Interview Cobry z Ruska (březen 2017)

22.03.2017 00:26

Interview Cobry z Ruska (březen 2017)

 
 

 
 
Interview Cobry z Ruska (březen 2017)

Blíží se výročí založení komunity a fóra Divine cosmos/Nádherný vesmír a Cobra laskavě souhlasil s tím, že zodpoví dotazy členů ruskojazyčné komunity, z níž mnozí podporují proces přípravy na změnu.

Otázka: Cobro, můžete něco říct o vaší cestě do Ruska? Proč jste se rozhodl sem přijet a jak jste jednal s armádou? A ještě o letu do stratosféry? Podnikal jste ještě něco dalšího? Líbilo se vám v Rusku?

COBRA: Do Ruska jsem přišel za jediným účelem: podniknout let do stratosféry. Ano, v Rusku se mi líbí, lidé zde jsou mnohem méně naprogramováni a víc spojeni se svým skutečným já než na Západě.

Otázka: Ruští astronauti říkali, že na oběžné dráze zažívali divné pocity: slyšeli nějaké zvuky a dokonce hudbu, měli vize. Ruská vesmírná agentura vytvořila výbor, kde se o tom diskutovalo. Co nezvyklého tam na oběžné dráze astronauti zažili?

COBRA: Měli duchovní a fyzický kontakt s pozitivními mimozemšťany. 

Otázka: Chtěl byste znovu přijet do Ruska a co je k tomu zapotřebí? Je možné zorganizovat v Rusku konferenci Vzestupu?

COBRA: Ano, rád bych znovu přijel do Ruska, když bude sloužit vyššímu účelu to udělat. Konference Vzestupu je jedna z možností.
 


Otázka: Existují studie, které ukazují, že ruský jazyk a ruský národ jsou nejstarší na světě. Je to pravda? Prosím vysvětlete, jak se objevil ruský národ a odkud pocházejí Slované?

COBRA: Ne, nejsou nejstarší. Slované pocházejí z indoevropské větve národů.

Otázka: Kdo byl Rurik a jak se stal prvním vládcem Ruska?

COBRA: Rurik byl vikingský princ, který přijal slovanské zvyky a spojil Kyjevskou Rus. To byl začátek ruské státnosti. 

Otázka: David Icke řekl, že britská královna a většina evropských králů, jakož i někteří američtí prezidenti, ti všichni že patří do jedné reptiliánské pokrevní linie. Co ruští carové, ti byli také příbuzní s královskou linií reptiliánů? Prosím, vysvětlete nám to.

COBRA: Mnozí z nich ano

Otázka: Cobra, víte o velké zemi Velké Tartárii (je vyznačená na starých mapách), která existovala na území Ruska v 19. století a rozprostírala se od Evropy po Aljašku? Když tato země existovala, jak se objevila a jak zmizela a proč o ní nic nevíme?

COBRA: Přes všechny konspirační teorie je Tartárie pouze geografický termín, popisující pás území mezi Evropou a východní Sibiří a není to název suverénního státu. 
 



Otázka: Po celém Rusku a Ukrajině jsou kamenné struktury – dolmeny. Kdo je vytvořil? Co je jejich účelem?

COBRA: V neolitu je vytvořili lidé uctívající Bohyni, kteří v té době tu oblast obývali.

Otázka: Jaká rasa vybudovala Cheopsovu pyramidu v Gize? Je podobná stavba i v Rusku, a pokud ano, kde?

COBRA: Pyramidy v Gize byly postaveny v době, kdy byl Egypt atlantskou kolonií. V Rusku jsou nějaké pyramidové stavby poblíž jezera Bajkal, ale mnohem menší než ty v Gize.

Otázka: Hora Vottovaara v Rusku (GPS 63.077484, 32.622373) je považována za záhadné místo s mnoha divnými bytostmi, duchy a UFO. Co odtud vyzvedla Ahnenerbe (nacistická vědecká výzkumná organizace - pozn.př.) a KGB? Jedná se opravdu o portál typu Startrek anebo to místo slouží jiným účelům a co je uvnitř hory? Možná by to byl dobrý nápad, zorganizovat tam meditace Vzestupu?

COBRA: Byl to portál do sítě Agarty. Ano, můžete tam zorganizovat meditaci Vzestupu. 

Otázka: Proč osvícení lidé věnují tolik pozornosti Sibiři, Altaji a jezeru Bajkal? Proč je Krym tak důležitý? Co nám můžete říct o těch oblastech, které jsou teď lidem nepřístupné?

COBRA: Altaj, zejména oblast kolem hory Belucha, je jedním z hlavních vstupů do agartské sítě. Krym je místem s důležitým vortexem Bohyně.

Otázka: Jak to, že v prvním desetiletí komunistického režimu v Rusku byli ve vedení většinou Židé?

COBRA: Protože komunizmus vytvořili sionisté na přímý rozkaz jejich jezuitských pánů.




