12 vrstev DNA - první české vydání jedné z řady Kryonových knih

09.04.2014 01:33

Milí přátelé,

s velkou radostí vám dnes představuji zprávu, která jistě potěší široké, početné řady Kryonových stoupenců. Po období příprav se brzy, během asi 2 týdnů, na českém knižním trhu objeví první české vydání jedné z řady Kryonových knih.

Níže vám knihu představíme i vč. informací k možnostem zakoupení, cena apod.

V době, kdy jsme zvažovali, kterou knihu vybrat jako tu první pro českého a slovenského čtenáře, existovalo 12 Kryonových knih. Vznikaly v sledu času na podkladě channelingů Kryona přijímaných Lee Carrollem. Všechny vydané tituly jsou nějakým způsobem zajímavé, významné a podnětné. Víme, že Kryon předává své zprávy ke všem aspektům života na Zemi. Hovoří o podstatě života, o jeho principech, o tom, proč existuje život na Zemi a jaká jsou jeho duchovní i fyzikální pravidla. Hovoří také o tom jak se život na planetě vyvíjel, jak vznikl člověk, lidská bytost, kdy a jak se humanoidní bytost na Zemi stala lidskou duchovní bytostí a jak člověk získal svou tvořivou moc a sílu, o níž ale dnes neví. Nevyhýbá se ani tématu mimozemských civilizací a mluví i o mocných na této planetě, jejich vlivu i manipulaci. To vše také uvádí na pravou míru a dává do náležitých souvislostí. Vysvětluje život jako systém s duchovními pravidly. Je toho opravdu mnoho, co Kryon ve svých channelinzích přináší/předává.

Rozhodli jsme se však zahájit vydávání Kryonových knih právě tou tehdy poslední, 12. knihou. Je to kniha, která je celá zasvěcená tomu nejvýznamnějšímu elementu lidské bytosti, pojednává o lidské DNA. Má název „12 vrstev DNA“.


Rozhodli jsme se tak především proto, že poznání úplnosti naší DNA nás přivádí k uvědomění si svých možností jako multidimenzionální bytosti, jakou byl např. Ježíš či jiní Mistři. Poznání DNA, v jejím celku a pochopení její komplexnosti a kvantových vlastností vede člověka k uvědoměním si a uchopením své tvořivé síly. Napomáhá to a posléze i umožňuje rozvoji vědomí. Přivádí nás to k převzetí zodpovědnosti a řízení sebe sama, svého života, jeho kvalit ve všech oblastech. Jistě, za prvé v oblasti ovlivňování až řízení svého zdraví, zdraví svého fyzického těla, k řešení různých onemocnění, fyzických poranění apod. a jakož i délky života. Ale skrze ovládnutí své DNA, tzn. vstoupením do vědomé komunikace s ní můžeme ovlivnit téměř vše v našem životě.

V knize, kterou zanedlouho můžete držet a číst, najdete hlubokou duchovní sondu do podstaty života lidské bytosti. Dozvíte se, že lidská DNA není jen tou známou biochemickou dvojšroubovicí, ale že má energetickou, kvantovou podstatu v podobě kvantového elektromagnetického informačního pole, kterým je ta hmotná, biochemická část DNA, obklopená a které řídí a upravuje činnost této dvojšroubovice, jednotlivých jejích genů. Tato kvantová část naší DNA je propojená s naším vědomím, myslí a na podkladě našich myšlenek, emocí, pocitů, nálad a skrze toto propojení pak dochází k programování biochemické DNA. Ta pak ovlivňuje činnost a kvalitu života fyzického těla člověka a dalších vnějších okolností života. Dá se říci, že naše DNA se v průběhu života spontánně, pod naším vlivem, mění a postupně spouští různé děje a procesy v našem těle. Bohužel však v současnosti, vzhledem k vývoji jaký na planetě dosud byl, na zcela nevědomé úrovni.

Toto jsou skutečnosti, které jsou oficiální vědě do jisté míry známé, nicméně, věda k nim aspoň prozatím přistupuje jen z pozice možného užití vědou, lékařstvím v určitém prospěchu člověka. Není zde ten aspekt osobního Mistrovství ponechaného v moci každého člověka. Nebo-li, věda nadále jde cestou poskytování pomoci člověku specializovaným pracovištěm, specialistou, lékařem, technikem a ponecháním jednotlivého člověka závislého na vnějších okolnostech.

Naopak, Kryon nás v knize seznamuje s tím, že za vším, co žijeme stojí náš osobní přístup a přínos ať již je výsledek, prožívaná realita jakákoliv. A vysvětluje nám naši odpovědnost, schopnosti, možnosti a moc vše utvářet ve svém životě v nejlepším slova smyslu v lásce, v míru se sebou samotným i s celým lidstvem, planetou či Vesmírem a pro svůj nejlepší a nejvyšší užitek, prospěch i radost z vnitřního, duchovního pohledu. A proto ukazuje jak naše DNA funguje, jak k ní můžeme mít dokonalejší a stále kvalitnější přístup, abychom mohli její funkce a možnosti stále více a kvalitněji používat a stát se Mistrem života.

