé – bez destruktivních polí

8000                                            střední hodnota fyzické energie člověka v asijské oblasti

11.000                                         chrám v Echnatonu https://de.wikipedia.org/wiki/Echnaton

8.000-13.000                                energetický přenos pomocí pravých léčitelů

13.000-14.000                              místo kostela, nikoliv uvnitř,  ale venku

14.000-14.500                               hranice na proměnu a hranice neviditelnosti

14.000                                          některé tibetské kláštery

18.000                                          Katedrála v Chartes ve Francii-venku

21.000                                          Naquane Narodní park, Capo di Ponte

21.000                                          kokosový ořech

23.000                                          pravotočivá léčivá voda z Fatimy

26.000                                          pravotočivá léčivá voda z Lurd

34.000                                          muškátový oříšek (pozor ve větším množství je jedovatý)

42.000                                          mykerniova pyramida

70.000                                          Cheprenova pyramida uvnitř

170.000                                        Cheopsova pyramida uvnitř-královská komnata.

 

A nyní se vážení držte.

 

540.000                                        určité hory v Afganistánu

 

Lidé z přednášek moc dobře vědí, co se pod afgánskými horami skrývá a o co se zde jedná.

 

A nyní se opět držte

 

6                                                    KCN neboli cyankali

 

66                                                  mobilní telefony v provozu systém UMTS

 

100-150                                          mobilní telefony gsm v provozu.

 

Jak jsem na začátku už řekl. Jsou lidé, kteří vidí energie, jedna z nich je Indigová dívenka, o které jsem kdysi psal. Mé setkání s indigovou dívenkou. Těchto lidí není ale mnoho. Je to zvláštní dar přírody a vesmíru.

Jinak přístroje na měření energií jednotek Bovis se na planetě Zemi nenachází mnoho. Nejen že jsou velice drahé a technologie spíše utajené, nikdo zatím nemá zájem o jejich zveřejnění. Znám tyto přísroje z Ruska.

Jinak se měří tyhle energie proutky a kyvadly.

 

 Důrazné varování!!! Sedejte za volant jen s největší opatrností, může se stát, že za volantem můžete usnout, stejně jako se může stát, že někdo několik vteřin neuvidí vás, nebo vy neuvidíte někoho.. !!!

 

 

 

Má vlastní zkušenost s novou energií

....kterou jsem během posledních dvou dnů udělal. Jsou prakticky navině nepochopitelná kvanta energií, která se řítí na naši planetu. Den ode dne se násobí a je to skutečně "FIČÁK". Energii, která je označována jako konstruktivní, a působící hlavně na DNA, vychází pravděpodobně ze slunce. Jsou zaznamenány nepochopitelné aktivity na slunci.

Vliv těchto energií na lidské a zvířecí organismy může být různorodý. Rád Vám sdělím, Vážení čtenáři okénka strašidýlka marného, moje osobní zkušenosti posledních dvou dní.

Předevčírem, to bylo 18.06.2014, jsem byl na cestách po vlastech českých. Na různých místech se mně stalo, že mně lidé nedali celkem 8 krát přednost v jízdě. Vždy jsem zakroutil hlavou a naštěstí se dalo vše vybrzdit, dvakráte jsem musel vyhnout do boku, protože bych auto už nezastavil.

Včera 19.06.2014 se situace opakovala celkem 2 krát. Jel jsem jenom krátký úsek, asi tak do 150 km tam a zpět. Opět se stalo, to stejné co předevčírem. Auto na naprosto přehledné T-křižovatce pár metrů před mým průjezdem z pozice stop mně vjelo do vozovky a já musel prudce vybočit do protisměru, kde naštěstí nic nejelo, několikráte jsem zatroubil a jel pak dál. Asi za 5 kilometrů byla stavba na silnici se semaforem. Auto které mně nedalo přednost, zastavilo za mnou. Já vystoupil a šel se zeptat člověka, z jakého důvodu mně nedal přednost. K mému velkému překvapení mně sdělil, že zastavil na stopce, rozhlédl se a když byla cesta volná, tak pokračoval v jízdě. Mé auto prý vůbec neviděl a to jsem byl pár metrů od něj. Na brždění ale nebylo dostatečné místo, proto to prudké vybočení a předjetí.

