Dolores Cannon Mluví o naší současné paradigma

17.04.2014 11:14

 

Dolores Cannon Mluví o naší současné paradigma
Jeff Roberts, 19 Února 2014

 
Dolores Canon má přes 40 let zkušeností z regresní hypnoterapii, z níž získala pozoruhodné informace o životě ve Vesmíru.

Kariéra Dolores Cannon má rozsah přes 4 desetiletí, během nichž pracovala s tisíci klienty v sezeních regresní hypnoterapie. S více než 17 vydanými knihami o tomto tématu lze Dolores Cannon snadno považovat za jednu z nejvyhledávanějších profesionáliek v této oblasti. Oblíbené téma v jejích četných knihách zahrnují: minulé životy, mimozemšťanů, život na jiných planetách, energetické léčení, slavné postavy dějin jako Nostradamus a Ježíš, únosy a seznam pokračuje. Každá kniha má sklon "ohnout mysl čtenáře jako preclík", vysvětluje Dolores.

Jedna z jejích nejnovějších knih s názvem Tři Vlny Dobrovolníků a Nová Země, je soubor sezení klienty regresní hypnoterapie, který vypráví o "zákulisním" pohledu na současný posun paradigmatu Země. Během sezení Dolores hypnotizuje své klienty a přivádí je do "supervědomého" stavu mozkových vln, jednoho z nejhlubšího tranzu které člověk může zažít. Dolores vysvětluje svou techniku ​​v rozhovoru s The Edge (Hrana):

"Vyvinula jsem mou vlastní techniku ​​během let. Není podobná žádné jiné hypnotické technice tak venku. Dokážeme kontaktovat to co nazývám největší síla, která je, a je to zdroj všeho poznání. Našla jsem způsob jak zjistit informace každého jednoho člověka, se kterým pracuji, a pracovala jsem s tisíci lidí. "

Výsledky její techniky jsou přinejmenším ohromující. Během let Dolores začala zaznamenávat souvislost mezi sezeními svých klientů, která přemosťuje cestu duší vtělených na planetě v této době.

"Když vidíte tisíce a tisíce klientů, jako Já jako terapeutka a poradkyně, začnete vidět společné vlákno táhnoucí se přes mnoho případů. Dříve bylo zvykem, že každý by šel zpět do minulého života a Já bych tam našla některé z odpovědí a pak bych zkoumala zdroj všeho poznání, abych odpověděla na všechny jejich otázky a provedla léčení. Jen v posledních pěti letech nebo tak jsem začala vídat klienty, kteří nešli všichni do minulého života na Zemi. Začala jsem zjišťovat, že na Zemi nebyly nikdy předtím a že sem přišli přímo z Boha, ze Zdroje, z jiných planet, jiných dimenzí, kde byly světelnými bytostmi. To je společné vlákno, které jsem našla a z toho jsem odvodila teorii o třech vlnách dobrovolníků. "

Teorie Dolores navrhuje, že skupiny duší cestují z jiných planet a dimenzí, aby pomohli Zemi v této době. Mnohé z těchto duší, které mají vyšší vibraci než domácí Pozemské duše, se vtělují na planetě poprvé. Potvrzuje, že duše, které strávili mnoho životů převtělování na Zemi, uvízli v karmickém cyklu, opakují stejné vzorce a chyby a lekce, což v konečném důsledku vede ke zničení planety. A tak byli volány a vyslány čistší duše, aby přišli na Zemi očistit a zvýšit vibraci planety.

Ale nyní v těle ti lidé nemají žádné vzpomínky na to, proč přišli, "Přišli a na člověka sestoupí ztráta paměti, ztratí vzpomínku, proč jsou zde. Ale tato skupina má energii, kterou musí vysílat. Je to láskyplná energie, která změní smýšlení zde na Zemi. Už jen to, že jsou tu, změní dějiny. "

Prostřednictvím cest svých klientů Dolores objevila, že Země je jedna z nejhustších planet v celém vesmíru. Duše, která se zde vtělí, je považována za statečnou, protože přijít do života na Zemi je velmi náročná zkušenost, hlavně pro duše přicházející z vyšších říší a planet vyšší vibrace. Přece však všichni její klienti mají stejnou odpověď, když se jich ptá na důvod jejich příchodu na Zemi, jednoduše "vyslechli volání."

Země prochází velkou proměnou, o které klienti Dolores prohlašují, že se nikdy předtím nestala. Poprvé celá planeta posouvá svou vibraci do nové dimenzionální frekvence. Mnohé duše nebo skupiny duší zažili podobný posun v minulosti (například Mayové) ale nikdy se neposunula celá planeta najednou. Proto, vysvětluje Dolores, má celý Vesmír místa v první řadě na jednu z největších show jaké kdy byly viděny. Nicméně je zapotřebí pomoci, protože člověk znečistil planetu vibracemi tak hustými, že to ohrožuje přežití planety jako celku. Dolores odhaluje, že pokud planeta vybuchne, bude se to ozývat napříč vesmírem a ovlivní a naruší to všechny bytosti. Proto bylo vysláno volání o pomoc, a duše rychle naskočili na vagón aby pomohli.