Otázka: Byl Josef Stalin spíš pozitivní nebo negativní postava? Je pravda, že přijímal inspiraci od ruských mágů, kteří mu pomohli obnovit Rusko a vyhrát válku proti Hitlerovi?

COBRA: Stalin byl jezuitou a jedna z nejtemnějších postav ruských dějin. Je odpovědný za smrt mnoha milionů lidí v sibiřských táborech smrti:

https://russiapedia.rt.com/of-russian-origin/stalins-purges/
https://www.perdurabo10.net/stalin-the-priest.html

Otázka: Vysoce postavený zdroj z ministerstva obrany Sovětského svazu nedávno připustil, že Hitler válku přežil a uprchl, v archivech existují důkazy. Pokud je to tak, proč Stalin Hitlera nepronásledoval a nechal ho žít? 

COBRA: Stalin a Hitler - oba pracovali pro stejného pána, jezuitského vrchního generála Ledochowského, který zorganizoval velký holokaust:

https://missiongalacticfreedom.wordpress.com/2013/01/30/one-evil-the-vatican-holocaust-the-mass-sacrifice-of-over-eighteen-million-innocent-people-1939-to-1945/

Otázka: Kdy začal Sovětský svaz rozvíjet tajný kosmický program společně s USA? Proč sovětští vůdci souhlasili s USA a rozhodli se to utajit, jakož i informace o mimozemšťanech?

COBRA: Od začátku padesátých let. Kvůli výhrůžkám skupiny Chimera.

Otázka: Má Rusko své tajné kosmické programy a vojenské základny na jiných planetách a měsících a také svoji tajnou vesmírnou flotilu?

COBRA: Bylo součástí mezinárodních Tajných kosmických programů.

Otázka: V kterém roce a jak vstoupili vůdci SSSR a Ruské federace do stálého kontaktu s negativními či pozitivními mimozemšťany? Který vůdce byl první? 

COBRA: Chruščov kolem roku 1955.

Otázka: Do jaké míry bylo sovětské vedení v sedmdesátých a osmdesátých letech spojeno s Kabalou anebo bylo s ní v konfliktu? Byla studená válka skutečná nebo to byla dýmová clona, aby byly ukryty skutečné vztahy mezi Západem a Východem?

COBRA: Došlo k mnoha infiltracím. Studená válka byla uměle vytvořena ve vzájemné shodě agentů Kabaly na obou stranách.

Otázka: Kolik je v Rusku podzemních základen Kabaly? Byly nějaké z nich v nedávné době zničeny a pokud ano, kde se nacházely?

COBRA: Kabala již v Rusku základny nemá. 

Otázka: Proč a odkdy se Putin rozhodl pracovat se Sílami světla? Pomáhají mu radou, anebo mu dokonce poskytly nějaké zvláštní technologie?

COBRA: Před mnoha lety měl silný duchovní zážitek. Odnedávna dostává přímé taktické rady od Plejáďanů, kteří navštěvují tajné ruské vojenské zařízeni na východní Sibiři.


 
Otázka: Když Putin pracuje se světelnými silami, kde se v Rusku ukrývají zástupci Kabaly? V jakých oblastech se nacházejí? Jsou v Rusku nějaké klíčové postavy Kabaly?

COBRA: Do jisté míry jsou stále infiltrování do všech oblastí ruské společnosti. V Rusku klíčové postavy Kabaly nejsou.

Otázka: Ví Putin o Hnutí odporu a Agartě a jaký má k nim vztah?

COBRA: Ví o Plejáďanech, ale ne o Agarťanech a hlavně ne o Hnutí odporu. 

Otázka: Měli někdy Putin a Medveděv osobní, fyzický kontakt s mimozemskými rasami, a pokud ano, s jakými a proč? 

COBRA: Putin měl kontakt s Plejáďany v r. 2014, Medveděv viděl důkazy (fotky plejádského plavidla). Putin nemůže ty důkazy přímo odhalit, protože Chimera by se mstila.

Otázka: Benjamin Fulford a některé další zdroje tvrdí, že Putin byl již kdysi zabit a nahrazen klonem. Mohlo se to skutečně stát, víte o tom něco?

COBRA: Není to pravda a nestane se to. 

Otázka: Kdo potřebuje válku na Ukrajině a kdo ji zorganizoval? Co dělají pozitivní síly, aby tu válku zastavily (Luhansk a Doněck)?

COBRA: Tu válku chce Kabala (Soros). Síly světla situaci stabilizují, aby neeskalovala do otevřené války a v r. 2014 poskytly ruské armádě taktické rady, jak zabrat Krym.




Otázka: Jaký je pravý účel katolicizmu a ortodoxní církve? Proč ortodoxní církev vznikla v Rusku a na Západě katolicizmus? A v jakém vztahu ta dvě náboženství ve skutečnosti byla a v jakém jsou teď? 

