Áriové – 16.12.2014 – Slunovrat a energie po

17.12.2014 00:41

Áriové – 16.12.2014 – Slunovrat a energie po

Mějte otevřená srdce, řiďte se svou intuicí  a čistěte. Teď je doba pro čistění.Kdo poprosil o kvantový skok, má opravdu pomoc  celého vesmíru.  Je doba otevřeného nebe a velké Boží milosti. Naučte se již vědomě při čistění propojovat se zdrojový energiemi své duše, vyššího já, První lásky a všech světelných bytostí, které vám chtějí pomáhat. Na duchovní školičce jste si vytvořili mandalu, která má velké propojení světelných bytostí. Jsou to energie jako zesilovače a urychlovače, tak se vždy propojte přes zdrojové energie všech bytostí z duch.školy přes zdrojovou energii duchovní mandaly DŠ a uvidíte, v jak vysokých vibracích budete čistit a jak to půjde rychle, hlavně co se týká temných entit, to je teď nejdůležitější do Slunovratu, tím  uděláte  kvantový skok nejen pro vás, ale i pro lidstvo. Čím více lidí bude mít vyčistěny temné entity, tím bude vše snadnější i pro druhé.

Návody pro urychlování a čistění:

1.Časová smyčka posloupn osti – přes dušičku, kde dávám souhlas, aby dušička a bytosti světla a lásky mi pomohly čistit temné entity postupně ve zdrojových energiích mé, mé dušičky, vyššího já. Nechávám běžet tuto energii přes dušičku a vždy po nějaké době opakuji propojování se v této smyčce a zdroj.energii přes mandalu.

2.Časová a zesilujíc í čistící smyčka napojena na podbabský kanál a všechny jeho světelné bytosti, vše říkám ve Zdroj.energii mé, dušičky,mého  vyššího  já a propojuji se přes zdroj.energii Evičky Puklové na kanál.

3.Časová a urychlující intuitivní smyčka v napojení přes energii Tvůrců čistého zdroje /také stejným způsobem se můžeme propojov at  s Tvůrci křídel/. Vše opět ve zdrojových energiích a prosím, abych intuitivně získala energie pro nové tvůrčí záměry a vize a také pomoc těchto tvůrců.

4.Časová  zklidňující  smyčka – opět ve zdroj.energiích  jdu do středu svého srdce a přes tuto smyčku napojenou  na vyšší duch.bytosti harmonie  se dokáži  zrychleně harmonizovat.

U všech těchto smyček se učíme být tvůrci a vytvářet  si intuitivně nové možnosti a spolupracujeme s vyššími duchovními bytostmi vědomě a tím vytváříme krásně vzájemné  propojení.

Nezapomeňte na mandalu a její zdroj.energii – vytváříte tím zesilovače , které zatím na zemi nemají obdoby.

Áriové - Míňa 

—————

Zpět