DNA důkaz, že Star Child Lebka je cizí - vysvětlení Lloyd Pye

13.11.2015 15:02

2.011 DNA Report v laymans podmínkách

 
zdroj :https://starchildproject.com/dna-testing/2011-dna-report-in-laymans-terms# 
 
Překlad stojem !!!! - originál je níže

 DNA důkaz, že StarChild Lebka je cizí: vstřícné vysvětlení Lloyd Pye

V krátkosti: V roce 2011 genetik pracující na StarChild Lebka zjistil, že jeho mtDNA (část DNA prochází jen mateřské linie) byla radikálně odlišná od lidské DNA.

Maximální počet mtDNA rozdíly mezi všemi lidmi je 120. Starchild Lebka je mezi 800-1,000. Toto je částečný výsledek, ale to je dost být definitivní: lebka je mtDNA není člověk.

Níže je velmi zjednodušené shrnutí 1200 slovo mnohem detailnější zprávu o tato data k dispozici na adrese: www.starchildproject.com/dna2011march.htm~~pobj.

 

DNA má dva typy: Jaderná (nuDNA) a mitochondriální (mtDNA). NuDNA se nachází v jádru dané buňky, a to je z obou rodičů.MtDNA se vyskytuje v malých sub-buněčné jednotek nazývaných mitochondrie, které plují v cytoplasmě buňky (což je rosolovitá interiérů). MtDNA přechází do každé generace pouze přes mateřské linie.

NuDNA Genom je souhrn všech základna p afektované chování na (BP), které obsahuje. Párů bází (bp) jsou "kroky" v proslulé dvojité šroubovice "žebříku" DNA. Každá lidská buňka má pouze jedno jádro, který obsahuje kopii celého genomu více než 3 miliardy bp, a až tisíce mitochondrií, z nichž každý obsahuje mtDNA genom přesně 16,569 bp.

DNA genomy pro lidi, neandrtálci, Denisovans (nový prehuman druhy oznámená v roce 2010), šimpanzi a gorily jsou všechny stejné přibližné velikosti. Proto se zdá bezpečné předpokládat, že StarChild je dva genomy bude mít přibližně stejný počet párů bází jako člověka: nuDNA ve výši 3 miliard ± BP, a mitochondriální DNA z 16,600 ± bp.

V roce 2010, desítky z StarChild jeho fragmenty jaderné DNA byly sekvenovány, přidáním až asi 30000 bp. To stačilo, aby byl jasně svědčí o tom, co je celková nuDNA genom bude, když je plně sequenced, ale na pouhých 0,0001% z 3 miliard bp genomu, to bylo značně vzdáleny od 1% (30 milionů), potřebnou k vytvoření definitivní trendy.

V poslední době, čtyři fragmenty StarChild mtDNA byly sekvenovány, v celkové výši 1,583 bp. To je neuvěřitelných 9,5% z jeho předpokládaného 16600 ± bp mtDNA genomu, a téměř 10 krát 1% potřeboval dělat spolehlivé odhady. Proto nemůže existovat žádná důvodná pochybnost, že to neuvěřitelný odpověď bude vyplývat z úplné náhrady StarChild jeho mtDNA genomu. Dále se ukazuje, že mnohem větší jaderného genomu bude ještě neuvěřitelné!

V lidské nuDNA, pouze 2% z 3000000000 bp práce, aby nás udržet naživu. 98% se nazývá "junk", protože nemá žádné známé život-udržení funkcí. Mutace v krámy jsou téměř vždy non-rušivé a hromadí snadno, což má za následek odhadem 15 milionů u lidí.

V mtDNA, přesný opak platí. Velká část jeho funkce jsou nutné pro přežití, takže každý mutace je potenciální trest smrti. Velmi zřídka se mutace se vyskytují v oblastech neškodné, a všechny z nich jsou dobře zdokumentovány. Ve skutečnosti, fyzikální struktura mtDNA je jeden z nejlépe pochopeny aspekty lidské biologie.

Genetici byli schopni využít extrémní vzácnosti mtDNA mutací vytvořit "biologické hodiny", který se datuje lidstva původu-době, kdy jsme se stali zřetelnou druhově k asi 200.000 rok. Během těchto 200,000 let jsme postupně, ale vytrvale nahromaděné maximálně 120 variací v našem mtDNA. Nejstarší lidé (rodáci z Jižní Afriky) mají nejvíce (až 120), a později lidské typy mají méně a méně.

120 variace lidstva byly rozděleny do 33 podjednotky známých jako haploskupin fotografování (viz vlevo). Ti, 33 jsou odvozeny ze sedmi starověkých samic koho genetici výpočet byly zakládajícími matriarchs našeho druhu [Související v knize Sedm dcer Eviných Dr. Bryan Sykes, 2001]. Tedy, každý variace mezi každým haploskupině je dobře známý a zaznamenáván, a každý člověk patří do jedné ze 33 haploskupin uvedených níže.

Graf (vlevo) ukazuje, jak je analyzován mtDNA. Na vrcholu je Cambridge referenční sekvenci (CRS), mtDNA vzor libovolně vybranou z jedné osoby na poskytnutí výchozí hodnotě lidské. Odchylky od CRS stanovit počet rozdílů ve všech příbuzných druhů. Mezi 33 lidských haploskupin, žádný jednotlivec má více než 120 rozdíly.

