David Icke: Lidstvo už povstaň! Lev se probouzí... (+VIDEO titulky CZ)

04.01.2013 02:50

 

David Icke, part 1/4 Lion sleeps no more,CZ titulky.avi

 

1 část fantastické přednášky Davida Icke . Nezapomeňte se podívat na další části,celkem jsou 4. First part of David Icke fantastic speech,show,don´t miss parts 2,3,4.

 

www.youtube.com/watch?v=7-hmsFElsdM

 

www.youtube.com/watch?v=zF1M5h1jfwI

 

www.youtube.com/watch?v=RKF04rF99Ts

 

www.youtube.com/watch?v=-buMgmt8K_4

 

 

David Icke: Lidstvo už povstaň! Lev se probouzí... (+VIDEO titulky CZ)

David Icke završuje již 20. výročí v odhalování šokujících tajemství a potlačených informací na velkolepé celodenní přednášce 25. září v pražském Top Hotelu, která bude i oslavou vydání jeho dosud nejúžasnější nové knihy. Bude se zabývat manipulací lidské rasy v naší současné realitě a možná nás přivede k novým úrovním porozumění. Vyzývá lidstvo, aby se zvedlo z kolen a vzalo si svět zpět z otěží zlověstných sítí mocenských rodin a ne-lidských entit, které nás skrytě kontrolují celou věčnost. Od doby, kdy David prožíval zlomové 'Probuzení' v roce 1990, posunul celosvětové uvědomění už mnohokrát a na své první přednášce v bývalém socialistickém bloku, na kterou Praha čekala dlouhých 20 let, se o to pokusí znovu!

 


Co je realita?

Kdo jsme?

Kde to jsme?

Jak je realita řízena?

Kdo vlastně kontroluje dění ve světě?

Politická manipulace

Plazí Agenda

Globální Probuzení

Věčná Láska

Planetární Proměna

 

 

 

David Icke je jedním z nejviditelnějších, nejotevřenejších a nejkontroverznejších mluvčí a spisovatelů o dění současného světa či agendě Nového Světového Řádu, který prakticky, pro většinu čtenářů těchto stránek, není třeba představovat.

 

 

Svůj celosvětový výzkum David přehledně prezentuje ve svých proslavených a téměř vždy dlouho dopředu vyprodaných celodenních přednáškách, mnoha knihách, které jsou plné obrázků, referencí, anekdot či encyklopedických detailů. Soustřeďme se ale na muže, který stojí za těmito misemi; co ho činí silným a co ho tlačí kupředu; na zdroj jeho vnitřního odhodlání. Každý, kdo považuje Davida za vyhlašovače “Soudného dne”, si může poznamenat jeho vizi o planetě Zemi.

"Myšlenka, že tohle všechno nemusí skončit úspěšně, mi nikdy nepřišla na mysl," říká David Icke, jedna z ikon světové spirituality a hledání pravdy, která občas šokuje všechny zůčastněné.

V září letošního roku konečně přijede do Prahy. A vy můžete být u toho!

"Pouze věčná láska je Pravda a vše ostatní je jen Iluze"

David Icke

 

—————

Zpět