aktuální channeling Kryona z 14.07.2014 –Obnova linií posvátného kněžství Země

01.08.2014 10:26

Milí přátelé, milá světýlka,

 

ráda bych Vás informovala o aktualizace www.zemeandelu.cz

 

Na www stránky byl přidán newsletter, vekterém se dozvíte všechny novinky ze světa Arantia, aktuální dění kolem nás akrátké channelingy Kryona, které jsou průběžně zveřejňovány na Facebooku.

Rovněž na www přibyly některé z vašichzkušeností z poslechu CD nebo ze čtení knížky Kryon – viz. reference(pravá lišta na www).

 

Zároveň tam najdete i aktuální channeling Kryona z 14.07.2014 –Obnova linií posvátného kněžství Země a newsletter Ingrid Auer k červenci2014.

 

Informace pro světýlkaze Slovenska:
Od července můžete na Slovensku zakoupitjak CD Kryona, knihu Kryona – Najdi cestu k sobě i všechny auraesence Arantia přes e-shop https://www.akasaezoterika.sk/či přímo v prodejně Akáša Esoterika v Bratislavě.

 

Samozřejmě vše lze získat i přes e-shop www.pokladysvetla.cz

Pokud máte zájem o zaslání do jiného státu,stačí se na info@zemeandelu.cz informovato výši poštovného, je dle připočítáno tarifů pošty.

 

 

Přeji Vám krásné letní dny plné pohody,lásky a světla, které vám ukáže vaši cestu.

 

S láskou Vaše

Marketa Selinijana  

www.zemeandelu.cz

 

Důležitá poznámka: Během prázdnin je provoz Arantie omezen a Vaše emaily a objednávkyjsou odpovídány průběžně dle toho, jak je k dispozici přístup na internet.Mějte prosím strpení. Pokud si přejete něco objednat urgentně, využijete www.pokladysvětla.cz  Děkuji zapochopení. 

—————

Zpět