Vše je však vývoj a práce na sobě, na svém spirituálním, vnitřním, rozvoji. Nečekejte prosím, že si přečtete knihu a budete schopni okamžitě upravovat svůj zdravotní stav v plném rozsahu. Přečtením knihy se vám otevře nový svět, může se vám i významně posunout, rozšířit vědomí a připravení začnou lépe vnímat kvantové aspekty života, začnou zlehka cítit o čem je kvantové Vědomí a mysl a otevřou si cestu k ovládání svého zdraví.

Kniha je text psaný Lee Carrollem na podkladě channelovaných informací a to i v průběhu psaní knihy. Nejde o sborník channelingů, které byly postupně v letech Lee Carrollem přijímané a zveřejňované k problematice lidské DNA. Avšak, 4 tyto channelingy kniha ve své závěrečné části obsahuje.

Přejeme vám všem, aby se kniha pro vás stala opravdovým mezníkem a velikou inspirací ke zkvalitňování života na planetě Zemi, jak osobního, individuálního, tak i celého lidstva.

CHANNELING KE KNIZE:

V roce 2006 přijal Lee Carroll od Kryona channeling, kterému dal název právě také „12 vrstev DNA“: Při příležitosti vydání této význačné knihy vám tento channeling přinášíme a vy tak můžete na asi 9ti stranách nahlédnout stručným, orientačním způsobem na to, co v knize Lee Carroll a Kryon vysvětlují podrobněji na asi 328 stranách.

----------------------------------------------------------------------------------------------



Jak knihu koupit.

Knihu vydává nakladatelství BEN - technická literatura. Zde se můžete podívat na stránku knihy na webu nakladatelství vč. i nemalé ukázky z knihy.

Kniha bude za asi 2-3 týdny v prodejní síti vybraných internetových prodejen.

Vlastní prodejna nakladatelství BEN:  Věšínova 5 Praha 10,
Neoluxor Václavské náměstí, Knihy ABZ, Partner Technic Slovensko

Koncová maloobchodní cena je 325,- Kč.
Pro nákupy přímo na prodejně, bez objednání přes internet
Zvýhodněná cena v nakladatelství BEN pro internetové objednávky je 295,- Kč (viz webová stránka knihy).
(slouží jako kompenzace poštovného, poštovné je zdarma pro objednávky nad 2.000,-Kč) 
https://www.ben.cz/cz/e-shop/slevy-a-akce/postovne-zdarma/

Speciální zvýhodněná cena

Pro všechny nás, přátele webu www.transformace.info a https://kryon.webnode.cz/ platí cena speciální, zvýhodněná, naším prostřednictvím, a to 280,- Kč.

Pro využití této zvýhodněné ceny zasílejte své objednávky na tento e-mail. Tyto objednávky jsou vyřizovány přednostně.

Platba knihy pro tyto objednávky na bankovní účet 2300549571/2010 převodem nebo složenkou, předem, před dodáním knihy. Dobírka by knihu prodražila o dalších 25,-Kč. Objednávku Vám okamžitě potvrdíme.

Doručení:
Knihu vám zajistíme vč. zaslání poštou jako doporučený dopis za snížené poštovné a balné asi 65,- Kč při zaslání 1 ks až 4 ks max. (pokud sdružíte své objednávky).
Nad 4 ks a až 10 ks by šlo již o cenný balík. Cena poštovného a balného pak bude 120,- Kč.

Pražští zájemci si budou moci vyzvednout knihu osobně, bez dalších poplatků, v centru Prahy.

Ti z vás, kteří si knihu objednali již během minulého semináře ve Skokovech a požádali o předání na ÚPLŇKOVCE 14.4., jakož i ti, kteří si knihu objednají po obdržení tohoto mailu a úplňkové meditace se zúčastní, si knihu převezmou před zahájením úplňkové meditace. Ale v tomto případě platba hotově. Prosím, mějte peníze připravené přesně.

Další prodej:
V průběhu času bude možné knihu zakoupit i v jiné internetové prodejně než přímo v nakladatelství BEN, či naším prostřednictvím.
Když zadáte do vyhledávače (neboli do „googlu“ název knihy) a za cenu příslušné prodejny a plus poštovné (nebo si ji pak osobně vyzvednout ve výdejně dle možností té či oné prodejny.

Objednávky na Slovensko:
Abychom věc zjednodušili a uchránili slovenské čtenáře od poplatku za mezinárodní zásilku, vybavuje nakladatelství BEN – technická literatura zásilky prostřednictvím sítí Zásilkovna a Uloženka.
https://www.ben.cz/cz/aktuality/nova-vydejni-mista/

Bohužel v tomto případě nelze slíbit onu speciální zvýhodněnou cenu. Objednat je nutné přímo přes e-shop nakladatelství. Nicméně, pokud ale zašlete na tento e-mail sdělení o provedení objednávky, zkusíme pro tyto objednávky domluvit úlevu na ceně.


Platba za knihy je předplatbou na slovenský účet nakladatelství. V případě nejasností zašlete mi dotaz.



Přeji všem, aby našli v knize vše to, co v ní je a kniha vám pomohla k dalšímu posunu vědomí, tak jak jsem to zažil při čtení i já.

Láďa

—————

Zpět