Úplně stejná situace se opakovala potom ve městě, kdy moje auto opět vůbec nevidel řidič jiného auta. Na semaforech jsme zastavili vedle sebe, opět jsem vystoupil a ptal se řidiče, proč nedal přednost v jízdě. Sdělil mi, že moje auto vůbec neviděl a vozovka byla bez aut. Taky jenom zaregistroval kvičení kol a předjetí. Pak už mne viděl.

Poslední dva dny bylo mnoho nehod na cestách po celé Evropě. S velkou pravděpodobností jsou viny energie, které se ze slunce či vesmíru dostávají na planetu Zemi.

Pamatujte na předpověď Hoppi indiánů, kteří vyslovili následující:

KE KONCI ČASŮ LIDSVA SE LIDÉ VYSTĚHUJÍ ZE SVÝCH NEOBYVATELNÝCH DOMŮ, BUDOU BYDLET NA POLI A CHODIT BOSI.

Poslední dobou je opět mnoho požárů nákladních automobilů a různých fabrik na výrobu plastů. Možná jsou to právě tyhle energie, které způsobují řečené.

Mnoho lidí si stěžuje, že jim právě v práci kolabují počítače a výpočetní technika, vypadávají sítě, nejen mobilních telefonů ale taky jiných systémů.

Jaké zkušenosti máte prosím Vy. Napište do diskuze k jirkovi do jeho okénka rychlovka s jm. Děkuji Vám za Vaše zkušenosti.

tm dodává: v minulosti se mi nic podobného nikdy nestalo.....

.....s Láskou a úsměvem tomáš marný....

-----------------------------------------------

Aktualizace 21:33:

....tak skutečně se asi začína na planetě Zemi něco gigantického odehrávat. Celý svět se nachází v dimenzionálních změnách.

Včera ve čtvrtek 19.06,2014 přicházeli na planetu zmi qanta energie 21,00 QBE

Včera večer ve 20:00 to bylo 72 QBE

Dnes ráno 20.06.2014 už neuvěřitelných 159 QBE

A dnes ve 14:00 to bylo 273 QBE

Pravděpodobně na planetu Zemi docházejí kvanta energie, které mají za úkol něco změnit. Pamatujte na lidské myšlení a synergetický efekt, který může mnoho věcí ovlivnit. 

Doplním o zkutečnost z dnešního dne. Celý den nezazvonil telefon pevné linky. No málokdo mně volá. Vzhledem k tomu, že jsem očekával telefon od osoby, která mně měla odpoledne navštívit a nevolala, chtěl jsem zavolat já. Kupodivu, zvednu telefon a sluchátko úplně hluché. Internet fungoval, nefungoval jenom telefon. Rozhodl jsem se jít koupit nový do obchodu. V obchodním domě neměly telefony na pevnou linku, takže jsem nepochodil.

A nyní to přijde. Když jsem vycházel k pokladnám, z boku ke mně šel muž, byli jsme na kolizním kurzu. Myslel jsem si, že zastaví, ani nevím proč jsem si to myslel a šel dál. Najednou rána a vrazil do mojí levé paže a kopl do nohy. Byl přímo vyděšen, skoro nemohl mluvit, jen zašeptal, že mně neviděl. Přitom se díval směrem, kterým šel. Byl jsem taky jeho proslovem vyděšen. 

Z minulosti moc dobře vím, že lidé, kteří se dostávají do vyšších vibrací přestávají být jiným lidem viditelní. Případ znám z Rakouska od jedné paní, které se to několikráte stalo před devíti svědky, když se rozplývala povídáním o lese a co tam zažila.

Je tedy moc pěkné, že energie zde v qantech plynou, ale mohou být taky jak vidím nebezpečné.

Prosím napište, jestli se něco podobného i Vám stalo. Děkuji za všechny komentáře v jirkově okénku a dávám zde velice trefné:

Milenz

Jsem prave v Chorvatsku a 2 dny tu nesla wifi, vubec nevedeli cim to je, pred tim sla. Dnes 20.6. Vecer uz jde a ja ctu o energiich ze slunce. Na dnesek v noci jsem mela brneni v celem tele a rano uplne mimo, telo automaticky pracovalo samo. Je to sila.