 

Dolores Cannon Mluví o naší současné paradigma
Jeff Roberts, 19 Února 2014

V knize Tři Vlny Dobrovolníků a Nová Země Dolores vysvětluje tři různé třídy duší, které se vtělují na Zemi:
1. První Vlna: Nyní jsou 40letí až skoro 60letí, tito dobrovolníci jsou rozrušení násilím, hněvem a nenávistí, které zažívají na Zemi. Bylo pro ně nejtěžší přizpůsobit se životu lidí mnozí z nich se pokusí spáchat sebevraždu.
2. Druhá Vlna: Nyní jsou 20letí až 30letí, tito dobrovolníci se cítí pohodlněji a říká se že jsou majáky nebo kanály energie, které mohou ovlivnit druhých už jen tím, že jsou v jejich blízkosti. Jejich poslání je sdílet jejich energii s jinými, to znamená, že nemusí nic dělat jen být.
3. Třetí Vlna: Nové děti, z nichž mnohé jsou nyní náctiletí, mají vše potřebné poznání pro existenci na planetě až nastane dimenzionální posun a přeměna. Jejich DNA je pokročilejší a největší výzva, které čelí je, že jsou nepochopeni lidmi, že mají syndrom ADHD (hyperaktivní porucha nedostatku pozornosti), kterou je nutno léčit.


Co je zajímavé, Dolores prostřednictvím mnoha sezení svých klientů také psala rozsáhlé o ztracené civilizaci Atlantida. Objevila, že bylo mnoho civilizací jako Atlantida, které byly v minulosti zničeny.
"Pokaždé když se lidé dostanou do bodu kde používali energii špatným způsobem a nedokázali ji ovládnout, museli být zastaveni. A pokaždé bylo vše na planetě vynulováno. Civilizace se vrátila do primitivních fází a začala všechno znovu. Proto nechtějí, aby se to stalo tentokrát. Nechtějí začít s planetou znovu a začít život pro lidstvo ještě jednou.

Během sezení hypnoterapie šla žena zpět do Atlantidy a říkala mi hlavní důvod,proč byla Atlantida zničena. Bylo mi řečeno, že tam byli vědci v době Atlantidy. Byli tam další, kteří si pohrávali s tím co nazývali Temná Hmota. Bylo řečeno, že to je ta samá věc, co dělají vědci teď, když si pohrávají s tím co nazýváme Anti-Hmota. Řekli, že to musíme vědět, protože vědci nyní dělají tu samou věc.

Experiment Large Hadron Collider ve Švýcarsku táž věc. Rýpou se do Anti-Hmoty. Vědci, kteří se nyní pohrávají s experimentem Urychlovač a  nemají vůbec představu co skutečně dělají a je to velmi nebezpečné.

Kdyby ty experimenty v době Atlantidy pokračovaly, rozbilo by to mřížku planety, což by způsobilo implozi (propad do sebe) Země a to by se dostalo do bodu kde by to rozbilo mřížky v celém Vesmíru. Ale byli zastavení dříve, než se to dostalo do toho bodu, ale nastalo ničení. "

Když se jí ptají na kritiku její práce, Dolores říká, že nachází humor v poznámkách lidí, že je "velká spisovatelka science fiction".

"Není možné, že bych si tyto věci vymyslela. Mám tam venku teď [17] knih a všechno to přišlo přes případy, s nimiž jsem pracovala s průměrným člověkem, který přišel z ulice. Neznala jsem tyto lidi, dokud neprošli dveřmi mé kanceláře, s každé oblasti života, kterou si dokážete představit: Generální ředitelé společností, profesoři na univerzitách, kněží, šamani a mnozí běžní lidé. Nenašla jsem nikoho, kdo neměl minulý život. Když jsem začala psát sérii "zavinutý Vesmír", byla jsem zvědavá, jestli tam venku je někdo, kdo by to dokázal pochopit, protože jsem řekla, že kniha je pro lidi, kteří chtějí ohnout svou mysl jako preclík. Lidé když ji čtou říkají, "Já to vím a nevím, jak to vím, ale vím to a vím že to je pravda." "

V závěrečné části jejího rozhovoru s The Edge Dolores dostala otázku, zda jsou nějaké závěrečné myšlenky, které by chtěla lidem zanechat ohledně posunu ve vědomí.

"Přecházíme do nové frekvence, nové dimenze kde to bude Nová Země a bude to mimořádně krásné. Popsali to v knihách - krásné barvy, že vše je úplná láska.

Odcházíme z negativity Staré Země a bude to úplná otočka, neuvěřitelná, a jdeme tam nyní. Nová Země je místo kde to všechno je. Bible v Knize Zjevení mluví o Novém Nebi a Nové Zemi. Je to ta samá věc, kterou zde nyní máme. Jde jen o to, že sv. Ján když měl vizi na Ostrove Pathos si neuvědomoval že to potrvá dalších pár tisíc let než se to stane.

Nejzajímavější věc je, že žijeme v nejdůležitější době v dějinách Vesmíru a je velmi důležité tu být. Jsou tisíce duší, které tu chtějí být a zažít to - i když zde mohou být jen na několik hodin. Říkají, i když se narodí a hned umřou, mohou říci "Byla jsem tam, když se to stalo." Tak důležité to je pro celý Vesmír. Takže žijete ve velmi úžasné době, která se nikdy nebude opakovat. "

Překlad: Sir @ https://ee.dunres.sk



 

 

 

—————

Zpět