COBRA: Jsou to dvě větve křesťanského kultu programování, které se od sebe oddělily ve velké roztržce v r. 1054. Ortodoxní zakořenila v Rusku kvůli blízkosti Konstantinopolu, který byl sídlem ortodoxní církve. 

Otázka: Jaký je pravý účel církevních zpovědí a náboženských rituálů v ortodoxní církvi, jako je eucharistie, kdy člověk dostane Kristovo tělo a krev (chléb a červené víno)? A proč se tolik lidí po návštěvě kostela cítí tak dobře a povzneseně, zatímco pro mnohé je těžké tam vydržet?

COBRA: Ty rity pocházejí z rituálů starodávných mysterijních škol. Ti, kdo se umí napojit na pozitivní duchovní stránku křesťanství a na poselství Kristovo, se mohou cítit uvolněně, a ti, kdo cítí negativní entity, které jsou na nižší astrální a éterické úrovni přítomny ve většině kostelů, tam nemohou vydržet. 

Otázka: Co přinesla lidstvu islámská civilizace? Byl prorok Mohamed obyčejný člověk anebo bytost z jiného světa? Jaké poslání má islámský svět?

COBRA: Mohamed byl prorokem s duchovní zkušeností. To bylo později Archony ukradeno a změněno do dalšího kultu programování mysli.

Otázka: Je ve vesmíru nějaká ruská odtržená civilizace?

COBRA: Byla, jako součást mezinárodních Tajných kosmických programů.

Otázka: Mluví mimozemské civilizace sanskrtem, sumersky nebo akkadsky?

COBRA: Ne. 



Otázka: Kolik UFO bylo sestřeleno v Rusku a od jakých mimozemských ras má ruská armáda mimozemskou technologii? Co konkrétně?

COBRA: Několik desítek. Mají technologie od Šediváků (mikročipy a skalární zařízení), podobně jako USA. 

Otázka: Jakou tajnou technologii považujete za nejdůležitější a nejvíc potřebnou pro odhalení lidem?

COBRA: Volnou energii.

Otázka: Šíří se informace o tom, že radiace není vůbec nebezpečná. Je to pravda?

COBRA: Ne. 

Otázka: Existuje super ionizovaná voda a jakou technologií se vyrábí? Je možné ji vyrobit za současného stavu vývoje vědy a technologií?

COBRA: Na trhu je mnoho zařízení na výrobu super ionizované vody. 

Otázka: Je pravda, že staří alchymisté tajili, že rtuť lze změnit ve zlato za použití vortexového víru a elektřiny? Je to možné?

COBRA: Ne. Rtuť je symbolem alchymistů v duchovním významu, nejedná se o skutečný kov.

Otázka: Proč je zlato tak cenné a kam mizí?

COBRA: Je to jeden z nejvzácnějších prvků v zemské kůře. 




Otázka: Jaký účel mají pavoučí bytosti, hmyzí bytosti a reptiliáni na Zemi? Jaké druhy zde převládají? 

COBRA: Reptiliánská rasa je jedna z nejvíce škodících ras v tomto vesmíru. 

Otázka: Je pravda, že na každé planetě Sluneční soustavy existují živoucí myslící bytosti? Prosím, udělejte stručný přehled o každé planetě a řekněte, kdo tam žije, jaké rasy tam jsou a přibližný počet obyvatel na každé planetě. Budeme je moct po Události vidět?

COBRA: Ano, na každé planetě jsou živoucí bytosti, většinou na vyšších energetických úrovních, anebo v podzemních základnách. Většinou jsou humanoidní.

Otázka: Co můžete říct o zhutnělé bílo-stříbrné mřížce kolem Země?

COBRA: Musíte tu otázku upřesnit. 

Otázka: Je Země věznicí s maximální ostrahou anebo speciální škola pro urychlený růst duše?

COBRA: Je to vězení se zvýšenou ostrahou, kde jsou dozorci Archoni a Chimera, určitě to NENÍ škola. 

Otázka: Byly ve 20. století skutečně tři vlny dobrovolníků, jak to tvrdí hypnoterapeutka Dolores Cannon? Je pravda, že v roce 2012 se vytvořila Nová Země, kam lidstvo přejde v době Vzestupu? 

COBRA: Informace od Dolores Cannon jsou správné jen částečně. Ne, tohle není pravda. 

Otázka: Jaké má Hnutí odporu plány ohledně Ruska? Když by se někdo chtěl připojit k Hnutí odporu, jak to může udělat?

COBRA: Hnutí bude podporovat alianci pozitivních sil v Rusku způsobem, který nemůže být zveřejněn. V této chvíli se nemůže k Hnutí připojit nikdo z povrchu.

Otázka: Co mohou udělat lidé v Rusku pro zlepšení života na planetě a urychlení příchodu Události? A co jim přejete?

COBRA: Jenom plňte poslání, k němuž jste se zrodili. Vítězství Světla! 

V ruštině - https://www.divinecosmosunion.net/t1154-topic
Překlad: Mirka

 

—————

Zpět