Honza75

Díky energiím ze Slunce nefunguje v příměstských autobusech řádně ten odbavovací systém cestujících. Po té co jsem si přečetl okénko TM jsem přišel na to, že to není náhoda ale že to s tím musí souviset. Je zvláštní, že právě v těchto dnech, kdy k nám něco jde z vesmíru přestává fungovat ten odbavovací systém cestujících, kteří používají RFID čipovou kartu na nichž je nahrána aplikace 30 denní občanská jízdenka za 270,- Kč. V obvodu města mohu jezdit příměstskými autobusy tzv. zdarma a právě od pondělka to nefunguje a strhává mi to peníze z karty, jakobych tam neměl nahraný ten měsíčník. Reklamoval jsem to na ČSAD a ti řekli, že s kartou nic není, že oni o tom vědí a řeší to od pondělka. Pokud mi to strhne kredit mám ty doklady poschovávat a na ČSAD mi ty peníze zpátky vrátí. Je zajímavé, že v MHD to nezlobí, pouze na příměstských linkách. Zřejmě to souvisí s těma energiema o kterých hovoříl JM a TM. Kolabuje technika. Jsem zvědavý, jestli se jim to podaří tu chybu odstranit :-)

Irini5

Nemám auto, nejsem řidička a o to víc si dávám pozor a dívám se na řidiče v autech zda mě vidí či ne.Dost často se pohybuji tam, kde jaksi chodníky chybí.
Zatím se domnívám, že mě zachraňuje pozornost.
Jinak, když nic nejede a já si tak jdu a ve mně se melou moje nevyřešenosti, tak se občas pěkně zapotácím,
jak bych byla opilá a těžko udržela rovnováhu.

Mám určitý problém s výtahem. Nastoupit do výtahu a výtah nevnímat , být duševně někde jinde, tak to vždy končí stávkou výtahu mezi patry , tak se musím rychle vzpamatovat a naladit se na to, kde jsem.

Vnímat situaci tady a teď v prostoru mě dává v poslední době pořádnou fušku.

Gabu

V neděli mne málem srazil motorkář, prostě si najel do protisměru. Uhnula jsem do trávy, ale pak jsem zastavila, protože se mi klepaly kolena. Říkala jsem si, že mne snad neviděl a on jel dál do zatáčky, jako bych tam nebyla. Říkala jsem si, že musel být sjetý. Hned jsem volala, že jsem se podruhé narodila.
V pondělí jsem tímto místem projížděla znova a byly tam dvě stříbrná auta v sobě-na tom samém místě. Je to zajímavé, že by něco začínalo být pro některé lidi neviditelné a nebo jen některá místa?

admin

Začíná to být až děsivé.. z toho, že se to stává například TM mnohokrát děje, on vibruje trošku někde jinde.. s těma všema jeho technologiema a vynálezama kterými je ověšen :), mám za to, že začíná avizovaný dimenzionální rozpad... budeme procházet mezi dimenzimi, jeden bude tam, druhý tam, pak sem začnou chodit bytosti.. no, je opravdu na co se těšit. Rád bych se mýlil a rád bych to ještě o pár let odložil, kdybych do toho měl co kecat.. :)

Honza75

Co se týče energií ze Slunce, o kterých hovoří TM mám též jednu příhodu, co se mi dneska přihodilo. Nebylo to sice na cestách ale stalo se mi něco zvláštního až nevysvětlitelného s výtahem. Nevím jak to popsat, možná anomalii, nebo co. Šel jsem ráno kupovat zákusky do cukrárny, vracím se domů a jedu výtahem na 4.podlaží. Otevřu dveře bytu a beru sebou pytel se smetím, který už jsem tam měl připravený jej vynést k popelnici. Jdu k výtahu a zjistím, že výtah je v 5.podlaží. WTF ? Přitom o patro výš jsem nikoho neslyšel, že by přivolával výtah. Jak je možné, že během té krátké chvíle cca 10 až 15 sekund se výtah rozjel ( teleportoval ??? ) do 5.podlaží ? Kdoho tam přivolal ( duch, entita, ?? ) Je to fakt zajímavé. Spekuluji, jestli jsem se nepřemístil ( teleportoval ) do paralelního vesmíru během mžiku. To by možná vysvětlovalo tu anomalii, jak mohl výtah být na 5.podlaží, když nademnou nikdo nebyl. On totiž když někdo na mnou přivolává výtah, tak je to slyšet. :-)