Ve spodní části v grafu jsou neandrtálec mtDNA a mtDNA ze dvou vzorků z Denisovans.Denisovans jsou nový druh objeven na Sibiři v roce 2010, kdy byly rutinně analyzovány prst kost a molární z toho, co se zdálo být pozůstatky člověka neandrtálského. K všeobecnému údivu se mtDNA v obou vzorcích produkoval 385 odlišnosti od lidské CRS-185 více než neandrtálci (200, jejichž rozdíly jsou jen 80 víc než lidské maximum 120).

S tolika nesporné rozdíly, a proto, že mtDNA je tak vysoce konzervativní a neomylně přesná, genetici neměl jinou možnost, než klasifikovat Denisovans jako zcela nová prehuman druhů blízce příbuzné lidem a neandrtálci. [Pro srovnání, šimpanz mtDNA genom obsahuje 1500 odlišnosti od lidských CRL.]

Nyní se vezme v úvahu jeden ze čtyř fragmentů StarChild lebky mtDNA, které byly sekvenovány, nejmenší z párů bází čtyř 167.Níže, je ve srovnání s lidským CRL, páru bazí do páru bází, a nižší, než je horní levá polovina (nastíněný rámečku) zvětšené pro vizuální srozumitelnosti.

Modré pruhy ukazují rozdíly v párů bází mezi fragmentu StarChild (horní řádek-167) a odpovídající segment CRS (Sečteno a podtrženo-1269). Tento 72 bp část má 11 rozdíly. V non-rozšířené dílů jsou 95 bp s 6 a více rozdílů, na ohromující celkem 17 rozdílů mezi StarChild a lidské počítačového rezervačního systému!

Z grafu na následující straně zahrnuje segment lidských CRL, který odpovídá 167 bp segmentu sekvenován z StarChild. Sahá od # 1265 # 1.432 (z CRS plného Kompliment 16,569). V tomto měřítku je obtížné číst, ale ukazuje se, že z 33 lidských haploskupin, ti, 167 bp mají pouze jeden rozdíl mezi všemi typy člověka! [Tři aqua linky zvýraznění rozdílů: první dva řádky jsou rozdíly v obou vzorcích Denisované, a třetí je pro jednu rozdílu v neandrtálce a v jednom lidském haploskupiny (HPT L1b), ve srovnání s CRS.]

Tento úsek mtDNA je jedním z nejvíce zachovaných extrémně v celém genomu, s jediným rozdílem mezi 33 lidských haploskupin, jeden v Neanderthal a dvou v Denisova. Přesto, nějak se Starchild mtDNA (viz červená šipka ve spodní části grafu níže), nese v sobě 16 další rozdíly! I když více opakování této analýzy by měly odhalit, že několik jejích zaznamenaných rozdíly byly z důvodu chyby stroje nebo lidské chyby, což se může stát, bude konečná celková stále ohromující!

Je-li člověk plod byly koncipovány pouze jeden nebo dva rozdíly v oblasti mtDNA přírody vede tak přísně, neporušený, bylo by to přerušit spontánně. Přesto Starchild vzrostl na celé funkční období a dost starý, aby zbrousit smalt své dospělé-jako zuby.Také, několik expertů dohodly na Skull patřil dospělým. To je přesvědčivý důkaz, že Starchild se narodil, žil a jeho životnost, značně odlišné od jakéhokoli typického člověka.

Nyní připomenout, že všechny čtyři fragmenty Starchild mtDNA přidat až 1583 párů bází, což je 9,5% z toho, co předpokládáme, že bude celkem mtDNA genom v 16,600 ± rozsahu. Mezi 1583 bp jsou 93 rozdíly, které extrapolovat k šokujícímu celkem 976 rozdílů!

[Pro extrapolaci 9,5% z 100%, rozdělit 100 o 9,5 dostat 10,5; pak, 10,5 x 93 = 976.]

Extrapolovat částečný výsledek pro nuDNA obvykle poskytuje jen váhavě celkem, ale s mtDNA můžeme si být jisti, že výsledek extrapolace téměř 10% je spolehlivě spolehlivý. Proč? Vzhledem k tomu, stroje, které pořadí a analyzovat výsledky tohoto sekvenování staly pozoruhodně přesné. Nicméně, chyby čtení mohou a vznikne, tak, že je třeba vzít v úvahu. Předpokládejme, že 80 z 93 jsou nakonec potvrzena, takže celkem 840, spíše než 976. To je 720 více než kterýkoli člověk na Zemi mohla tolerovat.

Chyby nebo ne, můžeme si být jisti, že vrcholně potvrdila celkový rozdílů v StarChild bude spadat mezi 800 a 1000 bp, zatímco všichni lidé jsou 120 nebo méně. Použití nejúčinnější techniky věda může přinést nést vyřešit jakýkoliv problém genetického dědictví, technik, které se používají s konečnou platností v soudních případech na celém světě se Starchild je prokázáno, že nikde blízko ballpark člověka nebo prehuman. Tento výsledek je definitivní.

Není pochyb o tom, bez otázek, bez výjimky, a to jak zotavuje celých genomů na StarChild se ukáže, že je tak překvapivě daleko od lidí, že jediná rozumná, logická, přijatelná termín pro něj hluboce promění lidskou historii navždy .... cizí!

—————

Zpět