Aktuální informace o dalším úžasném vývoji naší planety a lidstva z DŠ Transformace

15.06.2016 18:25

Ahooj,

 

posílám aktuální informace o dalším úžasném vývoji naší planety a lidstva. O víkendu 9.6. - 12.6. jsem byl na DŠ Transformace Evy Puklové a s radostí cítím, že vám to mám předat dál.

 

Událo se toho opravdu mnoho, tak ve zkratce:

 

  • Ve čtvrtek večer byl spolu s bytostmi lásky a světla aktivován světelný portál v České kotlině - bude nám pomáhat v přechodu do světelného lidství. 

 

  • Byla vytvořena síť lidského zdraví - bude nám pomáhat udržet se na frekvenci zdraví - můžete se na ní kdykoliv napojit a zabalit se do ní.

 

  • V pátek bylo Zdrojem aktivováno 10 vláken DNA u všech lidí na planetě zemi, kromě necelého 1 % inkarnovaných temných entit. Každému byla vlákna aktivována na takovou úroveň, podle jeho současné vibrační úrovně a dál se nám bude rozvíjet, zejména, když se svou DNA budeme vědomě pracovat. Návod nám všem k tomu předal channelingem prostřednictvím Zdeňka Krejčíka Mr. Kuthumi(učitel lidstva) - můžete si ho stáhnout v odkazu zde:

https://uloz.to/xZxLMkoZ/kuthumi-abeceda-dna-1-mp3

https://uloz.to/xXjfLiHG/kuthumi-abeceda-dna-2-mp3

 

  • V sobotu byly Zdrojem a bytostmi lásky a světla veškeré temné, jemnohmotné entity přesunuty do temné fáze včetně veškerých zařízení, implantátů....atd. 

 

  • Byla vytvořena síť lidské radosti - bude nám pomáhat udržet se na frekvenci štěstí a radosti - můžete se na ní kdykoliv napojit a zabalit se do ní.

 

  • Zdrojem nám byla předána Synergie rozpouštějící nejistoty - S láskou se můžete napojit na Zdroj a stáhnout si ji, je ukotvená i ve světelné síti planety země.

 

  • V neděli Zdroj zažehl všem lidem na zemi v srdcích touhu srdce. Bude nám pomáhat řídit se svým srdcem. 
 
 
 
  • V neděli večer a celé pondělí a úterý se snažili tzv. černí mágové - fyzičtí lidé s otevřeným vědomím, kteří ovládali dění na planetě - byli podporováni temnými entitami, kteří se živili naším strachem - dál ovládat lidstvo. Toto bylo ve spolupráci se Zdrojem a bytostmi lásky a světla vyřešeno. Spousta z nás to pocítila fyzickou a psychickou únavou. 

 

  • Otestujte si zda máte závazky s černými mágy a pak je zrušte spolu s emocionálními stopami a vraťte si s nimi energie.

 

  • Také je dobré si zrušit veškeré emocionální stopy s černou magií. Obojí stačí přijmout a s lehkostí odevzdat do světelné sítě, nebo Zdroji.

 

Nastává úžasná doba změn a je to pořád na nás, jak se k tomu postavíme. Vše neláskyplné, co se nám objevuje (pocity, psychické a fyzické stavy) lze s lehkostí odevzdávat zdroji i příčinou a závislostí.

 

Také se denně můžete s láskou balit do světelné sítě planety země a předat jí co nepotřebujete a přijmout vše láskyplné, co teď potřebujete.

 

 

Mějte nádherné dni v lehkosti,

 

s láskou :o) Honza Kolář :o)

 

 

—————

Zpět