Gaaba * Tip na toto energetické přebuzení, kdy tělo reaguje motáním hlavy, pocitem na omdlení, nezaostřováním apod - pinklo mi k tomu, že v tu chvíli vlastně chybí energie mozkovým neuronům, které se touto aktivizací vyčerpají ... poradila jsem pár lidem, ať v tu chvíli tuto energii dodají kouskem čokolády - a pomohlo jim to. Asi to není žádná všeobecná rada, ale máte-li takový problém, tak to zkuste a podělte se o efekt. Třeba se z toho stane obecnější rada - nebo se ukáže, že je to blud :-)

admin *Ahoj Gabčo, no je to asi složitější.. já si to vysvětluji tak, že přijde velké množství energie. Jako když v autě sešlápneš úplně na podlahu plyn.. co to udělá? U slabších aut motor ztratí otáčky, zpomalí to, někdy i chcípne. Naopak, silnější a nejsilnější vozy vyletí dopředu.. Ukazuje se, že rozdíl mezi přeenergetizováním a nedostatkem energie je téměř neznatelný, je to stejný následek.

Osobně asi úplně nestačím sníst čokotku, páč takové stavy mám jen v rozsahu pár desítek vteřin.. ale hlava to celkem dává, asi i díky tomu, co všechno jsem s ní už udělal a dělám, homeopatie, meditace doplňky, oleje a další.. ale začínám tušit, že to bude větší mazec, než si dokážeme představit, že si představujeme..

bala *S tím nebezpečím na silnicích je to naprosto tak,trávím tam dost času a tak mohu vyprávět.Zejména ve městě je to neuvěřitelné.Paradoxně narůstá zároveň počet jedinců velice vnímajících a tudíš až velice slušných.

nuela *dnes jsem si nejakym omylem naladila Radiožurnál a musela jsem se smát.....:-) Uz ty jejich zpravy... pak to hlasil nejaky "kokta", co neumí mluvit. Další, co tam vstupovali se svymi příspěvky do vysilani, tak byli nejaci zpomaleni, jakoby je prave vzbudili....Totalne neprofesionalni, ale hrali si tam na profíky a mysleli si jak jim to jde :))Pak ta kampaň proti léčitelum..Presne me napadlo, to co Jirku....A co ti doktori...? Ti budou nadale nepostizitelni...? Ja vim, ze je spousta podvodniku,ale pro nektere je to uz posledni sance, kdy normalni "medicina" selhala. Asi se nekdo boji zazracnych uzdraveni, se kterymi si uz medicina nevedela rady. A ten zemrely chlapik uz mohl byt v zalostnem stavu od doktoru, kdyz prisel k tomu leciteli...
Nevim, kdo co kde vyvadi, jestli za to muze Slunicko, ale předevcirem jsem sla spat ve 23h a v 5h vzhuru, neslo spat dal až v 7h. Tak jsem se vcera/vlastne dnes pozichrovala a sla spat pred 2 h a opet v 5 h vzhuru a neslo dal spat, tak jsem to vzdala v 7h vstala.....Zajimave, ze jindy jsem se budila vzdy kolem 2h. - to jen takovy postreh :-) A zitra, kdyz budu potrebovat byt vzhuru v 5h do prace, tak jsem zvedava, jestli to bude fungovat taky..:-)

Další zprávy z fcb:

*houkání sanitek, hasičů je na denním pořádku několikrát během hodiny, soused záchvat epilepsie, kterou nikdy neměl, ještěže jsem byla poblíž, já sama silná bolest očí a špatně vidím, výpadky zatím nemám, také jsem zaznamenala hojné mrtvičky a bezvědomí.

a další:

*Já ano, dvakrát jsem dnes úplně přehlédla auto, prostě tam nebylo. Taky mám zvláštní střídavé pocity nárůstu a úbytku sil, během dne se několikrát střídá. Navíc špatně vidím, jako přes mlhu, podle očaře vše v normě. Nevím však, jestli si to nevsugerovávám, co bylo dříve - slepice nebo vejce? O pocitech jsem nejprve četla nebo je zažívám?

*Ten článek je velmi pravdivý, mám s tímto zkušenosti asi měsíc. Není to vůbec příjemné a zatím to nemůžu ovládat.Prostě se to zničeho nic stane. Není to jen o zaspání, ale také o dezorintaci, někdy jdu, jako bych byla robot, vyloženě byla někde jinde. V různých podobách se mě to stalo 3x. Naposledy jsem vůbec nevěděla, kde je pokladna a přitom tam chodím nakupovat..Když se to stane za volantem, může to být velmi nebezpečné, a přitom nejste schopen se tomu bránit.

*ano, kamarádka janka dnes mikrospánek na dálnici po obědě... auto rozbité, mimču ani jance se na štěstí nic nestalo

*Ano, taky jsme šly dnes v Londýně s holkama i s kočárkem na zelenou a málem nás sejmul taxík. Ale co s tím? Dávat si pozor asi jenom. Nebo?

jankafa* Jirko, prosim, dalo by sa pre nas laikov trosku polopatistickejsie vysvetlit co za energiu na slnku udavaju tie grafy resp. pristroje? pises ze je to velmi dolezite, ale ja teda tomu vobec nerozumiem :)
... alebo pockam na pokracovanie tvojho clanku o "Zareni" a snad budem o nieco mudrejsia

 Právě na Vaše přání jsem se snažil jednoduše vše vysvětlit.

.....s Láskou a úsměvem tomáš marný....

 

 

AKTUALIZACE 21.06.2014

....se projevují v plném proudu taky na magnetickém poli zemském. Severní pól magnetický se přesouvá deně o 90 metrů na jih.

 

 

 

Jirka napsal do svého okénka:

20.6. Na Slunci probíhají v této době tak obrovské výboje, že jsem je ještě za dobu, co Slunce sleduji, nikdy neviděl....

 

 

VÝSTRAHA: MAGNETICKÉ POLE ZEMĚ ZNAČNĚ SLÁBNE

 

 

 

 

 

Po delším rozhovoru s jedním odborníkem na energie ve Švýcarsku, mne bylo sděleno, že největší kvanta energie Bovis jednotek přicházejí z vesmíru. Vybudily sluneční energie (slunce rozrezonovaly) a to se také podílí už několik týdnů na emitaci energií, které společně s energiemi z vesmíru zasahují planetu Zemi.

Následky narůstajících energií mohou být ohromné. Pravděpodobně bude docházet k výpadkům elektrické energie a všeho elektronického. Může se stát, že i několik dní nepůjde elektřina. Pro tento případ by bylo dobré si udělat nějaké zásoby vody a jídla. Z tohoto důvodu nacvičovaly země v Evropě výpadky elektrické energie a jak to zvládnout.

Dle vlastních vjemů, Vaše mohou být naprosto jiné, se opět zrychlil čas.

Přečtěte si komentář, který rozhodně stojí za to:

 

Tara25
Potvrdzujem situáciu. V nedeľu 15. 6. som to zažila na vlastnej koži. Išla som ráno o 7.30 k mame, na križovatke, ktorú veľmi dobre poznám som zastala, pozrela som doľava žiadne auto cesta úplne prázdna z pravej strany tiež. Smerovka cez dvojprúdovú cestu doľava, zaradila som jednotku, dvojku a pohla sa pomaly cez križovatku. Žiadne auto na ceste nebolo až do chvíle kým do mňa nenarazilo. Vlastne ani pri náraze som ho chvíľu nevidela. Nikomu sa nič nestalo. Nemám ani žiadny škrabanec od rozbitého skla ako keby som bola niekde inde a až náraz ma vrátil späť. V prvej chvíli som vôbec nechápala čo sa vlastne stalo. Pán, ktorému som nedala prednosť to, že som na križovatke zastala a pozrela sa doľava potvrdil ale zrážke už nevedel zabrániť. Obaja sme šli pritom pomaly, nevystrelil ani jeden airbag. Ak si na to spomeniem mám taký veľmi zvláštny pocit.

 

22.06.2014 

 

Nová aktualizace.....

....je to Vážení čtenáři skutečný energetický tobogán.

Dnes ráno kolem 9:00 hodiny hodnoty opět stouply na neuvěřitelné hodnoty.

Byla naměřena hodnota 3.600 QBE což odpovídá 3,6 QABE jinak taky Quadrilliarden BE.

Je to tedy skoro desetinásobek včerejší hodnoty z 372 QBE na 3.600 QBE.  Bylo by dobré se připravit na zajímavé velice konstruktivní dění v blízkých týdnech, kdy energie překročí reakční schopnosti DNA. K čemu dojde???? To uvidíme a prožijeme asi na vlastní kůži. 

 

14:14 Na četné dotazy.....

....které jsem dostal mejlíkem.

Rád bych všem sdělil, že veškeré dění ve Vaší bytosti, které považujete momentálně za destruktivní, destruktivní není, je konstruktivní.

1)Případ člověka, který neměl nikdy bolesti hlavy, a tento týden v pondělí dostal migrény, kdy ani nezabíral jakýkoliv prášek mohl být způsoben právě kvanty této nové energie. Za tři dny, kdy trpěl sdělil, že má naprosto čisté a jasné myšlení, tak rychle jak bolesti přišly, během dvou až pěti vteřin dle jeho slov odešly.

2)Epileptické záchvaty u lidí, kteří jsou naprosto zdraví, byly taky zaznamenány. Během krátké doby byly pryč.

3)Někteří píší, že mají velké bolesti kloubů a pohybového aparátu.

4)Jeden pán mně psal o prudkých bolestech v kříži. Nikdy ho páteř nebolela nevěděl do svých 45 let co to je bolest páteře. Ráno nebyl schopen vstát do práce a ani zajít k lékaři. Každý krok mu činil veliké= problémy a bolesti. Vzal si dovolenou a za dva dny ráno vstal jako kdyby mu nikdy nic nebylo. Trvalo to taky celkem tři dny.

5)Někteří mně psali že mají bolesti žaludku, zvrací a mají průjem. Nemohu potvrdit či vyvrátit, jestli to k popisovaným dějům patří.

5-5) Jeden známý mně popisoval poruchu na autě, nevěděli si s ní odborníci v opravně rady (zlobil počítač). Druhý den mu volali že auto normálně nastartovali a auto jede.

7) Nemá snad ani cenu popisovat, kolika lidem kolabují počítače a technika.

8) Psal mně i jeden pán, který měl stejný zážitek jako já v obchodním domě. Stál uprostřed uličky a čekal na svoji manželku, když do něho vrazila paní, která ho údajně vůbec neviděla.

9) Několik lidí mi napsalo, že se jim mlží zrak a jsou okamžiky, kdy přestávají vidět.

 

Vážení čtenáři, tak tohle je zatím jenom začátek. Máte-li podobné příhody, které si neumíte vysvětlit, prosím, napište na redakci osud.cz. Nemohu na všechno odpovídat. 

Byl jsem taky dotazován na PAREX (na upoutávku)

Daleko důležitější je energie, mnohými lidmi viditelná energie, která může být pro lidi velice konstruktivní a opravná pro organismus. Nebo taky destruktivní a pro organismus po určité době i smrtelná.Dostala název a je měřena v jednotkách Bovis.

Neustále lidem opakuji, že žijí ve vesmíru, kde platí zákony. Je nutné vesmírné zákony respektovat. Jsou to jedinné zákony, které jsou ty pravé a je nutné je dodržovat. To co vysíláte, vrátí se Vám mnohonásobně. Dnes nastala pravděpodobně doba zúčtování.

Zákony vesmíru najdete ZDE.

 

 

AKTUALIZACE 23.06.2014

Další neuvěřitelná kvanta energie jsou tady. Je to přesně 21 násobek včerejšího stavu.

Energie stoupla z 3,6 QABE na 75 QAEB.

Někteří lidé ve sděleních mi pslali, že mají stavy strachu a někteří dokonce deprese, které nikdy v minulosti neměli.

 

REAKCE 18:35

 

Je možné si přečíst taky reakce, co se lidem poslední dny děje, a jaký mají na to názor níže. Nechtělo se mně kopírovat všechny reaakce pod tento článek. Mimo jiné pro všechny ostatní, kteří by rádi reagovali a nemohou zde na osudu, můžete právě ZDE napsat svoje zážitky či komentáře.

Zdroj : https://www.osud.cz/je-tu-dorazila-energie-z-vesmiru-nova-aktualizace-23062014-1835-reakce

 

—————

Zpět